35 • 90 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Paví očko 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 36x
28.06.05 14:49:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDandy (.***..) – Paví očko
čaute nevíte někdo jak poznam samečku a samečka pavího oka.... chci si od kamose dve vzit a chtel bych samecku a samecka ale nevim jak to poznat :-)) diky za odpoved :-)
29.06.05 14:25:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpan K (.***..) – pavi ocka
sameček má spíše hranatou hřbetní ploutev(vypadá trochu jako vlajka) a samička kulatou(jakoby do vějíře) a co já měl paví očka(už vychcípali) měla vždycky samička kulaté lesklé bříško. a jestli ti můžu ještě něco poradit pokud se tvůj kámoš moc nevyzná doporučuji ti si vyhlédnout samičku s černou no spíš tmavou skvrnou pod zadní ploutví - to jest, že čeká mladý... pan K...
18.01.06 13:06:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMartin Cahrvát (.***..) – Paví očko
Sameček má gonopodium, dorůstá něco kolem 3cm a je lépe vybarven.Samička je větší tlustší asi kolem 5cm. :-O
18.01.06 14:16:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMarda (.***..) – Pohlaví
Samečkův pohlavní orgán je místo řitní ploutve. Samička má klasickou řitní ploutev...
26.10.06 23:42:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNEO (.***..) – ach
Samec ma nadherne zbarvenou ploutev kdezto samice ma obycejnou ploutev maximalne se dvema barvami. Samice je na oko vetsi samec mensi + to co popsali ostatni ;-)
27.10.06 02:53:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmatko® – hehe
No zistis to aj podla spravania... samcek je ten, kto ma zodpovednost a teda chce uchovat zivocisny druh (aj ked u gubiek by to nemal byt problem...).

Samicka je ta vpredu, ta co mu (beznadejne) unika - lebo ho chce ustvat alebo sa boji nasledkov jeho usilia. X-)
16.12.06 13:27:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAndrea (.***..) – paví očko
Ahoj všichni! Mám takový problém s pavími očky.Nedávno jsem si je koupila a oni jsou pořád zalezlí a vůbec neplavou.Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Teplotu vody mají 26 stupňů, pravidelně měním vodu a pravidelně je krmím, dokonce jim přidávám vitamíny.Můžete mi prosím někdo poradit, už nevím, co s nimi. :-(
16.12.06 18:44:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekprocha® – paví očka
Kolik jich máš a počet samečků a samiček?
16.12.06 18:45:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekZDENDASSS® – akva
mrkněte na moje akva http://rybicky.net/nadrz.php?c=752 ano
Podobná témata
???Mám více krmit těhotné gupky(paví očka)???, akara modrá X vrubozubec paví, akvárium pavích oček - hromadná smrt, Akvárium pro rozmnožování pavích ok, Bílé vyrážky-tetry a paví očka, Bojovnice x Paví očka, cichlidka kakadu a paví očka, Co je s tím Pavím očkem?, co je špatně (paví oka), co se hodí za ryby k pavím očkům, Divné očko, Dospívání Pavích oček, dvě paví očka nežerou..., Gupka (paví oko) - rozmnožování, Hledá se likvidátor pavích oček...., chov pavích oček???, Jakého predátora na potěr mečovek a pavích oček?, Jako by ochrnute pavi ocko, Kolik Pavích oček do 30 litrového akvárka ?, Kominík verzus paví očko, Krevetky red cherry+žebrovník+šneci+paví očka, malinké pávie očká, mladá paví očka, Mrchy paví očka, Můj samec pavího oka má divný ocas, může být bojovnice pestrá s pavíma očkama??, Můžou se Paví Očka přemnožit, Něco mi okusuje samičky pavích oček, Nemoc u pavího očka, nemoc u pavích oček?, Nemocná paví očka, Nemocná paví oka, Nemocné paví oka (poraďte prosím), Nemocné paví oko?, odchov pavích oček, Ohnuté paví očko, okousané ocásky pavích oček, otrhane ploutve u pavich ocek, Parmičky a paví oka, pavi ocka, pavi ocka, pavi ocka, Pavi ocka - hromadny uhyn mimin, pavi ocko, bud nemocne nebo ____, Paví očka, Paví očka, Paví očka, Paví očka, Paví očka , paví očka umřely na okousnutí ploutve

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 16.10.08 22:17:59 • 12.215 s