Časopis Akvárium-terárium
No to se mi kryje s pracovní dobou. Snad kdybych si stopnul vrtulník, končím většinou v 19:30. A o víkendu jsou zase jiné věci.
Mají otevřeno do 20 hodin v sobotu do 18.

Vzhledem k otvírací době se tam těžko dostanu.
To jsi dojdi půjčit do knihovny, dostaneš to ale asi jen k nahlédnutí takže mobil z foťákem sebou.

Půjčí ti ho ale ne domů, aspoň tak to funguje v hlavní knihovně, je ale pravda že to je už hodně let co jsem si je tam prohlížel. Tohle je moje sbírka.

Pokud by se stalo, že některý časopis nemá nikdo z místních přispěvatelů, lze si ho zapůjčit v některé vědecké knihovně. Tam dělají i kopie stránek.
Eliáš J: Fotografujeme akvárium (1) 1/8 + (2) 2/8
Novák J.: Fotografujeme akvárium (3) 5/48 + (4) 7/47
Co chceš za článek můžu ti ho naskenovat.

Tak další do rodiny

Diky na ten se uz taky chystam, kupuju vsechny tri, uz mam vsechno precteny, tak se uz tesim na dalsi

18.června vychází časopis Aquaristik, zkuste konkurenci, tedy pokud nejste vyhraněný terarista.

Jo jo, diky, na ten uz jsem prave koukal. Tak nezbyva nic jineho nez holt cekat.
Mej se
H
Mělo vyjít začátkem června číslo květen-červen 2009 tady máš odkaz
www.lon.cz/… Akvarizmu zdar, nazdar
Neviděli jste už někdo nové AT na stáncích? Už jsem netrpělivý, a zatim jsem na něj nenarazil...
Díky
Honza
Ten článek o kryptoškách vypadá taky dobře, když už u toho budete, nechcete oskenovat i ten?

ahoj, byl byc rád, až budeš někdy mít čas, třeba někdy večer u televize, budu jen rád

dle obálky ho asi mám,ale nějak nemám vplánu se hrabat asi v 300časácích o rybách.No pokud na něj narazím, dám vědět

Chtěl bych se zeptat, sám tyto časopisi odebírám, ale nějak se mi ted stratili a po dvouch rokách mám jen 4časopisi, chtěl bych se zeptat jestli náhodou někdo nemá díl
ČERVENEC-SRPEN/2007 www.oblibene.com/… a jestli by mi neoskenoval a neposlal na email článek
parmička Schwanenfeldova v přírodě i akváriu děkuji
www.lon.cz/…
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Literatura • Zobrazeno 2511x