Akvarijní burzy Brno
Starší reakce
ještě, že už je nemám kam dávat
, už bych ti pssala, jsou krásní.
to víš že se těším,
vezmu sebou pár Bojovnic.... foto aktuální, některé kousky...
pokud má někdo zájem, necť mě kontaktuje v SZ
už se na ni těším,
Tak jen akva prodejců na říjnovou burzu je pokud dojedou všichni přihlášeno 30 menšinoví určitě nebudou a myslím, že jich dost znáte. Tak doufám ,že se burza bude líbit.
Starší reakce
ano, přesně tak, letos nic
aha... takze tento rok smolik...
Zimní akvaristická burza - 25.2.2017 od 9 do 13 hod
no bohužel, stavební úpravy v nové budově se protáhly
ještě žes to napsala, jsem si nevšimla, že tam je zase změna
Vzhledem k tomu, že bohužel už letos nebude burza v Líšni, tak věřím, že vám tam přijde AQ prodejců víc.
Přesný počet napíši těsně před burzou. Je to jak kdy, většinou kolem 25 akva zbytek tera. Záleží taky, které burze dají prodejci přednost, pokud je víc burz v jednou termínu.
kolik je prosim prodejcu AQ prihlaseno na tuto burzu v rijnu? byl jsem kdysi na jedne z prvnich a AQ sortiment tam byl hodne mensinovy... diky
1 26.09.2016 08:44 GAGAL [455] - Halančíci Pozor změna termínu (termín 9.10. je zrušen) Burza se koná o týden později tedy 16.10.2016 !!!
Děkujeme za pochopení.
Starší reakce
Starší reakce
1 24.05.2016 14:49 GAGAL [455] - Halančíci Nezapomeňte, už se to blíží.
Pravidelná chovatelská burza pro širokou veřejnost. Na burze naleznete akvarijní ryby, rostliny, krmiva, terária, terarijní zvířata, chovatelské potřeby a mnoho dalšího. Vše za bezkonkurenční ceny. Jste úspěšní chovatelé a máte nějaké přebytky? Pak neváhejte a rezervujte si u nás stůl. Bližší informace na našich stránkách
www.aquaterabrno.cz Staňte se našim fanouškem na Facebooku:
www.facebook.com/… Zadejte si inzerát na
www.faunatrhy.cz nebo v naší FB skupině:
www.facebook.com/…
Starší reakce
Hlavně si budeme moct dávat termíny podle svých představ a potřeb a ne jak nám je milostivě uvolní. Poslední dobou to bylo opravdu hodně náročný. Jedna burza se například musela chystat v jednu v noci, protože nám v pátek před ni, kdy se normálně odpoledne chystá, dali nějaký ples ...
To je super zpráva. Doufám, že tohle posune burzu dopředu.
No bude to lepší, sice prodejci budou moct jen zastavit, vyložit a přeparkovat, ale bude možné stání po celé ulici až ke hřbitovu, je dokonce domluveno posunutí značky.
Díky za informaci,třeba změna místa bude dalším impulzem k profilování burzy . Jak to vypadá v novém místě s parkovacími plochami?
Důvodem přesunu jsou nejen problémy s termíny, ale s celkovým přístupem nového vedení Dělnického domu, já bych to nazvala přímo "házení klacků pod nohy". Proto bylo rozhodnuto burzu přestěhovat, bude opět v Líšni, na ulici Šimáčkova 135, ve školícím středisku České barmanské asociace. Vzhledem k tomu, že se tam momentálně upravují prostory, bude první burza až 26. 11. 2016.
Nové prostory jsou zhruba stejně velké, jen jsou členitější a stoly budou menší a jinak seřazeny, takže je předpoklad menší kumulace kupujících. Pokud bude dostatečný zájem, je v rezervě možnost rozšíření burzy do dalších částí budovy.
Na burze zaznělo, že město/městká část má priority jinde v pořádání akcí v původním místě a je problém s termíny. V novém by se mělo navázat na 4 burzy ročně + obnovení soutěže v miníčkách. O velikosti prostor nevím.
Zaregistroval jsem na webu, že se mění místo pořádání oblíbené akvarijní burzy.
Vzhledem k tomu, že jsem na burzu 26. 3. 2016 nedostal, poprosím o podrobnosti.
Co je důvodem přesunu a jsou-li nové prostory na Šimáčkově větší než původní.
Díky.
Nuphar
Starší reakce
Daruji 5 ks pestřenců (4 samci, 1 samice) a 3 dospělé ancíky (2x samice, 1x samec, vel. cca 10 cm, jedna samička menší). Mohu dovézt na sobotní burzu v Líšni.
Tak na to jsem zvědavá
Tak to možná už budu mít na prodej křížence B. Splendens (samec) a B. Smaragdina (samice).
