8 • 19 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Další technika » automatické krmítko 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 529x
28.02.06 11:55:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJirii (-12-11-10-9) – automatické krmítko
Ahoj všicci,
máte nějaký typ na automatické krmítko? Co sem koukal v obchodě tak je to docela dost drahá věc a hlavně se mi to nevejde pod sklo...
nemáte nějaký kutilský nápady, plánky, odkazy, prostě nějakou motivaci...klidně si to vyrobím sám
Dík za vše...
01.03.06 20:43:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBrumla (-12-11-10-9) – ...
ryby klidne vydrzej i 2 tejdny bez potravy navic muzou okusovat ruzny rasy ;-)
01.03.06 23:23:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMouse (-12-11-10-9) – kytky
no to sice jo ale když budeš mít býložravky a nebudeš jim dávat dostatek rostlinný potravy tak ti ožerou ty nádherný rostlinky jestli tam náký máš tak na to bacha
09.05.08 13:23:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLessli (43340144343) – automatické krmítko
Chtěla bych si pořídit automatické krmítko pro ryby na prázdniny. Máte někdo nějaké zkušenosti s automatickými krmítky? Můžete mi třeba doporučit nějakou značku? V obchodě mi říkali, že většinou moc nefungujou a rozbíjejí se. Ale říkali, že nejspolehlivější je od Sery za cca. 990,-. Ale radši bych vyslechla ještě další názory. Díky. ano
09.05.08 13:30:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbigboban® – Re: Lessli
Mám krmítko digitální, koupil jsem ho přes net v HongKongu. Vyšlo asi na pár stovek. :-)

Funguje dobře, dost to hlučí při krmení. Taky záleží co se do toho nasype, aby se to neucpalo, nezaseklo, nezvlhlo apod. ;-)

Jinak chce se to zamyslet, zda je krmení přes dovolenou nutné. Podle mě rybky týden i dva vydrží naprosto v pohodě bez jídla. A možná jim to prospěje víc než přežírání, když je krmí někdo z rodiny. ne
09.05.08 21:53:11 / 09.05.08 21:53:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTokuschew®
V každom prípade som zastáncom Nemeckej značky Eheim. Myslím, že v tomto prípade je jedno, že rovnomenné výrobky predávam. Jedná sa skutočne o prepracovaný výrobok (krmítko 3581) a to v každom detaile. Digitálne nastavenie času krmenia, aktívna ventilácia proti navlnutia krmiva, manuálne nastavenie množstva krmnej dávky, možnosti manuálneho nakrmenia jediným stlačením tlačítka, cena cca 999.-Czk.

ps. vyjadril som iba svoj osobný názor a verím, že mnohí uťívatelia spomínaného produktu ho môžu potvrdiť.
09.05.08 22:39:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLessli®
Díky! :-)
10.05.08 08:00:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpavel (43369368165) – Re: Tokuschew
... k ceně 999,- Kč je nutné pár stovek přidat, pak se dostaneme na správnou cenu, jinak souhlas - Eheim jsou velmi kvalitní. Eheim má i krmítko DUO, které má dva zásobníky, viz:

http://www.akvarista.cz/web/shop/item-eheim-digitalni-krmitko-new
http://www.akvarista.cz/web/shop/item-eheim-krmitko-duo
10.05.08 10:42:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTokuschew® – Re: pavel
pokud si myslel ty dvě stovky na poštu, tak je všechno v pořádku.
06.10.08 20:30:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPřéma® – Re: Tokuschew
Kde ho mají za 999,- ,prosím?Nemohu to za tu cenu nikde najít... :-O

Má s ním někdo zkušenosti?Uvítal bych především informaci nebo foto,jak to drží na akváriu s krytem.

Díky.
07.10.08 12:10:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTokuschew® – Re: Přéma
07.10.08 18:24:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksokar®
Mám krmítko eheim digi a jsem spokojenej.Musíš si akorát pohrát s časem a dávkováním.To že to pár sekund trošku hrčí není vůbec důležitý.Funguje mě už 3měsíce a jednou týdně akorát dosypu krmivo a mám na celý týden pokoj.Fakt doporučuju.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Technika Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 01:05:02 • 0.862 s