Časopis Aquaristik
netuším jak to chodí technicky
, ale ještě že je to právo
Já vím lid musí být ostražitý...
Když byl včera ve vydavatelství, pak nechápu proč není dnes u mě doma? Tešil jsem se že si uvařím kafe, vyhodím nožky na sluníčko, budu louskat časopis...tak tu mám v záloze pouze RUDÉ PRÁVO
Pak tedy netuším, ale ve vydavatelství byl časopis už včera, takže si myslím, že paní asi jen "nevěděla".
Ta paní nevypadala v telefonu, že by chtěla něco distribuoovat...a už vůbec ne přes víkend.
Jejej, nějak jsem v době svého nemocničního pobytu nezavnímal ten frmol tu. Ono to tedy je napsáno v editorialu, ale pro ty kříčící nedočkavce to předsunu. Změna distributora znamenala více technických potíží než se ve skutečnosti zdálo. Ale časopis by měl být v pondělí nejpozději ve schránkách, neb předpokládám, že SEND jej dneska rozdistribuuje. Takže žádnou paniku, to jsou jen "organizační změny".
Takže, dnes má poštovní schránka skýtala pouze letáky. Volal jsem tedy do firmy SEND a dostalo se mi vyjádření, že byla posunuta expedice časopisu na...někdy příští týden. Jako předplatile mě to už začíná s.át, protože já jsem zaplatil a firma nakládá s mýma financema, které jsem jim za časopis dal až do konce tohoto roku.
Takže pane redaktore, tímto chci po tom, kdo je za toto zodpovědný, aby s tím udělal pořádek. Za své peníze chci to, do čeho jsem investoval!!!
aha, no tak super, počkám tedy do konce týdne
díky za info...
JO, ale kdyz se podivas na posledni stranku cisla 1/2010 tak je jsou tam čichavci a v prodeji 8.4.2010...
Taky už jsem pátral. Na stránkách vydavatelství mají napsáno, že další díl vychází 16.4.2010, takže někde se asi stala menší chybka. Už jsem celý nedočkavý
(viz:
www.send.cz/…)
Mám jej předplacený, ale zatím ve schránce nebyl....
ha, sorry jsem se přehlédl a hned dedukoval (Maňas) no jo no tady taky nikdo neví jestli je, není nebo jak to je - zkusím se dnes cestou do práce zastavit v jedné celkem slušné trafice a normálně si ho objednat...uvidíme, jak to dopadne.
tak nevim, buď už ho všude hned vyprodali během prvního dne, nebo mají zpoždění
provokater by se mohl vyjádřit
trafikantka včera nevěděla, jestli bylo už vyprodáno, nebo ještě nedošlo. díky za odkaz, to bylo myšleno asi to minulé číslo...
Tak taky jsem nesehnal - podle informací v posledním čísle by mělo vyjít 8.4., ale tady jsem našel jiné datum...
www.akvariumamater.cz/…, tak taky nevím a na ofi stránkách se samo nic nedozvíš...
0 14.04.2010 08:55 HaF – Nove cislo
Ahoj, nevite jestli uz je v prodejni posledni cislo? Nikde ho zatim nemaji... diky
Starší reakce
V každém časopise je sekce krevetám věnovaná - v jedničce jsou to čtyři strany a dále stejně rakům
No tak ovace se čtou se dobře. Uvidíme, jaký to bude mít ohlas celorepublikový. Přece jen internetové šílenství tičtěným časopisům moc nepřeje, ale bylo by to hezké, kdyby po padesátileté historii AT nastala doba Aquaristiku...My se snažit budeme, ale osvětářů zjevně musí být více po celé republice, aby i příznivci internetu na to začali více slyšet
pošlu jeden pochvalnej mail, ke 3. bodu - jen ať píšou a klidně se schvátěji
, čím víc napíšou tím líp
Kolego, věřte mi, že rozměry mohou být neomezené
Chce to:
1) asi tak o tisíc čtenářů více
2) získat více inzerentů, kteří budou mít zájem o propagaci svých výrobků
3) mít dostatek autorů, aby se stávající "neschvátili"
V Havířově v trafice v Elánu
, v Karviné nevím.
jsem pro větší obsah vkládané tera přílohy
0 16.02.2010 22:50 obok V karviné jsem se ptal asi ve všech trafikách a nikde ho nemůžu sehnat. Nevíte někdo kde ho můžou mít?
Upřímně řečeno nevím, tam si většinou lidé předplatili, takže jsem to moc neřešil
Bude-li více teraristů, kterým se bude líbit a budou ho kupovat, bude mít příloha Terárium i více stránek.
