Akvarijní burza Třeboň
No, taky mi některé ceny přišly na burzu dost vysoké - špetička Monosolenia, co se mezi 3 prsty vejde, za 49,-, navíc prodávaná s informací, že jde o mech
, paví oko za 20,- a tak... Pro ryby sice jsem nejela, ale sortiment by širší být mohl. Všimla sis třeba nějakých labyrintek, parmiček, razbor, teter (s výjimkou červených neonek a rhodostomek) nebo tak?
Ale co se týče krmení, tak výběr opravdu perfektní.
A prostory taky fajn, žádná tlačenice.
Nevím, zda si to tu někdo z organizátorů přečte, ale nějaké jednoduché webovky s alespoň orientačním přehledem přihlášených prodejců + sortimentem, by pro příští burzu byly fajn. Jinak díky.
0 10.10.2010 09:48 gaume [26] - Živorodky no tak kdyz to zhodnotim, pomalu jsem mohla zustat sedet doma...zoufaly pocet prodejcu, jestli deset? z rybek klasika, zivorodky, pancernicci, ancici a cichlidy. nemeli krevetky
co se dalo sehnat, bylo krmeni, kytky a hnojiva, ale cenove dost drahe, ryby totez, stejne ceny jako v akvaristikach. tak snad to bude priste lepsi.
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
0 13.03.2010 12:38 Lada2 [11] tak pandy jsem nesehnal
ale zase jsem na vlastni oci poznal dost lidi tady z fora
dekuji Mahymu za krevetky
Kytek meli spousty,lidi mraky
) koukal jsem i krmeni a technika byli k mani ale ty jsem moc nesledoval.Rybek nebyl moc velky vyber nejvice snad ancitrusu
) a krevetek
Tak jsem se pokochal koupil jsem si testy na NO2 a NO3/konecne
/ a vyrazil k domovu
V 10 uz podle ostatnich burz bude po vsem
(
Podle toho, co píšete, začínám mít strach, že v 10 hodin (kdy tam dorazím) už tam nebude vůbec nic k zakoupení...Že bych vyrazil dříve???
Vezmu s sebou Najas guadalupensis (plná 0,7 litrová sklenička) a taky nějaké okřehky (snad)...
Nesmíme moc blbnout a jen si rostliny a ryby vyměňovat mezi sebou! Musíme tam taky peníze utratit,...aby byla burza úspěšná a mohla být zase další!!!
Muzu jeste darovat valisnerii giganteu a nejakou Egerii.
No já bych si ten Najas vzal,o všechen jsem téměř přišel.
Nesplachuj...Salvinii i sagitarku bych uvítal!
Ahojte. Dnes mě "bocheer" z Blanska poslal přes kolegu plnou sklenici Řečanky guadalupské - Najas guadalupensis - rychlerostoucí, plovoucí, nenáročná. Vhodná do odchovniček jako úkryt pro potěr atp.
Je jí hodně a asi ji všechnu nevyužiju, takže ji nabízím dále! Můžu ji vzít do Třeboně - ale jen, když o ni někdo budete mít zájem!!!
na minulé burze techniky bylo hafo tak by jí mělo bejt hafo i teď
Ahojte, ještě jeden dotaz - myslíte, že tam bude k dostání i nějaká technika (např. filtry a příslušenství) ? R.
Tady posílám mapky, jak se tam dostat :
www.aurora.cz/…
(více info na jejich stránkách)
Jaké jsou hospody kolem???
No, Třeboň je malá..takže asi všechny hospody!
já bych je bral kolik by jste nich mi nechala mislim tich hnědých ancistrusů kde by jsme se sešli někde u vstupu na burzu?
zadarmo, ale nevim, jestli pojedes do Trebone, kdyby jo, ozvi se.
jo ta by bylo super zrovna scháním paví očka okolo 20ks zakládám nové akva tak proto kolik nich máš a za kolik by si mi nechala 1ks
Ja se pridavam, kdybyste nekdo chtel, muzu darovat razbory klinoskvrne a pavi ocka, v sobotu se tam taky ukazu.
Ahojte všichni, už naposledy (fakt) připomínám akvatrhy v Třeboni tuto sobotu 13.3. 2010 :
www.trebonsko.cz/… !!!!
