Akvarijní burzy Brno
Kdo je dnes v Brně, nemá večer co na práci a chce si pokecat o akvaristice, či vyměnit rostlinky, aď se příjde na sraz od 19:00 ve vinárně Thalie
www.thalie.cz
Účast bývá hojná ale rádi přivítáme někoho nového.
Vím je to trochu opožděné, ale je mi líto že se na rybičkách naše srazy moc nepublikují.
Starší reakce
Zdravím, zde posílám odkaz co je k dispozici na brněnských stránkách akvaklubu...Foto Roman Holba. http://www.romanholba.cz/akvaburza_2011_04_30.RAR
Starší reakce
Nějak jsem neměl tušení že něco takového existuje, A co se konkrétně v tomto klubu projednává?
S plakáty je to složité v oholedu vkusu zákazníka, pokud ten kdo to schvaluje je konzervativnější tak toto je nejlepší volba.

Dle čeho probíhá výběrové řízení na plakát?

(zda li nějaké je)
To máš pravdu že akva týden nebo dva vydrží, ale záleží jaké tam máš ryby

A jak píšeš s morčetem nebo králikem by to bylo horší

skusim det to zvire nejakym znamim nebo pribuznym nez se vratim dom

.. ja budu nejspis muset dat vsechny zelvy na 10dni babicce
Akvárko týden až dva přečká, horší by to bylo s tím králíkem nebo morčetem.
Pokud k tomu zvířeti někdo nemá vztaha bere ho jenom jako krátkodobou hračku, tak si přece kvůli tomu nezkomplikuje plány na dovču.
Souhlasím, taky bych se akvárka nezbavil jen kvůli dovolené. Spíš naopak, radši bych nejel na dovču

Někteří lidé jsou zvláštní,já bych se svého morčete ani akvária nikdy nezbavil
Věřte mi, že vím, o čem mluvím. Známý má malý zverimex, mám známé v Hornbachu, v OBI a všichni říkají totéž. Jakmile přijde léto, drasticky poklesnou prodeje ryb, rostlin. Dokonce vím o takových případech, že lidé se na léto zbaví domácího mazlíka jako je morče, králík, želva, jenom proto, aby se o něj nemuseli přes léto starat s tím, že po prázdninách si pořídí nového.
to je druha, asi pravdepodobnejsi moznost.. byla burza v unoru a taky nikdo nerikal, ze je rybam zima

To není o vedrech. Léto je doba dovolených. Lidi jezdí k moři, na hory a akvaristika, stejně jako ostatní koníčky, jdou tak trochu bokem. Ony totiž klesá třeba i prodej kytek v zahradnictvích a obchoďácích. Ten stav trvá až do září a prodeje začnou narůstat zhruba v říjnu. Proto přes léto nejsou burzy. Lidi jsou myšlenkami jinde.
celkem jo.. myslim, ale ze v lete by se tam nedalo ani vydrzet

Dnes tam bylo taky pekelné teplo
taky jsem premyslel, jak by asi ryby snasely to teplo

.. diky

když jsem se ptala v akvaristice po letní brigádě, bylo mi řečeno, že v létě vždy mají co dělat aby našli práci pro stálé zaměstnance, protože léto je tak trochu "okurková sezóna", lidé ve vedrech ryby moc nenakupují. Myslím že s burzou to bude podobné.
Jako vždy - v zadní část sálu.Nelze přehlédnout.
tak to jsem ráda, bála jsem se, že budu muset dlouho dřepět ve školní knihovně, přijdu i dřív. díky

Určitě kolem třetí už budou přípravy v plném proudu.
dobrý den, nevíte kdy mám zítra na ten kulťas přijít a pomáhat? Mně to úplně vypadlo z hlavy...říkalo se v pět nebo ve tři?
Sortiment nabízený prodejci na akvaburzu je i dnes aktualizován.
www.akvaburzabrno.cz/… .
P.S.:Gigimasters rádi posoudíme i jiné návrhy letáků.Proč nezajdeš za náma do Akvaklubu Brno.
klub.akvarko.cz .
cauky chci se zeptat kolik mas tech ancistrusu L213 jak budou velci tady na foru je nemuzu najit. Jaka by byla cena? Diky
Už ať je sobota
PS: Na to, jak brněnská burza začíná být zavedená a známá, tak by si zasloužila hodnotnější plakát

