Přihlásit se RYBICKY.NET »

Akvarijní burzy Brno

NápovědaFórum » Obchody » Burzy 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Akvarijní burzy Brno
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MarekP Re: SlavekB
Jj, akorát je tam špatný datum, fotky jsou z únorové burzy. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - SlavekB Re: MarekP
To jsem fotil já. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ičin
Pokud by měl někdo zájem o mladé Neolamprologus ocelatus, tak můžu dovézt
 Reagovat na tento příspěvek 1  - MarekP
Někdo nás předběhl v čase. Zde jsou fotky z 26. 4. 2014 www.akvaburzabrno.cz/… :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Aforte Re: Cichlida
S tím souhlasím. No, ale abys to s tím slovem "nejlepší" nepřehnal. U nás mají velké množství Dennerle rostlin. Dennerle je hold kvalita a za kvalitu se platí. Rybky jsou v pořádku. Lidé se tam o tok dost dobře starají. Každopádně vždy se dá sehnat lépe. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - CichlidaRe: seic
Pokud vím, tak v Hornbachu mají nepřeberné množství rostlin, a to v podstatě kdykoliv zajedu a ryby dávají do karantény hned po nákupu, preventivně, aby neprodávali nemocné kusy. Podle mě je Hornbach nejlepší obchod. Dražší, ale dobrej s největší nabídkou.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 1  - rezavkaRe: rezavka
Fotka k příspěvku Vážení přátelé akvaristiky.
Za Akvaklub Brno si Vás dovoluji pozvat v sobotu 26. dubna na již tradiční akvaburzu v Brně.
Jako obvykle máme nachystanou zajímavou přednášku i tombolu.
Přednáška je tentokrát na téma : Jak jsem se dostal k tlamovcům.
Přednášet bude Vlastimil Moštěk z Vlčnova

Také se na Vás bude těšit řada prodejců, kteří se pokusí uspokojit vaše potřeby.
Nabízený sortiment je již k nahlédnutí na stránkách Akvaburzy Brno
www.akvaburzabrno.cz/… .

Příjemné zážitky přeje za Akvaklub Brno Renata Tomancová

Reagovat na tento příspěvek 0  - Phoenix47
Nepojede některý z chovatelů L-sumcu na jarní akvaburzu do brna?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - iggy Re: rezavka
dík a omluva mimobrněnským za matení, nevím jak to tam skočilo stydim ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 2  - rezavkaRe: iggy
Ahoj jen si dovolím poupravit informaci že je to burza na Dělňáku v LÍŠNI :-) :)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - acik Re: seic
jaká je situace teď nevím,byl jsem tam před půl rokem a pohoda :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - seic Re: acik
- tak to se tam nekdy mrknu na obhlidku, jaka je aktualni situace ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - iggy Re: seic
ony budou - já budu zatím přemýšlet galaxky vs b.brigittae hop pivo ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - iggy Re: acik
potlesk palec ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - acik Re: seic
mám z Brněnského Hornbachu otíky a všechny úplně v pohodě,za mě je oka,nenarazil na žádný problém
 Reagovat na tento příspěvek 0  - seic Re: Legioix
- brnensky Hornbach v pohode ?!
- mozna se v posledni dobe neco zmenilo, ale pri vsech mych minulych navstevach mrtve ryby v nadrzich, nadrze v karantene apod.. coze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - seic Re: iggy
- Jirka Libus aktualne Galaxky nema...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - acik Re: Legioix
tam jsem přesně taky parkoval,ale tak tak,bylo to snad poslední místo. Ohledně Hornbachu,tak ano,ten taky znám,říkal jsem si,že bych se tam zastavil,ale to zas jindy,dnes stačilo :)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - acik – Re: iggy
musíš být tvrdej doma :-D příjdeš domu,bouchneš do stolu,uděláš večeři,vykoupeš děti a slušně se zeptáš manželky,musí prostě poslouchat :-D
 Reagovat na tento příspěvek 1  - romangr
třeba vás zaujme článek na srovnání Semilasso vs. Líšeň www.facebook.com/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - iggy Re: Legioix
no já v sobotu vždy zaparkoval na ul. Metodějova, ale teď tam začala v polovině nějaká stavba bytového domu a borci makali, takže se tam prášilo. Příště to vezmu zespod po kosmove přes křižovatku na Riegrova. Taky jednosměrka a vždy místo najdu. Akorát si myslím, že příště už fakt na Semilaso kašlu. Mě se líbí ten mumraj v Dělňáku na Lesné a hlavně jsou tam zajímavější prodejci přes kytky i krevetky. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Legioix Re: acik
Parkoval jsem vždy tady: www.google.cz/…

Příště navštiv i Brněnský Hornbach, který je úplně v pohodě.

