Akvarijní burzy Brno
Mohu dovézt krevetky red crystal 20kč/ks
Zdravím,
můžu donést na akvaburzu vlastní odchov mladých ancíků (30. kousků) okolo 5. měsíců velkých asi 3,5cm za kus 30 Kč popřípadně za 10ks 250 Kč.
Ještě se mi přemnožily levatky, takže kdyby někdo chtěl, tak mohou také donést buď darem nebo výměnou za nějakou nenáročnou rostlinku

0
[1198] - Labyrintky 08.05.12 10:33 Semtex sites.google.com/…
Jako vždy budeme nabízet Bojovnice, Ke koupi budou i černí samečci, žlutý s lemem (viz. foto Bettaria).
Budou i mladí halančíci N. palmquisti (možná i "Instantní rybičky").
Skupinku mladých Oryzias woworae (samičky už začínají klást jiky) - kdo chce odchovávat tyto pěkné malé rybky, nenáročné a vhodné pro začátečníky a do miniakvárií má poslední šanci. Další budou až po prázdninách.
Nebo, kdo by měl zájem o odchov - nabízím po dohodě předem jikry, které si doma necháte vylíhnout a odchováte tak jako Instantní rybičky.
Vezmu i pár kousků Hygrofila polysperma - pěkné silné rostliny.
Též bude možné na místě koupit černý kvalitní písek 2-4mm z Flexiobkladů (kdo si objedná předem, dostane slevu a jistotu že se na něj dostatane).
Výběr písků na našem webu:
sites.google.com/…
A nezapomeňte, kdo nejvíce mi bude krmit rybičky a klikat na reklamy Googlu, dostane slevu 10%.
Jenom doplním k losování tomboly,že ten kdo nemůže zůstat na její vyhlašování, má možnost na lose vyplnit kontakt se jménem a v případě výhry ceny 1. - 10.místo bude kontaktován.A výhru si poté může vyzvednout na prodejně akvaristiky Sklorex.
Doveze nekdo Otocinclus affinis? Abych si mohl zamluvit?
Děkuji
sortiment se určitě brzy na stránkách objeví. Tombola je vždy ve 12:00.
Tato burza určitě bude stát za to, zatím je do soutěže přihlášeno 11 miniakvárií (samozřejmě mohou ještě přibýt další). Jako motivace pro přihlášení je kromě zajímavé zkušenosti i vstup na burzu zdarma a každý neoceněný doutěžící dostane hnojivo PMDD. Také výherní ceny jsou více než zajímavé
www.akvaburzabrno.cz/… - ted se take divam, ze do burzy je tyden a na strankach vubec nic
- sortiment se vzdycky plnil postupne ty 2 tydny co uvadeji
Pokud se do burzy neprodají na krámě, tak je 100% dovezu...

Neměl by někdo na prodej Pogostemon helferi? Předání na burze v Brně. Pouze pěstované pod vodou.
Děkuji za nabídku
Koupit, to není ono, Vyhrát ta je potom ta správná radost.....
Nejvyšší čas ještě založit, nebo zvelebit miniakvárium a přihlásit se do soutěže

uvítáme každého akvaristického nadšence, na zkušenostech nezáleží
kdybys ji náááhodou nevyhrál, tak si ji můžeš i koupit

„Akvaburza již za 10 dnů......a na tohle se můžete těšit

,bude to stát zato....
Létající ryby na akvaristické burze 12.5.2012
Na květnové burze se budete moci setkat s dvěmi létajícími rybami. S Nemem a Žralokem z filmu NEMO. Myslím že pro dospělé je to úžasná podívaná, pro děti je to malý zázrak. Tuto úžasnou podívanou jsme pro Vás připravili ve spolupráci s agenturou NETREK - netradiční reklama.
A ještě jedno překvapení jsme pro Vás připravili. V rámci tomboly, kterou pravidelně na každé burze pořádáme, budete moci tentokráte jednu takovou létející rybu vyhrát. Přijďte se podívat na výstavu miniakvárií, zakoupit něco do svého akvária a případně i vyhrát letající rybu.“
Starší reakce
Starší reakce
Díky, dokonce jsem se tam našel.