Pak bych měl prosbu - pokud víte o nějakém prodejci ryb (případně jestli tu prodejce přímo je), jestli bych k němu nemohl dát k prodeji krásného dospělého samce skaláry amazonské (mramorovaný). Nic za něj nechci, jen ho potřebuju nějak udat...abych mohl pořídit jiné, menší ryby!
Utržené peníze jsou pochopitelně pro prodejce!!! (jen potřebuji vědět, jestli skaláru mám vůbec brát). Je to opravdu krásný, silný a zdravý mramorovaný samec. Výstavní kousek!
Ahojte, dovolím si připomenout, že už za necelý týden jsou v sobotu 13.3. třeboňské akvatrhy!!!
www.trebonsko.cz/…
To je pro všechny, kteří ještě váhají!
Udělejte si čas i na přednášku o Rio Negro ve 14 hodin!!!
Starší reakce
U přednášky je však uvedeno, že to bude s překladem, tak jsem z toho odvozoval, že se jedná o cizince....
Dost známý chovatel ryb rodu Apistogramma!
Ahoj, nevíte, kdo je ten přednášející na akvatrzích v Třeboni - R. Winkler - zač??? Přednáška Rio Negro...asi to bude super!!! Fotka, aby jste se těšili taky
!!!
Starší reakce
Starší reakce
No, v Jindřichově Hradci byl právě před 100 lety založen hradecký "akvaristický spolek"...Tak ta burza asi bude takový malý dáreček ke stoletému výročí!!! Už se nemůžu dočkat...chtěl bych koupit nějaké hejnové rybky! A taky se těším, že se snad potkám s místními a regionálními akvaristy! Asi si budu muset napsat své jméno na čelo, aby jste mě poznali!!!
No to je naprosto skvělé!!!!!
Myslím, že už tam budu od 7 ráno (ikdyž nebudu prodávat) a vydržím do večera až na taneční večer!!!
To je vážně vynikající zpráva!!! Rozešlu dalším místním akvaristům! R.
Starší reakce
Ahojte! Nevíte někdo, jestli není naplánována nějaká výstav, burza či jiná akvaakce tady dole na jihu Čech????
Starší reakce
Tak jsem se vrátil z burzy..A mám tentokrát pro ní jen samou chválu..Co týká výběru,ryb,krmení,rostlinek.. Prostor byl více jak dostačující..Příště určitě pojedu zase..Chci poděkovat všem organizátorům za super práci..
Taky si myslím,že to bude lepší..Je to v jiných prostorách dokonce v lázních Aurora...Tak snad tam nebude tak těsno jako minule v té tělocvičně nebo co to bylo??...A člověk se trochu pokochá...
Už v sobotu...
0 13.10.2009 02:19 Víťa – burza
Já jedu na 100 pro. Minule to nebyl žádnej zázrak,ale lepší než nic.
Letos to bude určitě lepší...
Starší reakce
Nejpíše tam taky vyrazím. Minule jsem nestíhal.
Starší reakce
Předběžně je další tahle burza plánovaná na 17.10.2009
Nevíte prosím někdo, zda bude mít třeboňská burza pokračování? Případně nějaká podobná akce tady na jihu...?
Starší reakce
Tak mě to teda dost zklamalo. Hlava na hlavě,málo místa a sortiment nic moc. Snad to bude příště lepší...
Starší reakce
Pokud se neupravily podmínky pro prodejce, tak být vámi se obrátím raději přímo na něj. Vyhrožoval, že tam nepojede, protože chtěli pořadatelé nějak moc peněz
Jo snad to tak bude...taky se tam tesim a jsem na to zvedavej...
Taky se tam chystám...jen jako návštěvník...u nás na jihu těchto akcí moc není..myslím,že tam rostlinky určitě budou...
Doufám,že tam bude pan Koblasa..potřebuji si koupit nějaké to krmení...
0 10.03.2009 20:30 mila – Akva Burza Třeboň
Chystáte se někdo na akva burzu do Třeboně? Koná se 21.3. od 9 do 12hodin. Berete tam někdo nějaké rostliny do akvárií?
Přidat reakci
1 ...... [2]
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 9296x