Většinu AQ co mám, tak mám taky ze Sklorexu cca 70%.
jo jo, jenže v bytě nemám kam to dávat, manželka se synem zaberou strašně místa hop hop pivo
 Reagovat na tento příspěvek 0  - acik Re: iggy
byl jsem tam po 11hod :) na burze jsem neutratil ani kačku a ve sklorexu litr,kdybych byl z brna,tak bych tam byl pořád
 Reagovat na tento příspěvek 0  - iggy Re: seic
ja asi raději půjdu do boraras brigittae (Ty jsem objevil ve sklorexu, snad pravé), galaxky mě tvarem těla na fotkách moc nesedí. Ale pokud bych je koupil (galaxky) tak v brně bych asi šel na krevetkus.cz - má je teď nově v nabídce. Jeho krevtky jsou skvělý - zamořily mi miníčko. ;-) ahoj
takových nás asi bylo víc, ve sklorexu v 11 hodin nával jak na václaváku. hop Už jsem se skoro rozhoupal, že si pořídím Boraras brigittae (snad to jsou fakt ony, protože prodávají zvlášť i b.urophthalmoides), ale dnes se to nedalo, jako brňák tam zajedu někdy po práci. Problém je, že zase začnu spekulovat jestli tyhle nebo galaxky. X-) ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - acik Re: Legioix
jsem Znojmak a fakt jsem parkovani poradny nenasel :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - acik Re: iggy
masakr,no takhle,byl jsem tam poprvé a naposled,asi tak,raději jsem se jel uklidnit do sklorexu :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - seic Re: iggy
- jo jo, ta zimni pri kalamite byla pry "maso" :-) ale kazdy zacatek je tezky, zacali teprve min. rok ...
- me na Lisni absolutne nevyhovuje ten naval/panika (byl jsem jednou hned po 9hod) a ta nepravidelnost - nekdy mesic, nekdy 2 ...
- pokud nekdo neshani vylozene "speky", staci i to Semilasso...
- dnes byla prekvapena i znama - chovatelka - pri sve prvni navsteve v Semilassu... nic necekala a nakonec odchazela se 3 druhy ryb ...
- ja dokoupil krevetky, Micr. Galaxy a neodolal jsem a koupil Ocean Nutr. granule... ;-)
a to se to už zlepšilo ;-) , první dvě byly ještě horší. no :-(
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Legioix Re: acik
Já jsem nad Semilassem zlomil hůl už minule. Jedno plus ale je, je tam aspon kde parkovat.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - acik
burza v semilassu se opravdu nemůže rovnat s burzou v Líšni,byl jsem v semilassu naposled :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - seic – dnes opet spokojenost v Semilassu
- rozsirene ulicky=vice mista pro navstevniky, sal akva obsazeny vsechny stoly, tera v stamostatnem sale
- krevetky trochu slabsi - 2 prodejci s nabidkou hlavne Neocaridin
- krmeni od zivych nasad (grindal, hadatko, octomilka apod.) az po Ocean Nutrition palec

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - iggy Re: Jostom
děkuji, tak já si dám budík hop hop pivo
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JostomRe: iggy
Přednáška bude začínat v 10.45, nejpozději v 11 hodin. To se dá stihnout.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - iggy Re: Jostom
Rád bych se na přednášku podíval, na kolik hodin je přibližně plánovaná. Většinou jsem rád, když se doštrachám po 11:30 hod. To je asi pozdě, co? Nějaký odhad by se hodil, moc děkuji.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jostom – Pozvání na akvaburzu v Brně - Líšni
Fotka k příspěvku Vážení přátelé akvaristiky.
Za Akvaklub Brno si Vás dovoluji pozvat v sobotu 15. 2. na již tradiční akvaburzu v Brně.
Jako obvykle máme nachystanou zajímavou přednášku i tombolu.
Přednáška má název „ Vše o miniakváriích.“
Přednášku i s praktickou ukázkou předvede Adam Votava.
Také se na Vás bude těšit řada prodejců, kteří se pokusí uspokojit vaše potřeby.
Nabízený sortiment je již k nahlédnutí na stránkách Akvaburzy Brno
www.akvaburzabrno.cz/… .

