Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Prezentace - K@MeNoLoM

 

Prezentace » Tom25 » K@MeNoLoM » Nápověda 

Hlavní fotka



K@MeNoLoM
Majitel: Tom25   Kategorie: Jezírko
Zapsáno: 8. 8. 2014   Aktualizace: 21. 4. 2024 Nová videa Nové fotografie Nový záznam v deníku Změna v seznamu ryb 
Počet návštěv: 1313   Počet palců: 0
Založení: 8. 8. 2014   Stáří: 9 let a 8 měsíců
Objem: 9000 litrů   Čistý objem: 0 litrů
Velikost: obří nádrže   Oblíbenost: 7 uživatelů
Fotek a videí: 100+4   Komentářů: 10
*     *     *     *


Rozměry: 800 cm x 400 cm x 165 cm

Popis: Jezírko je staré 4 roky začalo se dělat 5. července v roce 2010 od té doby se strašně moc toho změnilo přibyli ryby některé zas přes zimu umřeli ,jako byl můj jeseter sibiřský který měl přes 1 m. A občas přes zimu nějaká ta rybka ,ale teď byli změny jak v rostlinách tak jezírku ,rybkách. Snažím se ,aby bylo jezírko co nejlepší pro ryby a mé úžasné želvy příjemným klidem a domovem :-) Podívejte se vy a uznejte jak to vypadá.

Biotop: Vlastně vytvořený :-)

Dekorace: Velké skalnaté kameny vlast no ručně vybrané a navozené. Mnoho druhů Rostlinek a stromů . Několik větších oblásků a dekoračních postaviček kolem jezírka :) Písčitá pláž pro želvičky . A Kamenitá zeď vytvořená ,aby neutekli želvičky.

Dno: Pokryté větším kamenem a ve středu čerpadlo na průtok a čištění přes filtraci .

Filtrace: Ano

Hnojení: ne

Chemie: ne

Krmení: Značkovými Granulemi pro koi a jesetery , Pestrá strava jídelníčku nesmí chybět žížaly,dafnie. Sušené krmivo pro želvy - krevety,rybičky atd..

Osvětlení: Sluneční

Pozadí: Kolem jezírka vystavené kamení a různé vodní rostlinky

Topení: Slunce

Údržba: 2x do roka ,ale stačí jednou .

Voda: Deštová

Vzduchování: Ano Pramen (proudění nonstop) Vypíná se jen ,když prší)

Poznámka: Pohodové a uklidňující jezírko kde člověk přijde na jiné myšlenky a jak se říká vypustí (relax)

NahoruSložky fotek
Videa
NahoruDeníček
21
4.2024
Zdravím vás přátelé, takže tuhle sezónu jsme začali zase novými Přírůstky do jezírka. Lín zlatý, perlí zlatý menší kousky, jeden Kapřík koi Lysáček takový vazounek moc se mi líbil musel jsem si ho koupit od pána :) a samozřejmě veslonosi americké . U mě veslonosi novinka není, minulý rok jsem je měl, ale zjistil jsem jednu zásadní věc, že mi na podzim se u jezírka pár krát objevila volavka nechtěl jsem tomu věřit, ale bylo to tak, veslonosi mi zmizeli všichni a to nepočítám nějaký karásky a kapriky bylo to pro mě veliké zklamání a na pár věcích se podíleli kočky samozřejmě. Takže mám v plánu si koupit rusičku proti ptákům, kočkám atd.. Je to věc která po sepnutí čidla, když něco projde začne vydávat zvuky které člověk neslyší, ale zvířata ano. Takže je to zkrátka odežene ???? Tak se určitě ozvu jak to vše funguje a jestli bude ztráta. Jinak vám všem přeji krásný den sice ne slunečný, ale pěkně chladný a za tažený , ale bude líp jezírkářům zdar ahoj
13
5.2023
Zdravím jezírkáře. Tak výpust a čištění jezírka proběhlo v neděli a úspěšně. Včera jsem si přivezl z Kolína od pána Jeseter Ruského, Hvězdnatého a Malého Albi a, pak 2 kapriky z Japonska jeden závojnatý. Tak snad se jim bude u mě líbit. Kdyby jste měli jaké koliv otázky návrhy připomínky napište rád se budu věnovat zatím se měj te a přeji krásnou sobotu Ahoj. ahoj
8
2.2018
Ahoj Přátelé :-) Tak jsme tu doufám po Novém roce ve zdravý a pohodě všichni se mnou ;-) Jinak dlouho jsem deníček nepsal zas nový přírůstek koljušek jsem přidal na podzim kolem 30 ks jsem zvědavý jak se v jezírku prckům bude dařit při pozorování jsem zjistil ,že se rádi drží u proudu kde ztéká pramen a hrozně zkoumají celé jezírko jsou strašně vtipné :-D a přitom s cela neškodné a hrozně zajímavé rybičky . Na jaře než zima ustane bude probíhat výpust jezírka číštění atd .... budu zas pár věcí měnit určitě se s vámi na jaře podělím o to co jsem změnil nasadím nějakou drobnou rostlinku ještě až seženu. Jinak jsem strašně zvědavý na potěr karásku a jejich dost už vyrostli a jsou krásně barevní :) No bude toho dost a zas hodně práce určitě udělám i video a nějakou tu fotečku no nic zatím toho tolik není ,ale všem přeji ať se v této sezoně daří a žádné lumpárny ahoj ;-) pivo ( A pššt Candáta pepču už bohužel nemam začal být velký a už by dělal neplechu tak jsem ho vypustil do jedné nádrže kde vím ,že ho nikdo neuloví a je mu se tam bude dařit báječně )
17
6.2017
Zdravím vás, Tak jsme dneska provedli už od rána výpust jezírka ,bylo zakalené a potřeboval jsem trochu od rybnit a vyčistit . Což se povedlo zabralo to celý den kytky jsem prostřihal fitlraci umyl prostě sakumprdum vše co mě velice potěšilo byl potěr mích karásků bylo jich strašně moc a hrozně vtipné bylo jak byli někteří prťaví a krásně zbarveni :-D A co dalšího mě překvapilo byli nítěnky spousta nítěnek které prchali do hloubky když začala ubývat voda a to jezírko nebylo tak špinavé ukážu na fotkách ,ale bylo to překvapující a já si říkal proč rybky plavou do krajů atd ,aby je zobali tak jsem samozřejmě jich hodně odlovil a budu je chovat výborný krmit s tím rybí potěr. No a Jinak voda dopuštěna z dešťovky ryby vypuštěny želvičky také a plavou si v klídku dokonce i papali ,když jsem je vypustil hold jsou zvyklí :) Tak všem přeji krásné léto a relax u jezírek .
19
2.2017
Ahoj Všem !! Tak už sníh taje, led v jezírkách praská a rozpouští se pomalu a příprava na jezírko bude . Koupil jsem si kameru novou i vodě odolnou tudíž vám umožním v létě nebo na jaře ukázat vodní svět v mém jezírku pod vodou :) v létě budeme zřejmě předělávat celé jezírko zjistili jsme ,že pod jezírko se nám dostalo pár kamenů tudíž musíme jednat než se v plachtě udělají dírky či něco horšího. Tak všem jezírkářům přeji hodně úspěchů a plno relaxu nad jezírka mi :) ahoj


NahoruKomentáře návštěvníků

přidat komentář Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele       smazané (1)

Jan Jonáš Re
12.7.19 18:18
Klobouk dolů! palec
MsJitka Re
7.7.18 20:04
PARÁDA potlesk
 

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/nadrze/21250-k@menolom