Aktuálně nemám kam dalšího samečka dát, ale doufám, že budeš v chovu pokračovat a někdy příště bych si u tebe nějakého vybrala. V brzké době budu zařizovat další bettí akvárko
Ahoj milovníci Bett.
Pokud někdo v sobotu pojedete na burzu, mohu zájemcům vzít některé odchované kousky.
Viz. Presentace Bettarium. Jen dnešní datum.
Jsou to 4 samci a jedna samička. Popř. kdyby měl někdo zájem, mám i samičky Betta smaragdina.
Starší reakce
0 09.03.2016 23:25 precan – dotaz
Bere někdo Axolotly Mexické, Žebrovníky nebo Čolky Ohňobřiché?
1 09.03.2016 21:14 GAGAL [455] - Halančíci Pravidelná chovatelská burza pro širokou veřejnost. Na burze naleznete akvarijní ryby, rostliny, krmiva, terária, terarijní zvířata, chovatelské potřeby a mnoho dalšího. Vše za bezkonkurenční ceny.
Jste úspěšní chovatelé a máte nějaké přebytky? Pak neváhejte a rezervujte si u nás stůl. Bližší informace na našich stránkách
www.aquaterabrno.cz
Staňte se našim fanouškem na Facebooku:
www.facebook.com/…
Zadejte si inzerát na
www.faunatrhy.cz nebo v naší FB skupině:
www.facebook.com/…
jasný, jinak když si rozklikneš ten link tady nahoře a klikneš na sortiment burzy, jsou tam postupně napsaní ti prodejci, kteří se na burzu přihlásili. Adam už tam je.
Děkuji za info
pojedu právě poprvé na tuto burzu, tak toto jsem nevěděl
Naopak, pan VOtava měl totiž mít tu přednášku na prosincové burze, jelikož ale onemocněl, tak se odložila a bude teď
Můžu, ale z chtěl jsem přímo pár věcí z nabídky p. Votavy. Možná se mýlím, ale "odložená přednáška" znamená, že burza bude bez jeho účasti? Potřeboval bych to asi trochu objasnit
Děkuji
proč máš smolíka? Nemůžeš na tu burzu jít?
Ach jo, zrovna kvůli p. Votavovi jsem chtěl jet, tak pokud tomu dobře chápu, tak mám smolíka asi :-/
Starší reakce
Burza v Líšni bude 26.3.2016 a téma přednášky je již domluveno .... těšte se, bude na co..... brzy upřesníme....
tým akvaklub Brno
AQUATERA Brno bude pokud vím 13. března a ta velká burza v Líšni bude v sobotu 26. března.
Kdy nejbližší? Brno a okolí za odvoz případně málo peněz kytky? Velkoliste robustní... diky
Starší reakce
1 05.01.2016 16:23 GAGAL [455] - Halančíci Pravidelná chovatelská burza ,která se koná 10.1.2016 (od 9:00 do 12:00 hod)v Kongresovém centru BVV. Na burze naleznete akvarijní ryby , rostliny, krmiva, terária, terarijní zvířata, chovatelské potřeby a mnoho dalšího. Vše za bezkonkurenční ceny.
Jste úspěšní chovatelé a máte nějaké přebytky? Pak neváhejte a rezervujte si u nás stůl. Vše potřebné naleznete na našich stránkách
www.aquaterabrno.cz
nebo na Facebooku:
www.facebook.com/…
Rádi Vás přivítáme i v naši nové FB skupině:
www.facebook.com/…
Starší reakce
Kdyby měl někdo zájem, vezmu na sobotní burzu 2 kousky černých Bett.
Foto: tmavší je jeden z těch dvou. S bílou tlamkou je podobný druhému
Starší reakce
Přijďte se na nás opět podívat. Těšíme se na vás jako vždy v prostorách Dělnického domu ve Staré Líšni.
Potřebné informace zde:
www.akvaburzabrno.cz
Starší reakce
Pravidelná chovatelská burza ,která se koná 29.11.2015 (od 9:00 do 12:00 hod)v Kongresovém centru BVV. Na burze naleznete akvarijní ryby , rostliny, krmiva, terária, terarijní zvířata, chovatelské potřeby a mnoho dalšího. Vše za bezkonkurenční ceny.
Jste úspěšní chovatelé a máte nějaké přebytky? Pak neváhejte a rezervujte si u nás stůl. Vše potřebné naleznete na našich stránkách
www.aquaterabrno.cz
nebo na Facebooku:
www.facebook.com/…
Rádi Vás přivítáme i v naši nové FB skupině:
www.facebook.com/…
Starší reakce
0 03.10.2015 11:52 GAGAL [455] - Halančíci Starší reakce
nene byl to typek kterej prodaval jen od SERY krmení,myslím,že nic jiného
Seru prodávám balenou po litrech. Koblasa nemá Seru, ten má jiné.
Přidat reakci
1 ...... [3] ...... 38 39
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 83387x