Fórum » Akvarijní ryby » Copak je to za rybičku?
Fórum » Akvarijní ryby » Copak je to za rybičku? 

Ahoj, poradíte mi, co se mi to objevilo na skle akva? Jsou to vajíčka plže nebo ploštěnky nebo něco jiného?
 Ahoj, poradíte mi, co se mi to objevilo na skle akva? Jsou to vajíčka plže nebo ploštěnky nebo něco jiného? 

Ahoj. Prosim co to muze byt? V akvariu mam krevetky, neonky a dania pruhovana, a dnes rano jsem v kaminkach nasla toto. Muze to byt mimco krevetky, nebo parazit? Velikostne asi 1,5mm. A nasla jsem jich tak 10. Diky!
 Ahoj. Prosim co to muze byt? V akvariu mam krevetky, neonky a dania pruhovana, a dnes rano jsem v kaminkach nasla toto. Muze to byt mimco krevetky, nebo parazit? Velikostne asi 1,5mm. A nasla jsem jich tak 10. Diky! 
  .... A jestli to nemůže nějak škodit? Radši bych to tam neměl, leda by to byla nějaká nevídaná vzácnost!
 .... A jestli to nemůže nějak škodit? Radši bych to tam neměl, leda by to byla nějaká nevídaná vzácnost! 
 Ještě přidám fotku- není to moc dobře vidět, ale líp už to nejde.
 Ještě přidám fotku- není to moc dobře vidět, ale líp už to nejde. 

Ahoj lidi, moc vas prosim, jestli byste se mohli znovu podivat!!! Tentokrat se mi to znovu podarilo vyfotit i s nejakyma asi mladyma a fakt bych to tipovala na nejaky hnusny paraziticky sv?ne!!!!! Zkusim poslat fotku, ta se mi asi povedla nejlip, lepsi uz to fakt asi nebude. Ten tvor ma na sobe takove 3 teckovane rady jakoby po zadech a je to neco mezi cervem a parazitem. Takze vkladam fotku a budu moc rada, jestli mi reknete, co to je. Jinak je to to same, co predtim, akorat predtim to bylo bile a tedka je to takove svetle hnede. No, uvidite sami!!!
 Ahoj lidi, moc vas prosim, jestli byste se mohli znovu podivat!!! Tentokrat se mi to znovu podarilo vyfotit i s nejakyma asi mladyma a fakt bych to tipovala na nejaky hnusny paraziticky sv?ne!!!!! Zkusim poslat fotku, ta se mi asi povedla nejlip, lepsi uz to fakt asi nebude. Ten tvor ma na sobe takove 3 teckovane rady jakoby po zadech a je to neco mezi cervem a parazitem. Takze vkladam fotku a budu moc rada, jestli mi reknete, co to je. Jinak je to to same, co predtim, akorat predtim to bylo bile a tedka je to takove svetle hnede. No, uvidite sami!!! )))) a ma takovou naruzovelou barvu.
)))) a ma takovou naruzovelou barvu. 
 . Když do toho drbnu, stočí se to do klubíčka!
 . Když do toho drbnu, stočí se to do klubíčka!  Kdo si hraje nezlobí
 Kdo si hraje nezlobí 
 Když do toho drbnu, stočí se to do klubíčka!
  Když do toho drbnu, stočí se to do klubíčka! 

tak na tu to fakt nevypadá.
  tak na tu to fakt nevypadá. , mal som a nešiel som sa toho zbaviť ale už je kľud
 , mal som a nešiel som sa toho zbaviť ale už je kľud  
 Zajímavé! Taky mám toto "mládě pancéřníčka skvrnitého - albína". Ale kde se mi v akvišku vzal, ví Bůh... - tyhle rybky nechovám.
 Zajímavé! Taky mám toto "mládě pancéřníčka skvrnitého - albína". Ale kde se mi v akvišku vzal, ví Bůh... - tyhle rybky nechovám.  Třeba jsem si ho zavlekl s krmivem...
 Třeba jsem si ho zavlekl s krmivem... 
 No, priste si dam pozor
 No, priste si dam pozor Hanka
 Hanka Mam vpodstate jenom fotky shora. Kazdopadne po nem je, pac jsem ho objevila az po delsi dobe, kdy byl filtr na suchu, nez jsem ho rozebrala. Jinak mam v akvarku krom jmenovanych jeste jednu neonku a 2 druhy sneku.
 Mam vpodstate jenom fotky shora. Kazdopadne po nem je, pac jsem ho objevila az po delsi dobe, kdy byl filtr na suchu, nez jsem ho rozebrala. Jinak mam v akvarku krom jmenovanych jeste jednu neonku a 2 druhy sneku.

neni to nahodov panciernicek?
 neni to nahodov panciernicek? Ahoj lidi, chci vás poprosit o radu, co je to zač. Při čištění akvárka jsem na to narazila - ale už to bylo mrtvé. Jenom přemýšlím, co to mohlo být, jestli je to nějaký mně neznámý parazit či mládě buď přísavníka nebo pancéříčka, které mám v akvárku. Pak mám ještě živorodky redgold a silver, ale jejich mláďata vypadají jinak. Tak fakt nevím
 Ahoj lidi, chci vás poprosit o radu, co je to zač. Při čištění akvárka jsem na to narazila - ale už to bylo mrtvé. Jenom přemýšlím, co to mohlo být, jestli je to nějaký mně neznámý parazit či mládě buď přísavníka nebo pancéříčka, které mám v akvárku. Pak mám ještě živorodky redgold a silver, ale jejich mláďata vypadají jinak. Tak fakt nevím
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 3986x