Ahoj všicci,
máte nějaký typ na automatické krmítko? Co sem koukal v obchodě tak je to docela dost drahá věc a hlavně se mi to nevejde
pod sklo...
nemáte nějaký kutilský nápady, plánky, odkazy, prostě nějakou motivaci...klidně si to vyrobím sám
Dík za vše...
ryby klidne vydrzej i 2 tejdny bez potravy navic muzou okusovat ruzny rasy
no to sice jo ale když budeš mít býložravky a nebudeš jim dávat dostatek rostlinný potravy tak ti ožerou ty nádherný rostlinky jestli tam
náký máš tak na to bacha
Chtěla bych si pořídit automatické krmítko pro ryby na prázdniny. Máte někdo nějaké zkušenosti s automatickými krmítky? Můžete mi
třeba doporučit nějakou značku? V obchodě mi říkali, že většinou moc nefungujou a rozbíjejí se. Ale říkali, že nejspolehlivější je
od Sery za cca. 990,-. Ale radši bych vyslechla ještě další názory. Díky.
09.05.08 13:30:43
bigboban® – Re: Lessli
Mám krmítko digitální, koupil jsem ho přes net v HongKongu. Vyšlo asi na pár stovek.
Funguje dobře, dost to hlučí při krmení. Taky záleží co se do toho nasype, aby se to neucpalo, nezaseklo, nezvlhlo apod.
Jinak chce se to zamyslet, zda je krmení přes dovolenou nutné. Podle mě rybky týden i dva vydrží naprosto v pohodě bez jídla. A možná jim
to prospěje víc než přežírání, když je krmí někdo z rodiny.
09.05.08 21:53:11 / 09.05.08 21:53:32
Tokuschew® V každom prípade som zastáncom Nemeckej značky Eheim. Myslím, že v tomto prípade je jedno, že rovnomenné výrobky predávam. Jedná sa
skutočne o prepracovaný výrobok (krmítko 3581) a to v každom detaile. Digitálne nastavenie času krmenia, aktívna ventilácia proti navlnutia
krmiva, manuálne nastavenie množstva krmnej dávky, možnosti manuálneho nakrmenia jediným stlačením tlačítka, cena cca 999.-Czk.
ps. vyjadril som iba svoj osobný názor a verím, že mnohí uťívatelia spomínaného produktu ho môžu potvrdiť.
Díky!
pokud si myslel ty dvě stovky na poštu, tak je všechno v pořádku.
06.10.08 20:30:29
Přéma® – Re: Tokuschew
Kde ho mají za 999,- ,prosím?Nemohu to za tu cenu nikde najít...
Má s ním někdo zkušenosti?Uvítal bych především informaci nebo foto,jak to drží na akváriu s krytem.
Díky.
Mám krmítko eheim digi a jsem spokojenej.Musíš si akorát pohrát s časem a dávkováním.To že to pár sekund trošku hrčí není vůbec
důležitý.Funguje mě už 3měsíce a jednou týdně akorát dosypu krmivo a mám na celý týden pokoj.Fakt doporučuju.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Technika • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora