Mno moje velká black molla nemá žádný takový tečičky a co měsíc vrhá mladý. Mladé rybky jsou většinou černý a některý dokonce popelavě šedé. Záleží jaké ryby byly jejich předky.. dokonce jsem měl i silver molly z black molly ale umřela takže zase nic.
jo to je ono
03.12.08 17:37:24 kvang1® – Re: DavidBena123
nejsou to tecky a neni to vystouple jen takove fličky vedle sebe....ale asi se chapem
No ona to má takový bělejší....(bílé nepatrné tečičky vedle sebe (jen na bříšku ), o.k!
mollu poznas tak ze se ji zvetsuje brisko a ma ho takobe belejsi ze spoda jinak z mich zkusenosti se mi rodi jen cerne molly........
prosím i mě na David.Bena@seznam.cz dík
21.07.08 17:46:45 benesak
muzu se zeptat?jak poznam ze je black molla tehotná?piste prosim na e-mail:adam.bilovice@seznam.cz díky benesak
Záleží na tom z akého chovu rybky sú. Dnes sa táto informácia veľmi nepreferuje, ale v minulosti okolo 5O rokov sa molienézie rozdelovali na Black Molly a Permblack molly. Perm black molly boly ustálené línie populácií s dokonale čiernou farbou. Ich potomstvo je ihneď po narodení čierne. Molly, majúce na tele známky presvitu šedej farby (na žiabrach/skřelích a bruchu) patria k skupine Black molly. Tu sa mladé rodia šedavo vyfarbené.
16.03.08 15:40:37 Evelinka® – barva potěru
Může mi někdo zkušenější prozradit, jako barvu má potěr Black Molly- jako jestli jsou ihned po narození černí nebo se vybarvují až později. Dík
27.12.07 18:55:47 jirka4® – Re: bond009
přesně tak
27.12.07 18:47:11 bond009® – Re: Jirkaass
Pokud jsou ryby již dospělé tak se rodí potěr přibližně za 30 dní po oplodnění. Jedno oplodnění zpravidla stačí na několik porodů v měsíčních intervalech.
27.12.07 17:52:52 Jirkaass® – Rozmnožování Black molly
Poraďte, jak dlouho trvá než Black molla porodí mladé.