Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » Paví oko- za jak dlouho může potěr mezi ostatní rybky
06.06.08 15:56:58 / 06.06.08 15:57:20
Tron® – Paví oko- za jak dlouho může potěr mezi ostatní rybky
Mám tako vý dotaz porodíla mi gupka v porodničce a tak mně napadlo za jak dlouho se vlastně mladý můžou dát do z porodničky do normálního
akvaria s ostatními rybkamy???
06.06.08 16:28:45 / 06.06.08 16:29:02
S -
TomášB® mezi ryby tak okolo 6cm, asi při velikosti nejméně 2cm,
06.06.08 17:13:58
Dinamit® – Re: Tron
Nevim jaké máš ryby v hlavním akváriu, ale já paví oka nechala normálně rodit v hlavním akva. Co přežilo mělo štěstí a ze zbytku mělo
ostatní osazenstvo zpestřený jídelníček. Třeba bojovnice si poradila s měsíčním potěrem, ale cichlidky nechával potěr chladnými..
06.06.08 23:00:57
Dinamit® – Re: Tron
Tak u těch bojovnic asi budeš muset 2 měsíce. Já nechávala očka svému osudu a když jsem měsíc po vylíhnutí pořídila samce bojovnice,
tak veškerý potěr zmizel. Jestli to nemáš pro jiné ryby, tak bych být tebou ten potěr také nechala sežrat a třeba 2, 3 kusy nechala
přežít. Jinak se zahltíš okama a nebudeš vědět co s nimi.
07.06.08 10:05:35
weru® – platy
vim,ze tohle se tu neresi,ale jakto,ze je mozn y,ze samice platy zrejmne nekdy v noci porodila 6 prcku a ted se podivam ale byly vsichi mrtvy!

prosim poradte
07.06.08 10:28:51 / 07.06.08 10:30:21
Dinamit® – Re: weru
možná proto, protože máš malinkaté akvárko a mooc rybek

. Do těch 12 litrů bych nechala buď krevetky (nejsem na ně odborník, ale asi
bych jejich počet vzhledem k velikosti nádrže snížila na polovinu), nebo páreček pavích oček, či plat. Dohromady je toho moc..
Píšeš, že vzduchuješ občas, takže příčina je jasná -> rybky se udusily. Vzduchuj neustále a hlavně uber těch ryb!!!
07.06.08 10:57:56
weru® – Re: Dinamit
to sice jo ale tem v tech 12 litrech se dari samice byla v porodnicce a oni proste byly mrtve na dne je mozne ze to bylo tim ze mela rvni mlade??
07.06.08 11:12:55
Dinamit® – Re: weru
Se ti zdá, že se jim daří. Představ si to následovně: vezmi 14 kamarádů a pokuste se společně žít v místnosti 3 x 3 metry. Dařit se
vám může dobře, ale je to pro vás jaksi trošku malé, že? Úplně stejně se cítí ty rybičky. Pro to množství co máš, bych volila
nejméně 40 litrů. Prostě a jednoduše, jestli vzduchuješ občas, tak se ti udusili a další rybky je budou co nevidět následovat. Rostlin tam
také nemáš mnoho...
07.06.08 11:38:52
weru® – Re: Dinamit
asi by to nebylo prijemne ale stejne si myslim ze az tak zle se nemaji vzdyt ani jedna znich nema ani 1 cm ale diky
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora