Přihlásit se RYBICKY.NET »

Akvatrhy Most

NápovědaFórum » Obchody » Burzy 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Akvatrhy Most
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kolbys Re: invalida
Tak jsem se dnes taky zúčastnil a musím říct, že jsem docela zklamanej, bylo tam o čtvrtinu prodejců míň, než jindy. To asi ty Vánoce. Ale i tak, jsem tam nějakou kačku nechal. :-D
Kraby jsem taky viděl poprvý, takže taky netuším, ale určitě to bude vědět předseda p. Přibil 607 928 237.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - S invalida
Nevíte kdo tam prodával kraby...starší pán s mlaďasem? Díky
hledám info o Parathelphusa pantherina
 Reagovat na tento příspěvek 0  - scorpion075
Chci se zeptat zda někdo neví zda se dá na zítřejší burze sehnat aulonocara fire fish. Popřípadě jiný tip kde tuto rybku ostarat. Jsem z Chomutova a zatim mám pocit, že v mém okolí se žádný chovatel těchto ryb nevyskytuje :-(
Zejtra se zůčastním, zajímá mne jestli někdo mívá taky filtrující krevetky. V Mostě budu asi v 8,05 takže na devátou to stíhám :-D

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - kolbys – Akvatrhy v Mostě
akce se koná v sobotu 17.12. od 9,00 do 12,00h. Je lepší, tam být do 11,00, protože pak prodejci začínají balit. Ještě jednou raději adresa: SVČ Most, Okružní ul. 1235, Most.
Kdyby tě ještě něco zajímalo, tak napiš. Kolbys

Více než 150 druhů akvarijních ryb
Mláďata chameleona jemenského
Akvarijní bezobratlí - krevetky, raci, plži, ...
Přes 40 druhů akvarijních rostlin
Mražené krmení, vločky, granule, artemie, ...
Veškeré příslušenství do akvária
Terária, topné desky a kabely
Kořeny do akvárií a terárií
Poradenská služba
Automat na kávu

Vstupné 20 Kč

Zájemci o prodej akvarijních ryb, terarijních zvířat, rostlin nebo příslušenství se mohou závazně přihlásit nejpozději do středy před konáním akvatrhů na tel.: 607 928 237 (p. Přibil)
e-mail na výžádaní

beta.mapy.cz/…}
 Reagovat na tento příspěvek 0  - S invalida Re: losan
Jééé díky za zájem...ještě nevím přesnej čas...já to zvládnu...jste hodní.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - losanRe: invalida
Vendo nevím odkud vyrážíš....pokud je to směr z Ústí mohu Tě nikde naložit :) ....neboj jedu autem...motorky zazimovány :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Feferonek ® Re: invalida
Není problém,mohu tě na tom nádraží vyzvednout a dovést až na burzu.Stačí se domluvit v kolik přijedeš. palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Dejmon Re: invalida
Fotka k příspěvku Cesta od nádraží až na trhy ;-) , třeba, cest tam vede víc ;-)

Kdo poradí cestu od nádraží na sobotní akci...mapy se mnou nemluvěj ano Dík Venca

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - S invalida Re: Tereza
Není to k věci ale ancistrus co se netře je zvláštnost kterou chci taky smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Killer – trhy
Zdar, nechce někdo kryptokorynu?c.apongetofolia nebo jak se to jmenuje...prostě to velký kadeřavý..A nemá někdo náhodou nějaký razborky galaxy navíc??
Vyzkoušejte

