Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Prezentace - prcek

 

Prezentace » cuir » prcek » Nápověda 

Hlavní fotka



prcek

ZRUŠENO

Majitel: cuir   Kategorie: Společenské akvárium
Zapsáno: 4. 7. 2011   Aktualizace: 25. 11. 2013 Nové fotografie Změna v základních informacích 
Počet návštěv: 147   Počet palců: 0
Založení: 4. 7. 2011   Stáří: 1 rok a 7 měsíců
Objem: 200 litrů   Čistý objem: 0 litrů
Velikost: větší akvária   Oblíbenost: 4 uživatelů
Fotek a videí: 19+0   Komentářů: 9
*     *     *     *


Datum zrušení: 01. 02. 2013

Popis: Akvarium bylo zruseno z duvodu stehovani a to mezi mesty. cili jeho zachovani bylo zcela nemozne. Nasledne jak je videt na posledni nahrane fotce je jasne ,ze po prestehovani z bytu do domu bylo jaksi male, a tudiz sem se rozhodl poridit akvarium nove a vetsi. A to uz vice v nadrzi "prcek II " :)



sem zacatecnik, tohle je moje prvni akva. Bylo to desne zahnojene a tak sem to musel vycistit. Vadi mi jedina vec a to ze ten koren plave, tak ho musim mit zasprajcovanej klackem..doufam ,ze za cas plavat prestane.
Urobit to byla docela fuska, akvarko tezke jako fena, minimalni pristup do nej, tak tak se tam vejdu s rukama (nejsem zrovna nejhubenejsi). hned ze startu sem mel problem s vodou, ten koren ju celou zbarvil a to i po prevareni, takze zas 200l vylejt a znova to pekne napustit. Nastesti se mi podarilo vypujcit si hadici, jinak bych se z toho asi zmaloval. Kazdopadne sem moc rad ,ze zacina obdobi tvoreni hodnych bakterii a priprava pro rybicky. Pritelkyni se akva moooc libi a kdyz prisla z prace domu tak na to ctvrt hodiny cucela jak pako :D

Dekorace: nejaka skalka z plastu nebo z ceho to je vyrobene :D

Dno: no je to ricni sterk, koupenej 20kilovej pytel asi za 100kc v hornbachu. Vychazi to levneji nez sterk do akvaria, ktery sotji mnohonasobne tolik.

Filtrace: no to netusim jak se tomu nadava, jen vim ,ze sou tam tri sacky s ruznejma vecma a nasavanou vodu to prefiltruje a prepadem pres hranu ji to vrazi zpatky.

Hnojení: zatim zadne

Chemie: savo :D

Krmení: jeste nejsou rybky...jen sneci a ti nezerou.

Osvětlení: Nejaka aqua zarivka pro rybicky a rostlinky, ma to 25w a 76cm

Pozadí: nalepena bridlice na vnitrni zadni stene akvaria pomoci akvasilikonu

Stojan: obyvakova stena

Topení: hmmm nejake tam je..jake netusim.

Voda: z kohoutku

Vzduchování: pres kaminek

Poznámka: eh.

NahoruSložky fotek


NahoruKomentáře návštěvníků

přidat komentář Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele      

kikuška Re
6.7.11 19:41
Tak hlavně ať tě nesežere kamarádův žralok :-D :-D
A rostlinek přidej víc, ať je to pořádně zarostlé! ano
cuir Re
6.7.11 17:29
toz topitko by bylo :-) ale jak rikas...vsechno si poradne rozmyslet... Kazdopadne diky moc a tipy.
Mam jednu vyhodu a to tu ze mi s akvariem pomahaji dva blazni do akvaristiky co rozhodne nejsou zacatecnici. Jeden v 9.patre ma obri akvario a v nem dve Guramy, dalsi v R.D. ma mnoho obrich akvarii a mezi nima v nich i nejake zralocky ...takze dost dam na ne.
Ale abych se sam pochvalil tak se vzhledem akvaria (bridlice), rozmistenim a zasazenim rostlin mi nepomahali. Jen mi dodali tostlinky a sneky :-D
Tak jeste jednou dik za tipy a pokud ma nekdo dalsi tak sup sem s nima. ahoj
kikuška Re
6.7.11 15:13
Máš dvěstělitrovku, což je dost, později si můžeš dovolit nějaké větší více náročné rybky.¨
Nevím zda-li by to nebyla škoda takového krásného prostoru, kde můžeš mít spousta jiných ryb, ale pro začátečníky jsou nejlepší živorodky! Pokud bys sis je pořizoval, začala bych mečovkami a pavími oky, molly potřebují větší teplo a je potřeba koupit na zimu topítko, mě osobně se nikdy nedařily. Doporučuji taktéž čichavce zakrslé nebo rájovce, které sama vlastním a vydrží opravdu všechno :-D Potom mě dále napadly parmičky čtyřpruhé, taky velmi odolné rybky a nebo si zařídit veliké krevetárium (Nemusíš se ničeho bát, krevetky sice vypadají docela náročně, ale vůbec náročné nejsou, jsou vhodné pro začátečníky a užiješ si s nimi spousta legrace :-D V tomto případě doporučuji skoro všechny druhy.. můžeš se třeba inspirovat tady: rybicky.net/nadrze/8453 ) Všechno bych si ale promyslela, dívala se do atlasů a rozhodně se neukvapovala - Dočkej času husa klasu! ;-)
 

© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/nadrze/12945