27.12.07 17:52:52
Jirkaass® – Rozmnožování Black molly
Poraďte, jak dlouho trvá než Black molla porodí mladé.
27.12.07 18:47:11 / 27.12.07 18:48:35
bond009® – Re: Jirkaass
Pokud jsou ryby již dospělé tak se rodí potěr přibližně za 30 dní po oplodnění. Jedno oplodnění zpravidla stačí na několik porodů v
měsíčních intervalech.
27.12.07 18:55:47
jirka4® – Re: bond009
přesně tak
16.03.08 15:40:37
Evelinka® – barva potěru
Může mi někdo zkušenější prozradit, jako barvu má potěr Black Molly- jako jestli jsou ihned po narození černí nebo se vybarvují až
později. Dík
Záleží na tom z akého chovu rybky sú. Dnes sa táto informácia veľmi nepreferuje, ale v minulosti okolo 5O rokov sa molienézie rozdelovali na
Black Molly a Permblack molly. Perm black molly boly ustálené línie populácií s dokonale čiernou farbou. Ich potomstvo je ihneď po narodení
čierne. Molly, majúce na tele známky presvitu šedej farby (na žiabrach/skřelích a bruchu) patria k skupine Black molly. Tu sa mladé rodia
šedavo vyfarbené.
muzu se zeptat?jak poznam ze je black molla tehotná?piste prosim na e-mail:adam.bilovice@seznam.cz díky benesak
prosím i mě na David.Bena@seznam.cz dík
mollu poznas tak ze se ji zvetsuje brisko a ma ho takobe belejsi ze spoda jinak z mich zkusenosti se mi rodi jen cerne molly........
No ona to má takový bělejší....(bílé nepatrné tečičky vedle sebe (jen na bříšku ), o.k!
03.12.08 17:37:24
kvang1® – Re: DavidBena123
nejsou to tecky a neni to vystouple jen takove fličky vedle sebe....ale asi se chapem
jo to je ono
Mno moje velká black molla nemá žádný takový tečičky a co měsíc vrhá mladý. Mladé rybky jsou většinou černý a některý dokonce
popelavě šedé. Záleží jaké ryby byly jejich předky.. dokonce jsem měl i silver molly z black molly ale umřela takže zase nic.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora