Zdravím,
chtěl bych se zeptat, zda má někdo podobnou zkušenost s topítky Scuba či jinými topítky??
Ve svém cca 160L akva mám už třetí měsíc topítko Scuba 150W..první měsíc vše v pohodě. Druhý měsíc topítko přestalo vytápět na nastavených 29°C a udržovalo teplotu na 25°C, at sem dělal cokoliv a nastavil jakoukoliv teplotu. Topítko sem samozřejmě reklamoval, přišlo mi nové a myslel sem, že bude po problému. Jenže ouha. Topítko jsem strčil do akva, nastavil 29°C, na kterých se voda v tu chvíli pohybovala a během pár hodin byla teplota opět na 25°C a na víc jsem ji nedostal ani při nastavení topítka na max.32°C!!! V pondělí se chystám znova reklamovat a tenhle šmejd už nechci ani vidět
! Rád bych věřil tomu, že jde o náhodu, ale obávám se, že jde o chybu v sérii, takže firma Sicce u mě skončila...A navíc, v době reklamace mi 160-litrů vody vytápělo provizorně topítko Elite 50W a to dokázalo držet 29°C bez sebemenších problémů a nepohnulo se ani o stupen!!
Neměl jste někdy někdo podobný problém se značkou Sicce a s (ne)kvalitou jejich výrobků??