Přihlásit se RYBICKY.NET »

Tlamovci v akváriu

NápovědaFórum » Literatura » Knihy 

Tlamovci v akváriu
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JakubkRe: radim
Promiň,
byla to blbost, že jsem to změnil já jsem se až později dozvěděl, že se to týká knížky a protože ji taky sháním tak jsem to přepsal. Měl jsem udělat novou kartu.
A ještě jednou opakuji nemá tuhle knížku někdo doma a nebyl by ochotný ji prodat?
Jakub
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radimRe: garggi
Ta otázka zněla úplně jinak. Něco ve smyslu:
mám 100L akva a budu do něj kupovat tlamovce bla bla...
Některé vychytávky tohoto webu mi stále unikají. Třeba, jak může někdo změnit otázku, když už na ni bylo odpovězeno?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - garggi Re: radim
radim:
Třeba by knihu dal slyšet a pořídil 500l nádřž. ;-)
Jakubk:
zkus jiný stránky, o jednom webu vím co chodí sám pan M.Kraut ,třeba by mohl pomoct?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radimRe: Jakubk
Tak je tam nedávej, nebo z nich budeš akorát nešťastný a nucený brzo řešit nové problémy. Africké tlamovce je hloupost cpát do 100L! Ale to ti řekne každý rozumný akvarista ;-)
Radama se stejně neřídíš...akva ti nefunguje, rostliny nerostou a proto chceš uskutečnit ješte větší hardcor?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jakubk
Dobrý den,
neměl by někdo tuto knihu odkoupil bych ji.
Jakub
 Reagovat na tento příspěvek 0  - wladys Re: Jammes
Už ji mám přečtenou a super.Pro toho koho zajímají tlamky z tanga je to materiál k nezaplacení.Rozhodně doporučuju! ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Dahak Re: Jammes
Ja jsem ji objednal vcera a pondeli by mela bejt doma.Ze je to "jen" tanganyika me jen tesi :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jammes
Objednal jsem (na www.grada.cz/…) v pondělí a v pátek byla doma (minulý týden), pěkně napsaná a pěkný fotky. Sice jen tanganika ale i tak je tam dost informací.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radekRe: Killer
to je škoda že tam nejsou informace i o jezeře malawi sad .
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Killer Re: wladys
Včera sem byl v praglu na dejvický v Luxoru a už jí tam měli..tak sem nahlídnul a jsou tam jen informace o rybách a o jezeře Tanganika. O Malawi sem tam nic nenašel..namátkově sem si přečetl co se píše o c.frontosa a musim uznat že je to hezky psaný, jsou tam docela a zajímavý informace. Takže tanganikářům se to možná bude líbit, hlavně těm začínajícím
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - wladys Re: radek
..bohužel.Nějak si dávají na čas.Potvrzení objednávky mi přišlo ,ale kniha zatím nikde.Knihu už má doma třeba Ondra wds.cz/… mu napsat,třeba ti dá podrobnější info. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radek – kniha
ještě se nikomu nedostalo do ruky? sad
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Somali Re: Nobody
Jo, taky už jsem se ptala Horáce, jestli nechce objednat, ale zatím se nevyjádřil :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - wladys Re: radek
Konečně něco v češtině o tlamkách.Dík za tip. palec Taky už sem objednal.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NobodyRe: Somali
Já už si ji objednal. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Somali Re: Nobody
V tuhle chvíli by ji mohla mít ta knihkupectví, která jsou partnery Grady - vzhledem k tomu, že ji vydala Grada a hlásila ji jako novinku před týdnem nebo 14ti dny (přesně si nepamatuju, chodí mi info z Grady každý týden, ale zaujala mě tam).
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Killer Re: Nobody
uvidíme..když zbyde čas,tak se mrknu do Luxoru na Václavák
 Reagovat na tento příspěvek 0  - NobodyRe: Killer
Myslím,že ji mít nebudou.Je to novinka.
Co mám informace,tak by to měla být velmi dobrá kniha pro milovníky afrických tlamovců,kterou napsal jeden z našich předních chovatelů těchto ryb.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Killer Re: radek
vidim poprvý..zkus si zajít do knihkupectví a prohlídnout si jí, jestli jí někde budou mít
 Reagovat na tento příspěvek 0  - radek – tlamovci v akvariu
www.grada.cz/…
máte někdo zkušenosti s touhle knihou?

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Literatura • Zobrazeno 3309x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/7983-tlamovci-v-akvariu