Pěstební košíčky na rostliny
Vidím, že to máš zmáknuté. Těžko se sežene něco levnějšího.
A vzít metrovou desku za 64,- a nařezat si kostky nejde? Jen se ptám, nikdy jsem s tímto matrošem nedělal.
www.growshop-jicin.cz/… děkuji ale:
1. prumer 4,6 je maly... chci 5cm - a opravdu těch pár milimetrů je znát. Styděl bych se takový malý košik s rostlinami nosit do zveraku. Do 5cm se vleze více rostlin.
2. prumer 4,6 se prodává levněji (
eshop.pasic.cz/… ). Při větším odběru je to již znát.
3. chci opravdu minimálně 2000 ks a košík 5cm .. mám zvýšující spořebu.. (nebyl by problém dělat i 40-50 rostlin měsíčně - ale nyní něco ještě i rozdávám) .. mam radost že kytiny už nevyhazuji. Sadba do košiku mě baví a jsou z toho nějaké peníze které sypu zase do krásného koníčku akvaristika.
4. Když se nikdo nepřihlásí celý kartón vezmu i tak
.............................
kdybys věděl o vatě/grodanu/rockwoolu který je nastrižen na rozměry 5x5x4cm za méně jak 1 kč dej vědět. Sice zvažuji koupit celá 40mm plata třeba tady (
www.aaizolace.cz/… ) a nařezat si to ale cenově to oproti nařezaným 5x5x4x za 1 kačku již neni moc výhodné
docházejí mi opět plastové košíčky pr. 5 cm a zvažuji nákup celého kartonu tzn 4250ks. Což je pro mě dá se řict dost.. ( mám roční spotřebu tak okolo 400kusů ).... cca 2000ks si chci nechat ale co se zbytkem.......
Nechtěl by se semnou někdo o nákup takového množství podělit. Třeba by se někomu šiklo několik set košíčků.
ať to pak nerozesílam poštou tak předáni Frýdek Místek a okolí připadně ostravská burza atd...
cena za 1 kus plastového košíčku při odběru většího množství 0,7 kč (sedmdesát haléřů)
Starší reakce
0 03.05.2013 07:15 kus [201] - Rostliny Starší reakce
Tak dvacet dní od uveřejnění, že je mám doma, už nemám volně ani kus. Zbylo jen pro mou potřebu a pár kusů zamluvených. Jsem rád, že riziko, že mi to zůstane doma se nenaplnilo a pár lidem jsem udělal radost košíčkama za slušnou cenu.
Starší reakce
Starší reakce
Však vám nic nebrání zakoupit si 5000kusů, když očekáváte velkou spotřebu.
Stejně tak vám nic nebrání v případném odprodeji nadbytečných košíčků, třeba v inzerci, za jistě příznivou cenu.
Někdo jiný si třeba koupí jen pár kusů po čtyrech korunách.
Přeci jen není vždy nutné držeti se hlášky Jaromíra Hanzlíka z filmu Slavnosti sněženek
.
Toho je plný internet, ale za 6Kč košíček nechci. Pokud chci prodávat desítky košíčků kytek tak si radši koupím takový pakl na rok.
Tak jsme to našel.
eshop.pasic.cz/…
Pokud by se domluvilo víc lidí tak to můžem objednat.
No já teda nevím kolik je tu lidí, kteří spotřebují tisíc košíčků...ani stovky košíčků...Uvážím-li, že plastový květináček stejné velikosti, který má podle mne trvanlivost větší, stojí 4,- Kč a můžu si jich koupit kolik chci, pak nevím co je výhodnější...
Můžeš mi prosím poslat odkaz na ty kosicky. Já bych 1000 ks vzal možná se tady opět poskládáme a vememe celou várku.
Starší reakce
0 18.11.2008 22:04 bendy Starší reakce
skoč si do hospodářský potřeb a jiné podobné obchody,maj tam malé košíčky na předpěstování zeleniny,sou stejně velké a hranaté ,většinou spojené v platě,ale jdo rozlámat a taky jsou děravé a za pár kaček.....nesmýš hledat jenom v akvaristických potřebách,leckterý věci koupíš i jinde
Ahaa tak v tom případě existují akva burzy, kde to prodáš i bez košíčků.
tak pak ty plastovy kvetinacky
www.cact.cz/… a nebo najit jinou akvaristiku, ja sem tam něco taky odnesu a krmení za to dostanu vždycky. a nebo to sileny množstvi ber jako investici do podnikani
Diky za link, ale ta cena.... 6 voci za kosicek. Asi budu muset zainvestovat do kartonu... Pac jak rikal filipsi a mch.sokolov bez kosicku mi to akvaristika neveme, vyhazovat kybl tydne je mi lito, akvaristi v blizkem okoli uz nemaj kam kytky davat, no a konecne, nejaka ta zlatka se vzdycky hodi
jestli jich nepotrebuješ moc ...
www.klecka.cz/…
a nebo pouzij klasicke kvetinacky z plastu
Je to akysi paradox a povedal by som nevyspelost obchodnikov. Radsej nebudu robit a zaplatia 3 krat viac, akoby mali nastrkat rastlinky do kosickov a mat ovela vacsi zisk.
Ja to prave moc nechapal, ve vetsine takovychto prodejen je dost "volneho" casu, ktery se da pouzit k prohlizeni akvarek, hledani mrvolek, lesteni, rovnani ..... a pripadnemu kosickovani kytek. Zisk at si klidne nechaji, vim, ze mit akvaristiku nebyva zlate koryto, ale odmitat hezke kytky zdarma a v kosickach za ne platit mi fakt prijde zvlastni. No, ber, nebo nech byt, nenutim jim je.
to stejný u nás
když jsem to přinesl v kýblu,tak se moc netvářil spokojeně,když v košičkách,tak nabidl úplně jiný ceny,což jsem čuměl...třeba za růžkatec (3 kytky,25-30cm) v košičku,tak dával 25kčkdyž jsem měl tu možnost pomáhat v jedný akvaristice,tak jsme to dělali stejně...
No oni si radi v leckterych akvaristikach kytky od akvaristy koupi, pripadne za neco vymeni. Ale vetsinou je chteji v kosiccich, aby to vypadalo profi.
Me je lito kytky vyhazovat, tak je rozdavam, a stavil jsem se i ve dvou akvaristikach, jestli je nechteji, kdyz zrovna nemam zajemce. Chteli, ale v kosickach. Ze dobre (slusne) zaplati. Ja bych je klidne dal zadarmo, ale tak jak natrham. Taky se jim s tim nechce delat. Me taky ne.
na co je potřebuješ ?
na pěstování si myslím bohatě stačí kelímky od jogurtu s dírkama
Nedávno jsem jich 30 (použitých) vyhodil. Zkusil bych se domluvit třeba v Akva-daho, jestli by neodprodali spolu s nějakou objednávkou kytiček.
Shanel jsem se na netu po pestebnich kosiccich na vodni rostliny, ale nasel jsem jenom jednu firmu a jeste k tomu velkoobchod. Daji se tam koupit za 33 haliru/ks, ale potiz je v tom, ze v kartonu jich je 4 250, coz je trochu moc... Nevite nahodou nekdo, kde by to slo koupit v maloobchode v malem mnozstvi (cca 100 ks)?
PS: Kdyby se nas teoreticky sablo vic....
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 2760x