Artemie - OceanNutrition
Starší reakce
V akváriu žádná artemie nepřežije není sladkovodní.
Starší reakce
Hezký večer, používá prosím někdo toto krmení ? A jaké máte zkušenosti ? Jenom mně prosím nepište, že je domácí líhnutí živých lepší...
abc-zoo.cz/…Starší reakce
jirkap napsal: ...Vždy jsem to líhnul v lahvích, odsál, pod tekoucí vodou propláchl a zkrmil. Neumím si představit matku, jak tohle dělá.
Měl jsem na mysli, že jsem to vždy líhnul, atd. sám.
S tím vzduchem mě to nenapadlo. V tom případě jsem to líhnutí také plánoval, ale teplotou. Čím větší teplota, tím rychlejší líhnutí a opačně.
Matku to teda zkusím naučit.
Záleží na vzduchování,při silnějším je to 24 hodin,při slabším je to 36 hodin.Myslím,že když matka umí propláchnout artémii,tak by dokázala dát směs se solí do pet láhve,zalít vodou a zavést vzduchování.Není nic jednoduššího,než jí připravit směs a říci zalej tím a tím množstvím vody a pusť tehdy a tehdy vzduchování.Zbytek už zná.
Naplánovat? To nevím jak. Vždy jsem to líhnul v lahvích, odsál, pod tekoucí vodou propláchl a zkrmil. Neumím si představit matku, jak tohle dělá.
Vždyť se dá naplánovat i líhnutí.Ne,opravdu,instantní žábronožka asi nebude to pravé,hlavně,když jsem četl,že výrobek může být skladován po mnoho let...
To není lenost. Do teď jsem to líhnul klasicky také - od EasyFish. Ale musím odjet na týden a myslel jsem že by tím krmila matka. Mám vykulené viejity a než odjedu, tak budou asi i nijsseni.
Asi bych se vydal trnitou,složitou,ale osvědčenou cestou starých akvaristů,a nauplie žábronožky solné bych si pěstoval sám.
Línost se většinou nevyplácí...
Nemáte někdo zkušenosti s výrobkem OceanNutrition Instant Baby Brine Shrimp?
www.akvarista.cz/… Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Krmení • Zobrazeno 2016x