0 15.02.2010 20:39 Hencin Časopis mi také přišel a v naprostém pořádku. Rychle jsem ho prolistoval a je v něm spoustu zajímavých věcí. Gratuluji k dobře odvedené práci.
Jednoduše koupíš hada nebo ještěrku veškeré vybavení a buď si doma zvyknou nebo se odstěhují.
Martin Honzejk
Tak jsem ho taky právě našel ve schránce. Ještě jsem neměl čas ho ani prolistovat ale doufám že to nebude jen propagační číslo jako bylo to Vánoční (Samé nakousnutí a nic pořádně rozebráno do morku kosti).
Martin Honzejk
0 15.02.2010 20:13 MatroneK Chraň bůh. Vůbec mě ta příloha nepobuřuje. Právě oceňuji to, že je vložená a ne "napevno". A né že bych do ní ani nenahlédl. Jen to není můj šálek čaje
.
Slovenští předplatitelé časopis by měli mít časopis během dvou dnů. Po drobných obstrukcích, kdy vzhledem k nerovnovážným ekonomickým vztahům (bohužel už nejsme spolu, ale zahraničí, takže jsme si nějak neladili v daních) nechtěli slovenští distributoři převzít časopis, do konce týdne by měl být časopis v distribuci,
Ještě poradím fintu, jak časopis získávají slovenští kolegové
Objednají si u firmy Rataj vodní rostliny a časopis
Přijde jim oboje.
No není každý akvarista odpůrce ještěrek a hadů, brouků a podobné havěti
. Mezi akvaristy je překvapivě velmi mnoho teraristů, v menším či větším rozměru. Proto je příloha proti Akváriu teráriu vkládací, aby pokud vás tolik pobuřuje
, jste ji mohl odložit. Jinak děkujeme za obsahové superhodnocení, dvojka bude ještě lepší!
No tak to je při pondělku dobrá zpráva
. Myslím, že jsou předplatitelé na tom lépe, protože trafiky časopis asi ještě nemají. Mají ho jen akvaristika Nuselká a Vivárium Mělník. Pokud někde v republice objevíte akvaristiku, která by chtěla mít časopis v sortimentu pravidelně a nikoli, když zrovna jedu kolem, dejte vědět s kontaktem, zařídím
Hlásím, že sem časopis také dorazil. A zase bylo dítko v prohlížení rychlejší
.
Obávám se, že s ohledem na rozbitou baličku to tohle číslo nebude - právě jsem se vrátil z porady - ale slíbený dárek bude.
Já ještě časopis také nemám, ráno budu netrpělivě vyhlížet pošťáka
Je pravda, že pokud jsem měla předplacený nějaký časopis, vždy chodil dříve, než do trafiky
Myslel jsem, že předplatilé ho dostávají dřív jako předplatitelé, a nakonec přijde později než do trafik. To jsem si ho nemus předplácet.A to nevím jestli dojde. Je to moje 1. předplacené číslo.
Moc tomu nerozumím, ale někde ho již mají...
Jj je napsáno 15.2. v prodeji, myslel jsem že předplatitelé ho budou mít dřív
Už se těšim
Jejej, nějak jsem přehlédl dotazovnu
No časopis je venku, v Hradci byl v sobotu k mání, možná i v neděli u Koblasů. Nevím, kde bylo napsáno 14.2., viděl jsem 15.2., ale to je jedno, každopádně do distribuce předplatitelům bezpochyby přišel víkend
. Pražáci v akvaristice Nuselská s jistotou, Vivárium má také balík časopisů.
Je to skutečně 5v1 čtyři části "akvaristické" + 16 stran Terárium vkládaná příloha.
Ochutnávka -
Růžové tetry (aby v tom byl konečně pořádek
J.Hofmann Psychologická příprava na revoluci v názvosloví a systematice cichlid, která se chystá v letošním roce - J.Novák. Něco málo krevetek od J.Patoky, trochu moře od H.Dařbujana - no a samozřejmě Karel Zahrádka na Borneu - arowany, jaké jste asi neviděli
- i dvouhlavé
taky mám předplatné, tak jsem zvědav v pondělí.
Starší reakce
Tak to se omlouvám,uniklo mi to! Jen aby nedošlo k mýlce-mi se Aquaristik líbí,psal jsem to před nedávnem.No a pokud se mi třeba podaří rozmnožit nějaký L sumec,či vypěstovat zajímavá barevná varieta krevetky,rád něco písnu,proč ne?
Přidat reakci
1 ...... [7] ...... 15 16
Zpět na obsah sekce Literatura • Zobrazeno 55510x