Výstava akvarijních ryb Rychnov nad Kněžnou
Heh, zrovna vcera jsme pri chystani Akvajari Rychnov zminili

Znamena to, ze tematicke zamereni bude zivorodkove? To zni sakramentsky dobre! Doufam, ze to budou hlavne "divoke" zivorodky

Smim se zeptat na neco ze zakulisi? Jak takova anketa probiha? To je mezi cleny rychnovskeho klubu?
1 07.05.2010 06:04 Mrakoplash Dnes ráno byla ukončena anketa o výběru ryb na výstavu v Rychnově nad Kněžnou.
Těsně o jeden hlas vyhrály živorodky.
Starší reakce
3x můžeš přijet nezávazně a na třetí se musíš rozhodnout jestli se chceš přidat nebo ne.
Schůze jsou (většinou) každý první čtvrtek v měsíci. Před výstavou tam jsme častěji.

0 09.04.2010 14:07 Mrakoplash – Re: DrBolíto
můžeš si tam klidně nějakej článek napsat

klidně můžeš zaskočit i na schůzi a nakonec se můžeš i přidat

0 09.04.2010 11:47 Mrakoplash Anketa aktualizována.
Na výběr jsme dali 3 druhy ryb.
Anketa bude na webu do začátku května.
Starší reakce
Starší reakce
0 05.01.2010 09:37 jurek – Re: čichavec27
Samozřejmě,
např.v HK bude příští měsíc výstava,pokud máte nějaký zajímavý druh ryby,pořadatelé Vám ji rádi vystaví.
Na stejné akci máte i 1.kolo mezinárodní soutěže bojovnic

,a tato akce není jediná,v ČR se jich pořádá docela dost,stačí pohledat.
0 04.01.2010 23:37 čichavec27 – Souteže a výstavy rybiček v 4R
Dobrý den velmi by mě zajímalo jestli se u nás dělají nějaké výstavi nebo souteže s rybička,kam se může přihlásit i običejný akvarista a popřípadě něco vyhrát.

Starší reakce
0 18.10.2009 14:35 jurek – Re: Kenyho
Pokud by nevadilo že je z HK,tak mohu poskytnout kontakty dva.
0 17.10.2009 23:21 Kenyho Díky za tak rychlou odpovědˇzatím se mějte.
0 17.10.2009 22:46
Danila [4493] - Amerika Výstava byla super, příprava taky, moc se nám to líbilo a byla úžasná sranda

I když příprava výstavy a pořadatelská služba snese srovnání s prací v kamenolomu.Kdo to nezkusil, neví, jaká je to pakárna

Klobouk dolů a díky všem, kteří tuhle úžasnou akci připravili.
Na slibovaný článek nedošlo, mrzí mě to, ale prostě to nešlo. Tak napřesrok se opět hlásíme k přípravám a klíďo přijedeme i dřív, pokud Markouš bude mít zas ty psí pelechy, na kterých jsme spali a pokud nám opět půjčí polštářek

Dan a Ziky
Tady se optej.

http://akvatera-rk.cz/punbb/index.php
0 17.10.2009 22:32 Kenyho – Cichlidy
Dobrý den,chtěl bych pochválit nádhernou výstavu v Rychnově!!! a protože je to blízko mého bydliště měl bych zkromný dotaz ,zda neznáte nějakého chovatele tlamovců z okolí Rychnova který prodavá odchované mrnata? Předem děkuji za poskytnutí kontaktu na něj a nezlobte se že tady zdržuji ,mějte se fajn a hodně sil na další výstavy.

Starší reakce
0 22.09.2009 20:40 Mrakoplash – Re: Všichni
Děkuji, jsme všichni rádi, že se výstava vydařila a ano práce je s tím a kolem opravdu hodně
Stejně se těším na další

Mraku,hodně dobrá práce!klobouk dolů

no já vidím kromě pěkných fotek hlavně hodně dřiny tak at vydrží energie do dalších ročníků!

Parádní fotky i výstava, byl jsem tam poslední den jen na chvilku, pohoda, klídek, příští rok jedu zas.

Krásné fotky..Příští rok se tam chystám podívat...

0 21.09.2009 21:07 Mrakoplash Starší reakce
0 17.09.2009 07:58 Mrakoplash Včera při oficiálním ukončení, byly losovány ceny.
1. cena - kompletně zařízené akvárium - M.Pilař, Chrudim
2. cena - souprava krmiv - S.Mucha, Liberk
3. cena - souprava krmiv - M.Pšenica, Želízy
4. cena - souprava krmiv - K.Škopová, Hronov
5. cena - topítko - J.Moravec, Kunčice
Výhercům blahopřeji.
Ale je fakt, že 60 dělá své.. Stejně jako tvůj blesk, tak kde jsou tvé fotky?

Suprový fotky ... k neuvěření vostrý ... to jsem snad ještě neviděl

...
0 16.09.2009 19:42
Johan [4958] - Rostliny Kdo se chce kouknout aspoň na některé ryby, které v RK letos byly, tak moje fotky jsou na
jansevcik.rajce.idnes.cz/… (byť ještě neurčené).
Vždyť se z loňských ročníků válí po internetu fotek dost, ne?

0 16.09.2009 07:46 jurek – Re: ČUPR
Rostliny byly k prodeji pouze o víkendu.
Tak to už bude jaksi pro "představu" o výstavě dost pozdě....
Ale i "memory" bývá někdy dobré...

Na to, že Rychnovská výstava patří opravdu k těm největším v republice ty fotografie tady fakt chybí. Budou dnes k prodeji nějaké rostliny?
Kdo jí nestihne do konce navštívit, tak sem určitě už ve středu někdo fotografie, alespoň ryb, pošle

.
0 15.09.2009 22:53
ČUPR [205] - Tetry Výstava zítra končí a je mi moc líto, že sem nikdo nešupnul ani jednu jedinou fotografii - do sekce "Akce"
Fotografie z akce - přidat vlastní
Nikdo dosud nenahrál fotografie k této akci.

0 15.09.2009 22:06 zdendarybicka – Re: Plecos
Koupil jsem je v druhé polovině května.

To už máte celkem velké ryby, jak dlouho je máte?
Souhlasím ten balet než jsem se dobojoval do prodejní místnosti a potom stát na jedné noze a to ne ještě svojí aby člověk ukořistil pár rybek fakt stál zato. A kdo prohlásí že si nakupování neužil nebo že nebylo z čeho vybírat tak si musí v sobotu prostě přivstat. Já jel z jedný vesničky od Liberce a vyjížděl jsem už v půl šestý.

Sotva člověk rozeznal silnici a příkopy ale prostě tohle si zaslouží aby se vstávalo brzo. No a tady víc než kde jinde platí klasické přísloví "Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí". My co jsme si přivstali a nenechávali návštěvu až na odpoledne nebo dokonce na druhý den tak jsme uspěli.
Tomas Enderson
0 15.09.2009 20:20 Mrakoplash – Re: gogle
Měl si možnost se zapojit do příprav. Kritizovat umí každej. Nehledě na to, že největší výběr sortimentu je vždy první den.
0 15.09.2009 20:14 jurek – Re: gogle
Nakupovat ryby jste měl přijet o víkendu

1 15.09.2009 19:06 zdendarybicka – Re: zdendarybicka
1 15.09.2009 18:54 zdendarybicka – Re: zdendarybicka
1 15.09.2009 18:50 zdendarybicka – Re: zdendarybicka
0 15.09.2009 16:06 zdendarybicka – Re: xx
Já se je pokusim vyfotit a dám sem pak fotku.
Přidat reakci
1 ...... [22] ...... 27
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 49082x