Pokud máte zájem,mohu vám dovest na burzu do delnaku 30.4. odchovy hypancistrus L201,028,340 a ancistrusy L213,rio paraguay,super red,v případe zajmu ppiste na mailto:l-sumci@seznam.cz, tel 737525485
Ahoj. Nepojedete někdo od Šumperka, nejlíp přes Zábřeh? Že bych přispěl na cestu a svezl se...? Díky.
Jak jsou ti ancíci velcí? A co jsou zač samice nebo samci? Chtěl bych 2 samice. Díky
Daruji nebo za něco vyměním(ancík atd.) asi 5ks kančík zelenooký,3ks kančík červenohrdlý,5ks Geophagus sp.Tapajos red head(velikosti od 3-7cm).Dovezu v sobotu na burzu Brno
Bohužel ty nemáme. Není o ně zájem. V akvaristikách jsou, ale zájemci chtějí to co tam není ty co máme my.
a nějaký "obyčejný" VT by nebyl?
Já jsem tu svoji poznámku v žádném případě nemyslel jako výtku k vašemu prodeji.
Jen jsem podpořil kolegovu zkušenost s tím, že se rostlinka poměrně nečekaně, i po dlouhé době, může splašit a narůst.
Byl by někdo ochoten donést mi na burzu za rozumnou cenu násadu miker a grindalu?
Vzkaz do zpráv, děkuji.
Samozřejmě že tohle víme a každý zájemce je od nás vždycky obeznámený co a jak. Nejen s touhle rostlinkou.
Pokud má někdo zájem, ví do čeho jde a že ta možnost přebíhají tu je. Od nás má každý informace co a jak na rozdíl od třeba většiny Pet center, kde si koupí prťavého Pangase ale už nevysvětlí, že na Vánoce jej může mít Místo kapra.
Plně souhlasím, měl jsem taky asi dva roky malé rostlinky do 3 cm a najednou nové začaly bujet a během pár týdnů byly (a jsou) větší než dlaň.
Toto už sem viděl nesčetněkrát. Pak se ale nedivte, když se vám budou ozývat lidé, že přerůstá....
Máme i standartní velikost Pistie. Ale tahle malá i když jí dáme k tý větší do nádrže, zůstává stále malá. Podmínky mají všechny přibližně stejné.
Kdyby ste jí dal vhodné podmínky, hned doroste do 20 cm.

samci a samičky Betta splendens - přinesu na burzu - má někdo zájem? PK samci i samičky

Nabízím raritku pro Mini Nano akvária. Tato varianta nám dorůstá max. 3cm v průměru. Přiložený metr není zmenšený. Další info v SZ. Nabízíme i Betty. Merkur a Semtex.
Dobrý den,na burzu můžu dovést tento sortiment.
Objednejte si dopředu !!!!!!!!!!!!!!!
•Tetra černá,červená,královská supr blue,krvavá
•parmička mechová,4pruhá,albín,šubrtka,duhová
•cichlidka kakadu orage,double red,fire red
•sekavec thajský
•pancéřníček panda,paleatus mix,šulcák,similis,venezuel black,nanus
•skalár černý,koi,červený
•l-sumci Hypancistrus L201 až 7cm,L340 až 7cm,L200 6-7
•ancistrus červený,rio paraguay
•šneci nerita zebra-řasožrou,clae helena-šnekožrou
•krevetky red cherry,black crystal-jen na objednávku, raci CPO oranžový
•neonka obecná,červená,černá
•tlamovci mix
•zebřička závojová,mikrorazbora galaxy
a jiné další ryby
•
737525485
•Více na mojich stránkách
•mail mailto:l-sumci@seznam.cz
•http://davmi.p-c.cz
Na burzu přivezu celý sortiment ze stránek ,objednejte si ryby dopředu na burzu a máte to bez čekání.Tel 737525485 mailto:l-sumci@seznam.cz
davmi.p-c.cz Už se tam moc těším!

Zdravím, na burzu už se těším, chci měnit vizáž akvárka, tak tam asi nechám jmění

Pokud bude mít někdo zájem o black molly, mohla bych za symbolickou cenu dovézt. Maj kolem 3cm cca 10ks. A pak pár velkých kousků.

Dnešní foto modrého CV, 08/2010.

Zde je ten modrý..
Tak to bych měl takového modrého no těžko popsat jak vypadá, ale někdy zítra sem hodím fotku.

Tak rád bych se do Brna jel podívat a vzal k nabídnutí svoje jezírkové rostliny, žel nemůžu, takže ani nebudu obstojnou kvalitou a nízkou cenou konkurovat jiným pěstitelům.
Večerní foto: jezírkové kytky už vyrašily. 0.
Přidat reakci
1 ...... 38 39
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 83547x