Kniha Sladkovodní krevetky
Tak mi to nedalo a hned dnes jsem se šla podívat do NeoLuxoru na Dejvické ve vestibulu metra... Tam jsem před časem kupovala "Sladkovodní krevetky". Hlásím
že dnes už je tam nemají. Ale abych neodešla s prázdnou, koupila jsem "Nano akvária". Hlásím
, že poslední kus, takže už taky nemají
a už jí mám poprvé přečtenou. Dobrá knížka, díky za tip.
Psal jsem to do sekce o knihách. Tento rok vyjde od stejného nakladatelství i kniha akvarijní šneci
1 13.01.2010 09:28 petulevrtule Já jí dostala už loni, tuším někdy v listopadu, letos jsem si pořídila ještě další výtisk - nano akvária. I tam jsou velice užitečné informace. Obě knihy jsou dobře zpracované.
Krevetky jsme koupili v Děčínském zverimexu u náměstí(nevím jak se jmenuje) a Nano akvária jsem sehnala v Globusu.
Řekl bych, že jsem jí viděl v Brně - Sklorexu. Nejen tuhle.
ja ji koupil zde
www.dobre-knihy.cz/…
vyzvedl jsem si ji osobne v holesovicich, moc prijemne jednani
maj i jiny hezky knihy a za rozumne ceny...
kupoval sem ji v nejakem knihkupectvi cca 2 ulice od svobodaku smerem k nadrazi, buhuzel si uz nepamatuju jak se to tam menovalo, ale objednal sem si ji tam pres net.
mam dotaz pro ty co knihu maji, nepripada vam fotka na strane 28 jako fotomontaz?
me to pripada jako dost nezdarila fotomontaz
jinak se mi knizka velmi libi.
daji se nekde v cr sehnat nejake zahranicni knihy o krevetach?
0 11.01.2010 22:23 čichavec27 Nevíte kdebych to mohl koupit v Brně?
0 11.01.2010 18:01 Frodo – ...
taky jí mám
je super znám už jí nazpaměť ale pořád si jí dokola pročítám
koupena za 129,-Kč
Starší reakce
Dnes koupeno za 129,- v knihkupectví Kanzelsberger. Už se těším na večer, až budu číst.
Mám ji také, jsem spokojená, praktické informace a krásné fotky, hlavně pro mě začátečníka. Koupeno v Liberci u Fryče, cena 129,- Kč.
Tuto knihu jsem dostal na vánoce a je fakt perfektní, taky mám raději v ruce něco hmotného, než číst na kompu.
Všude, kde berou produkci nakladatelství Jan Vašut
V Praze jsem je např. kupovala v Neoluxoru
Ona asi zadna kniha nemuze netu konkurovat, co se tyce obsahu informaci (a krevetky jsou opravdu v pdf casopise hezky rozebrane). Ale presto knihy kupuju a mam rad, listovani papirem s peknymi fotkami ma kouzlo.
Su tam "profili" vela druhov kreviet (naroky na chov, odchov, zvláštnosti a pod.) ... Zakladanie akvaria pre krevety, Vhodný spolubývajuci ku krevetám(raci , ryby) , nápady a vela inych vecí.
Je pěkná z hlediska ilustrací (fotek) anebo nabízí i zajímavý obsah?
Anebo se zeptám ještě jinak - přináší kniha něco navíc oproti článkům v časopise klub.akva.sk ?
Mám ji asi týden doma a moc se mi líbí..doporučuju!!
Vyšla v loňském roce knížečka sladkovodní krevetky. Jsou v ní údaje o několika druzích krevetek, respektive jejich nárocích na chov. (teplota, tvrdost vody, ph )
Pár rad na zařízení krevetária a krásný fotky.
www.vasut.cz/… Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Literatura • Zobrazeno 3349x