Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Jak dlouho vydrží láhev na CO2

NápovědaFórum » CO2 » Zkušenosti a rady 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 2 Žádná další stránka   1  
Jak dlouho vydrží láhev na CO2
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.12.2009 17:14 Muž Pete [10] Re: nasa
U mě vydržela půlkilovka cca 7 měsíců při 20bublinkách/min. Hustím 10h denně... ;-) X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.12.2009 17:13 Muž NASREDDIN [1384] Re: nasa
nasa napsal: jak dlouho vam vydrži lahev
Ta láhev musí vydržet mnoho let. :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.12.2009 17:09 nasa – jak dlouho vam vydrži lahev na co2
Fotka k příspěvku zdravim chtěl jsem se zeptat jak dlouho vam vydrži lahev na cočko ja mam 1.4kg pouštěl jsem to jenom kdyz jsem přišel z práce takže zhruba tak 5 hodin denně a vydržela tak 14 dnu a bylo po slávě mam 500litrové akvarko pouštěl jsem tam 40 bublinek za min čekal jsem že to bude trošku ubyvat ale takto rychle

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.08.2008 23:12 Muž spooky [11] - AsieRe: Lukysek
Ja mám 1,5 kg fľašu, pH riadené pH Controllerom. pH udržujem na cca. 6,7. Fľaša je v akva 84 litrov + 30 litrový biofilter, takže približne to, čo máš ty. Mám ju zatial pol roka a predpokladám, že vydrží minimálne ešte rok. Takže tvoja 6 kg by mohla podľa mňa úplne v pohode slúžiť bez naplnenia aj 3-4 roky. Ale je to len hrubý odhad, možno vydrží rok a možno šesť.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.08.2008 16:43 Muž filipsi [1297] Re: Lukysek
Odpovedi odhadem se ti dostalo hned na zacatku, hodne jsem vahal, zda to vubec psat, prave kvuli tomu, ze u tebe to muze byt IKS-krat vice ci mene. Proto se asi nikomu dalsimu do tak divokych odhadu nechtelo. Proste ti vydrzi asi 3x dele nez 2kg ;-) .
Napr. me jede 0.5kg uz dva mesice v 300l s rizenim ph.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.08.2008 14:50 Muž Sid [6685] - RostlinyRe: happy85
Happy85: ...všeho s mírou, třeba 2 týdny přes den foukat (CO2) a 2 týdny ne...
Tohle je hodně špatná rada. tone
Než tohle praktikovat, tak to už raději vůbec CO2 nepřidávat!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.08.2008 14:14 Muž Lukysek [8] Re: ghostik
ja mam lahev zatim jen slibenou tak jen informativne použival bych ho asi 10 hodin denne
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.08.2008 14:06 Muž ghostik [81] Re: Lukysek
Dobra tak mi rekni kolik kg mas presne plynu v 6kg lahvy a kolik ho spotrebujes za hodinu a kolik hodin denne ho pouzivas pak ti to spocitam !!!!!
Jak chces na to odpovedet kdyz nikdo nevy kolik toho spotrebovavas ?
Mne 1.5kg staci na 3 mesice a jede nonstop ale kolik toho zmizi za hodinu a kolikrat se to vypne pri dosazeni hranice PH ti nereknu tudis u tebe to muze byt klidne 2x dyl nebo i 2x min !
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.08.2008 13:48 happy85 Re: Lukysek
Pokud poběží jen přes den a v rozumné míře, tak bych tipnul že určitě pár let.. A určitě to zbytečné není, ale všeho s mírou, třeba 2 týdny přes den foukat a 2 týdny ne... jinak jednou do měsíce i přihnojuju a rostlinky mi rostou jako z vody
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.08.2008 08:20 Muž ghostik [81] Re: stanovsky
A co kdyz to nekdo pouziva nejen jako hnojivo ale taky jako jednu z moznosti jak okyselit vodu !
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.08.2008 07:28 ferasusa Re: stanovsky
Myslím, že CO2 není až tak zbytečné, ale záleží to na každém. Já sám mám rostlinné akva, rostliny šly pěkně, ale ty co by měly mít červené koruny byly takové nevýrazné. Jen co jsem začal hnojit CO2....KRÁSA. A ještě když vidíte přes den ty proudy kyslíku, které stoupají z rostlin....to je krása...Ale jak říkám, je spousta lidí co nehnojí a jde jim to...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.08.2008 20:52 Muž stanovsky [29] - ŽivorodkyRe: nipac
Mo joo vlastně ... tak já asi CO2 na 100% používat nebudu zase nebudu mít hafo kytek v akcariu.... ted to mám docela vyrovnaný nehnojím .. nepoužívám žádné chemie a ryby a rostliny si nestěžují.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.08.2008 20:49 Muž nipac [3] Re: stanovsky
jj... přes den rostliny dýchají CO2 a dělají kyslík, který dýchají ryby a vydechují CO2, a v noci dýchají kyslík a vydechují CO2 všichni najednou.
S CO2 nemám vlastní zkušenosti- ale co jsem pochytil tak je to vhodné hlavně pro rostlinné akvária, kde rostliny přes den více CO2 uvítají a funguje tak jako hnojivo. ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.08.2008 20:34 Muž stanovsky [29] - ŽivorodkyRe: Luksek
No nevím CO2 mi příjde trochu zbytečné. Pokud vím rostliny v noci a po tmě produkují CO2 a přes den jej zase odpourávají (fotosyntéza - můžete mě opravit pokud se pletu). :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.08.2008 20:29 Muž filipsi [1297] Re: Lukysek
Rekl bych, ze na nekolik let pri normalnim provozu. (1-2).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.08.2008 20:27 Muž Lukysek [8] – CO2 6Kg jak dlouho vydrží
zdravim mel bych dotaz mam domluvenou 6Kg lahev na CO2 akva mam 130l na jak dlouho ta lehev vydrží pri normalnim použiváním

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... [2]

Zpět na obsah sekce CO2 • Zobrazeno 2411x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/12616-jak-dlouho-vydrzi-lahev-na-co2-?od=51