Ahoj, poradíte mi, co se mi to objevilo na skle akva? Jsou to vajíčka plže nebo ploštěnky nebo něco jiného?
Ahoj. Prosim co to muze byt? V akvariu mam krevetky, neonky a dania pruhovana, a dnes rano jsem v kaminkach nasla toto. Muze to byt mimco krevetky, nebo parazit? Velikostne asi 1,5mm. A nasla jsem jich tak 10. Diky!
Ještě přidám fotku- není to moc dobře vidět, ale líp už to nejde.
Ahoj lidi, moc vas prosim, jestli byste se mohli znovu podivat!!! Tentokrat se mi to znovu podarilo vyfotit i s nejakyma asi mladyma a fakt bych to tipovala na nejaky hnusny paraziticky sv?ne!!!!! Zkusim poslat fotku, ta se mi asi povedla nejlip, lepsi uz to fakt asi nebude. Ten tvor ma na sobe takove 3 teckovane rady jakoby po zadech a je to neco mezi cervem a parazitem. Takze vkladam fotku a budu moc rada, jestli mi reknete, co to je. Jinak je to to same, co predtim, akorat predtim to bylo bile a tedka je to takove svetle hnede. No, uvidite sami!!!
Ahoj lidi, chci vás poprosit o radu, co je to zač. Při čištění akvárka jsem na to narazila - ale už to bylo mrtvé. Jenom přemýšlím, co to mohlo být, jestli je to nějaký mně neznámý parazit či mládě buď přísavníka nebo pancéříčka, které mám v akvárku. Pak mám ještě živorodky redgold a silver, ale jejich mláďata vypadají jinak. Tak fakt nevímZpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 3986x