Starší reakce
Byl jsem včera taky, super burza jako vždy. Přednáška perfektní.

přispěju svojí troškou do mlýna - u prodejce, který měl stolek s CO2 technikou, kořeny atd hned u vchodu jsem zaslechl konverzaci o hodnotách na redukčním ventilu - jednotka cfh je cubic feet per hour ;) tzn. cca 1 cfh = 28l/hod.
pokud se plány nezměnily, tak na příští burze by měla být opět soutěžní výstava miniakvárií

je pravý čas založit nějaké to mini, nebo zvelebit stávající

Třetina kytí byla do paludarií a přesto prezentována jako akvarijní,byl jsem ubezpečen,že acorus je 100% podvodní,podvodní info to bylo(od slova podvodník

)
Rybky a kytky na slušný úrovni,technika se mě zdála předražená.
Takže asi jako všichni.

zrovna dneska tam měli kupu echáčů a všechny 100% pěstovaný pod vodou...jojo, anubiasy byly emerz.....navíc se podívej na jejich fotky pěstírny a nemluv o překupnících...
No, tak ti zrovna pěstují nad vodou

, ale údajně některé kytky i pod vodou.
Navíc, jsou to překupníci

.
Existují i malé české pěstírny, co pěstují pod vodou. Každopádně tady je asi nikdo znát nebude.
já to chápu, je dobrý upřednostňovat český výrobky, někdo si taky rád připlatí za český i když se prodává levnější z Číny a kdoví odkud (je to padlý na hlavu vozit přes celej svět výrobky, když si je můžem vyrobit tady). Ale mnohdy je ta kvalita stejná, nebo třeba i z ciziny lepší, každej s musí sám vybrat co odkud chce kupovat.
Na burze v Bratislavě jsem se bavila s jedním takovým prodejcem, který prodává pro jednu firmu rostliny. Mají "fabriky" na mnoha místech po Evropě a každá se zaměřuje na jeden druh rostlin, protože kdyby měli všechno pytlíkovat na jednom místě tak se jim to prostě nevyplatí (a to jsou rostliny pěstovaný na agaru, který snad v životě ve vodě ponořený nebyly). Tak jak to dělají akvaristi co si doma něco vypěstují v akvárku pod vodou, se nedá jen tak dělat ve velkým. Je to biznis no.
Ale budu ráda když budeš podporovat právě ty menší prodejce. Třeby my jsme měli u klubovýho stolu na prodej přebytky z našich akvárií (tentokrát jich bohužel bylo docela málo) a všechno se prodalo, tak jsme rádi

Velká část výdělku jde na provoz burzy
Btw.: hodně takových "domácích" pěstititelů taky pěstuje rostliny na suchu třeba ve skleníku, anubiasy, echinodory... protože to prostě rostle rychleji a nemusí se trápit s řasou atd
Proč by jezdil na letiště pro import, tohodle prodejce jsem už na pár burzách potkal, a prodával rostliny z Aqua-Daho

Ani se nenamáhal vyndat z rostlin jejich šťítky

Takže překupník to je

Pokud máš namysli dvě největší firmy v ČR tak si piš, že jim lítá import každý týden

Jeďte se tam mrknout a uvidíte.
Dokonce se můžeš setkat s názorem, že rostliny pěstovaný tzv. na suchu se v akváriu lépe přizpůsobují, než pod vodou pěstovaný.

české pěstírny taky pěstují rostliny "na suchu" a nejsou to překupníci
já prostě nemám ráda překupníky, obdivuji ty co sami pěstují a nejedou na letiště pro import

Souhlasím, že změna podmínek může sehrát podstatnou roli, při aklimatizaci rostlin, ale to nemá co dělat s tím, jestli ta rostlina byla vypěstována v čechách nebo dánsku.
A z tuzemských pěstíren si nekupujeme rostliny, který nejsou pěstovaný na suchu?
No ono to tak opravdu může být.
Razantní změna podmínek nemusí všem rostlinkám vyhovovat.
Protože ty rostlinky jsou pěstovaný na suchu!A pod vodou jsou max.týden.
A proč by importovaný rostliny měli růst jinak než ty tuzemský?
No jo no rostliny z importu vypadají vždycky moc dobře, ale pozor na růst

Přidat reakci
1 ...... 38 39
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 83547x