Příjemné zážitky přeje za Akvaklub Brno Josef Tomanec.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Motýl
Já byl taky spokojený, koupil jsem patentky, škoda že nebyly koretry, pár krevetek, barclayky a ještěrovi Pepovi sarančata. :-).
 Reagovat na tento příspěvek 0  - replikant33 Re: Slav3k
no tak lišen,, 15.2.2014
www.akvaburzabrno.cz
 Reagovat na tento příspěvek 0  - seic Re: seic
- chtelo by to tady do hlavicky doplnit kontakt na Semilasso

www.akvateraburza.cz
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - seic – za me spokojenost
- a myslim i poradatel mohl byt spokojeny...:-)
- nejdriv jsem se lekl, kdyz jsem po pul 10 vesel do salu a hlava na hlave.. deja vu Lisen :-)
- ale behem hodiny se to probralo...kvitka neshanim, mechy jsem si objednaval z Asie na eBay :-)
- obyc. rybky(neonky apod.) od 6-8-10,-, tetry 10-12-14, neritiny 25, clea 25
- pro krevetaky - Cherry 15, Sakury 25 (ale slaba kvalita), pekne Yellow 35,-, CRS 35,- hodne slusny basic grade, jakesi Blue - pry to neni palmata var. Blue - 35,-
- byly i hodne pekne Babaulti Indian Zebra 35,-
- malawi mbuny od 35,- dobra velikost, neodolal jsem - Sc. Fryeri na doplneni hejna 7-8cm 65,- ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Slav3k Re: replikant33
Už brzo budu mít po zkouškách, další burzu v Brně si nenechám ujít :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - replikant33 Re: Slav3k
ahoj bylo tam docel dost lidí a žadny drop jsem tam neviděl,, jinak abych řekl pravdu tak třeba z nabydky rostlin jsem byl apsolutně zklamaný,, velká nabydka echynor, jak docela bída doufal jsem v nejakou nabydku mechu a mimo javského v malem množství vubec nic, jinak jsem byl docela zklamany že tentokrát byla akva i tera v sale pro nějaky pokoukání a výběr nebylo moc prostou. těším se na líšen
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Slav3k
Zdravím,
není nedal by se na akva teře v Brně Semilaso sehnat drop checker s náplní, za nějakou rozumnou cenu ? díky Kdyby tam někdo z místních šel, nemohl by mi ho zkaoupit, s tím že bych si jej v pondělí nebo úterý až budu v brně vyzbvednul ? xD Já vím, že jsem dost bláhový, ale za zkoušku nic nedám
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tester – AKVATERA burza Brno, Semilaso 11.1.2014
Podle stránek burzy by měla být konečně i na jižní Moravě slušná nabídka Afriky. Uvidíme.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - rezavkaRe: Slav3k
Akvaburza brno již tento rok další burzu mít nebude, ale v Novém roce se těšíme na všechny ;-), veškeré informace o termínech najdete na www.akvaburzabrno.cz :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - rezavkaRe: SlavekB
Opravdu netuším proč se začali Akvateraburza cpát do akvaristické burzy Brno, když jsme každý někdo jiný

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Slav3k Re: SlavekB
To jako fakt ???? Včera byla burza ? Já o ní nevěděl :-((((( Do háje
 Reagovat na tento příspěvek 0  - SlavekB – dvě burzy
možná by stálo za to rozdělit toto forum na dvě burzy - jedna v Líšni viz. odkaz a druhá v Semilase viz. www.akvateraburza.cz
nebo přidat druhý odkaz do horního rámečku
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Wendy2 Re: Slav3k
3. termín AKVATERA burzy v Brně – 11. 1. 2014

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 38 39

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 83547x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/8060-akvaristicka-burza-brno?od=279