Přihlásit se RYBICKY.NET »

3D pozadí a jeho údržba

NápovědaFórum » Dekorace a dno » Pozadí 

3D pozadí a jeho údržba
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Angus68Re: vlka, Jenda91
Ve větší nádrži se to ztratí ;-) Někdo tam nacpe haldy šutrů, nebo kořen jako k.... :-D
To nebere místo?
U mě se o pozadí stará Ferdík a několik nově nasazených krevetek ;-)
Jinak nechápu proč ho čistit nějakým kartáčem, nebo něčím podobným. Má vypadat přirozeně, takže třeba i s přisedlou řasou.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R ctibum Re: Jenda91
A vyčistit od čeho?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jenda91 – Pozadi
Ahoj.Mam nalepene 3D pozadi od Juwelu.Cim ho mam vycistit ?kartacem to jde moc tezko.Spis hledam dalsi zpusoby abych nesterosval tercovce ?mate s tim nekdo nejake zkusenosti?dekuji za cenne rady.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - TRULY Re: TRULY
Takže čo sa týka 3D pozadia tak som vodu stiahol na 2/3 a sietku som prilepil malým množstvom akva silikonu. Potom som ho jemne oplachol tak aby mi voda stekala do pripravenej nadoby. Vodu som dolial.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - TRULY
Fotka k příspěvku Ahojte. Odlepila sa mi sietka na 3d pozadi a dierou mi lezu antici za pozadie. Je todlzka asi 8cm. Myslite ze mozem spustit vodu do danej vysky, vysusit to dat tam tenku vrstvu Akvaristicke lepidlo transparent a nechat to cez noc zaschnut a dopustit vodu? V navode je pisane ze pri lepeni akva sa ma akva este preplachnut koli kyseline octovej , preto neviem ako postupovat. Mam to zajtra rano len umut vodou a dopustit? Alebo to dopustim a po 2,3 hodinach vymenim zase vodu? Akva je 126l a teraz som ciatil filter a stiahol 40l. Vychadza to presne po tu dieru. Napad? dobra rada? vdakaDal by som len total tenku vrstvu aby sa tam nepchali. Nejdem to davat na hrubo a nasiroko

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 1  - Romy Re: KOUDY
Nejdřív odstraň příčinu problémů,následky se většinou odstraní samy. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - filipsi Re: KOUDY
Sinice? Umytim pozadi to nevyresis.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - KOUDY Re: PrincPrincessen
Když on je na něm takovej tmavo zelenej povlak, kterej přelejza na rostliny. A dost barví. Řasa my neva, hlavně ten dusící povlak nebo řasa či co jeto to mě teda bere.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PrincPrincessen Re: KOUDY
Nech pozadí pozadím a raději se starej o dobrý chod akva bo přirozeně vypadající pozadí (zarostlé řesou) vypadá 1000x líp jak nějaké nové umělé vypadající jak kus plastiky. X-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Dahak Re: KOUDY
Co ja bych za to dal kdyby mi pozadi obrustalo rasou hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - filipsi Re: KOUDY
Je to nutne? Nejde ho nechat zit?
Tlakova voda, pokud myslis "vapku" ho asi spolehlive prostrikne skrz, pripadne alespon ocisti vic nez by sis pral.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - KOUDY – 3D pozadí a jeho údržba
Poradte rosim jak očistit pozadí z poliše od řas a jinych nečistot, bezpečně. Diky. Savo+ tlakovou vodou? :-(

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Dekorace a dno • Zobrazeno 1411x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/9618-3d-pozadi-a-jeho-udrzba