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - HalirRe: Tereza
Vyklep prosím z toho kořene i nějaké neonky, pro které si chci zajet zítra do Mostu ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tereza – ancistrusi
Na akvatrhy 19.2. můžu přinést ancistrusy sp. - pár + asi samička (jestli toho zmetka vyklepu z dutiny kořene). Pár se dřív stále třel, teď už několik měsíců ani ťuk, změna prostředí jim třeba prospěje. Nějaká koruna potěší, ale nemusí být.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Bart_29 Re: kraken192
na rybky a rostlinky docela bohaty jen mi tam chybely pordejci s peknyma velkyma korenama skoda sad
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Killer Re: kraken192
No já souhlasim s Jammesem,protože já pořídil docela dobře ryby..taky sem tam nechal pěnez..ale zato mam téměř vše, co jsem chtěl..ale pokud si přišel někdy později, tak třeba zbyli jen chovatelé, kteří fakt natáhli ceny..taky sem si několika všimnul
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jammes Re: kraken192
ty ceny měl natažený jen někdo
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kraken192
Tak jak hodnotíte dnešní trhy?
Mě docela zklamaly - masy lidí a celkem natáhlé ceny, ale to se asi dalo na prvních trhách po půl roce očekávat. I tak jsem si ale koupil, co jsem dlouho marně sháněl po akvaterách :) . Takže se těším na další trhy za měsíc :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bart_29 Re: Killer
no kytky nemam ale zaskocim se tam mrknout jestli tam nesezenu nejakej peknej a velkej koren do AQ ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jammes Re: Killer
Já jedu, ale kytky nemám
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Killer – prezence :-)
Zdar, kdo jde na trhy v Mostě? A jestli máte někdo navíc nějakej echinodorus, který chcete vyhodit, tak beru :-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Killer – trhy
Zdar, doufam že někdo přinese apistogrammy a nannocara anomala :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - visek – ryby
schanim akary modre tak doufam ze je budou mit
 Reagovat na tento příspěvek 0  - moliro – Mostecké akvarijní trhy
Srdečně zveme všechny akvaristy 16.10. v 9-12 hod. opět v DDM Most. :-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Jammes Re: Tereza
častější asi moc ne, oni by lidi víc nechodili
 Reagovat na tento příspěvek 0  - TerezaRe: Bart.29
Malý, ale člověk se tam musí prodírat a ani s tam nedá dýchat. Častější burzy by se uživily.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bart_29 Re: Tereza
nz holt maly mesto jeste ze do Prahy je to kousek.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - TerezaRe: Bart.29
Díky, přidala jsem to sem do Akcí. Škoda, že bývá jen 6krát do roka :(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bart_29 Re: Tereza
akvatera.com polozka plan akci
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tereza – Burza Most
Chystají se od podzimu zase burzy v Mostě? Kdo je teď pořádá? Nemáte někdo kontakt? Díky.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - DonJuanKarlos Re: kolmikan
Koná se to v Teplickém gymplu a ve skleníku. V akcích je místo popsaný podrobnějš. Na příště se mi dokonce ozvali nějací chovatelé z Ústí (chovatel se šnekáčema a pak ještě nějaký chovatel s živorodkama). Jinak tu také budou jako vždy nějaký kytky, běžný druhy ryb, plazů a tak.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - TerezaRe: DonJuanKarlos
Žlutý paví oka byly fakt moc hezký, poslední kusy vykoupil klučina pro ten dětský akvakroužek, tak tam plavou v akvárku u okna nahoře. Taky pancéřníčky panda long fin jsem viděla poprvé. Já mám radost z mexického ráčka za 130, minule byla cena asi 300. Škoda, že prodejce zlákaly dnes víc jiné burzy.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Dahak Re: m@ci
akvatera.com klikni si na plán akcí.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - m@ci
Tak to mě mrzí, že jsem to dnes propásl. Je pravda, že na prosincové burze bylo hodně málo lidí - soudě dle komentářů prodávajících. I tak tam každou nechám min. 400 ,- :-D Nevíte, kdy bude další ?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Eff Re: moliro
No jo, ono je to taky tím, že dnes se po republice konají 4 podobné akce - Brno, Ostrava, Hradec králové, Most. A prodejci, kteří tyto akce objíždí, si holt musí vybrat. Ne vždy lze burzy plánovat tak, aby se toho nesetkalo víc v jeden den. Holt to má ten efekt ikdyž jsou jednotlivé akce vzdálené stovky kilometrů.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - moliroRe: Dahak
Něco na tom bude. Prodejní místa/návštěvníci: prosinec 2009 - 58/250, únor 2010 - 33/350. Snad se v březnu 2010 sejdou obě skupiny v maximálním počtu :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Dahak
Na poslední loňský burze to bylo přesně naopak spousta prodejců a málo kupujících tak dneska byla asi odveta :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - kolmikan Re: DonJuanKarlos
Ahoj,také jsem zklamaný z Mostu.Opravdu tam nic moc nebylo.Čekal jsem nějakou techniku a živé krmení.Kde je to v těch Teplicích?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DonJuanKarlos
Dneska sem byl po dlouhé době v Mostě a prodejců bylo opravdu míň, ale vylepil a rozdal sem tam upoutávky na naše AKVA-TERA trhy v Teplicích (27.2.) tak to aspoň k něčemu bylo:-D jo a ještě tam měli pěkný žlutý paví oka a mečovky koi, ty už nám plavou ve skleníku v akvárkách :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - tomm Re: Tereza
taky jsem docela zklamán ale stejne jsem tam nechal 200 smich smich taky jsem chtel koupit krevetky ale nemly tak kdyby nekdo chtel prodat pár krevetek z mostu at se ozve ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tereza
Teda dneska dost zklamání, hrozně málo prodejců, žádná technika, krmení, krevetky...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - S invalida Re: Tereza
Tušíš orientační cenu? Dík
 Reagovat na tento příspěvek 0  - TerezaRe: invalida
Bývají tam docela často. Kdyby někdo chtěl, donesu mu malé ancíky (fakt malé, starší vrh cca 2cm, mladší 1,5).
 Reagovat na tento příspěvek 0  - S invalida – mostecká
Prosím nevíte někdo jestli budou v Mostě k mání sekavci? Děkuju

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Killer Re: endus
Endus beru tam anubiasy, který přežily od půlky června ve sklenici..takže kdo je bude chtít, tomu je klidně dam;-). Mam pocit že tobě sem je kdysi dávno slíbil a už nevim jestli sem ti je vůbec dal stydim ..Terka příde taky prej..
Jammes No nějak sem na to nemyslel..mam jí od minulý neděle, protože sem se byl mrknout u otce a všechno mu skoro pochcipalo..jdou mu žlutočerný moly, platy variatus mu zdechly asi tu neděli na blbou vodu (překrmil), ale naštstí sem si jich pár stihnul vzít rybicky.net/fotogalerie.php… . A byly tam samotná ta akarka,tak sem jí adoptoval a snad si seženu samečka.
Bob66 Tak to je ale hodně v řiti už 14 dní čekam na trhy kvůli žrádlu..naštěstí sem vychytal obchůdek, kde maj každej pátek živý patentky, takže mam čim krmit hop :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bob66 Re: Dahak
To máš smůlu, Koblasa je zítra v Plzni :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Dahak Re: endus
Já chci solidní krmivo takže Koblasu :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jammes Re: endus
měl sis říct dřív, carlos nepřijede
 Reagovat na tento příspěvek 0  - endus Re: Jammes
Á mostecký stálice už se houfujou :-) Doufám, že zítra budou nějaký solidní rostliny.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jammes Re: Killer
měl ses ozvat dřív, možná bych sehnal
Já jsem tam taky palec

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 2 3

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 5656x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/9904?od=24