Ceratophyllum demersum - problém
Je náročnej na světlo ... když jsem ho zasadila (40cm vysoké akva) tak zbyly také jen stonky. Pokud jsem ho ale v té samé nádrži nechala plavat u hladiny, dařilo se mu
Dokonce mi tvořil i naoranžovělé tvrdé "listy"
... a mě pokaždé opadá. Ať dělám, co dělám, vždy z ní zůstane jen ten stonek.
jestly ji máš zasazenou v substrátu tak se ani nedivím protože je to kytka která normálně plave ve vodě těsně pod hladinou.Já s ní takto problémi nemám,je pěkně hustá a dokonce i kvete
Dobry den, chtel bych pozadat o rady a zkusenosti s touto rostilnou, mam ji, roste! ale silene rychle a ma daleko od sebe listy, i 5 cm :( a listy nejsou nijak dlouhe, nevim co ji chybi :( Predem dekuji za vase odpovedi
Starší reakce
Tak ho vyhoď a nahraď ho třeba hydrocotylou, nebo najasem, vždycky Ti nepůjdou všechny rostliny
S argentiňákem mám taky problém, měl jsem 5ks a chytil se jakš takš jeden
ruzkatec na hladine mam! a Echinace clkom v pohode. len E.Argentinesis nic moc. ale je v rohu a ja mam 60 cm trubive na 100cm plochy dna.
Pokud chcete hustší a rychleji rostoucí rostliny, tak to chce víc světla...
Echinodory ti pod tímto světlem půjdou, růžkatec dej na hladinu, limnobium je taky super a nic jinýho bych tam ani necpal
I se 3 rostlinami se dá udělat parádní akvárium
ale rastlinkam sa velmi nedari!!!! ak by som sj chcel svetlo nechat tak,nieco musim zmenit aby sa im darilo. NIE????
prave ze ani nevipadaju tak pekne ako v mojom druhom akva. su take redsie. tie v malom akva su hustejsie a pevnejsie. tak ja uz fakt neviem.
Na biotop akorád, nic neměň
Pokud rostou jen pomalu, ale vypadají dobře, tak to je asi tím světlem.
viem, je to strasne malo-urcite to zmenim! ale je to malo aj pre rastlinu ktora plava na hladine?
250 litrů a 26 W světla, to hovoří za vše
0 12.04.2009 11:57 karolO – Ceratophyllum demersum - nedari sa jej
ahojte Vsetci. Prosim Vas o radu. moje rastlinky dost slabo rastu. mam 250l akva. skoro urcite to je osvetlenim lebo tam mam 2 x 13W trubice. ale napadlo mi ci nemam problem aj s vodou lebo dost zle vypada aj Ceratophyllum demersum a ta plava na hladine kde sa jej dostava celkom dost svetla. tak neviem. moze to byt slabou filtraciou? mam atman at800f ale je za 3D pozadim dost mi plava v akvarku bordel. filter chcem kupit ....zatial nesu peniazky. ak Vam nieco napadne budem Vam velmi vdacny!!!! vopred Dakujem! a pekne sviatky!!!!!!
Přidat reakci
1 ...... [2]
Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 2417x