Tlamovci v akváriu
Promiň,
byla to blbost, že jsem to změnil já jsem se až později dozvěděl, že se to týká knížky a protože ji taky sháním tak jsem to přepsal. Měl jsem udělat novou kartu.
A ještě jednou opakuji nemá tuhle knížku někdo doma a nebyl by ochotný ji prodat?
Jakub
Starší reakce
Ta otázka zněla úplně jinak. Něco ve smyslu:
mám 100L akva a budu do něj kupovat tlamovce bla bla...
Některé vychytávky tohoto webu mi stále unikají. Třeba, jak může někdo změnit otázku, když už na ni bylo odpovězeno?
radim:
Třeba by knihu dal slyšet a pořídil 500l nádřž.
Jakubk:
zkus jiný stránky, o jednom webu vím co chodí sám pan M.Kraut ,třeba by mohl pomoct?
0 08.10.2014 16:51 radim - Tanganyika –
Re: Jakubk Tak je tam nedávej, nebo z nich budeš akorát nešťastný a nucený brzo řešit nové problémy. Africké tlamovce je hloupost cpát do 100L! Ale to ti řekne každý rozumný akvarista
Radama se stejně neřídíš...akva ti nefunguje, rostliny nerostou a proto chceš uskutečnit ješte větší hardcor?
0 08.10.2014 16:27 Jakubk - Tanganyika Dobrý den,
neměl by někdo tuto knihu odkoupil bych ji.
Jakub
Starší reakce
Už ji mám přečtenou a super.Pro toho koho zajímají tlamky z tanga je to materiál k nezaplacení.Rozhodně doporučuju!

Ja jsem ji objednal vcera a pondeli by mela bejt doma.Ze je to "jen" tanganyika me jen tesi

0 08.10.2008 21:13 radek - Afrika – tlamovci
lidičky múžte prosim někdo komu se ta knížka dostala do ruky udělat nějaký závěr?a třeba inějakou fotečku jak výpadá uvnitř?díky
Starší reakce
0 06.09.2008 11:54 radek - Afrika – tlamovci v akvariu
to je škoda že tam nejsou informace i o jezeře malawi

.
Včera sem byl v praglu na dejvický v Luxoru a už jí tam měli..tak sem nahlídnul a jsou tam jen informace o rybách a o jezeře Tanganika. O Malawi sem tam nic nenašel..namátkově sem si přečetl co se píše o c.frontosa a musim uznat že je to hezky psaný, jsou tam docela a zajímavý informace. Takže tanganikářům se to možná bude líbit, hlavně těm začínajícím
0 06.09.2008 08:51 radek - Cichlidy – kniha
ještě se nikomu nedostalo do ruky?

0 03.09.2008 21:40 radek - Cichlidy – Re: wladys
nezapomente tady pak napsat jak se vám libi a třeba i nějakou fotku. díky
Starší reakce
Jo, taky už jsem se ptala Horáce, jestli nechce objednat, ale zatím se nevyjádřil

tak pak nezapomeň poslat info do sekce literatura
Konečně něco v češtině o tlamkách.Dík za tip.

Taky už sem objednal.
0 29.08.2008 22:25 Nobody - Cichlidy – Re: Somali
Já už si ji objednal.

V tuhle chvíli by ji mohla mít ta knihkupectví, která jsou partnery Grady - vzhledem k tomu, že ji vydala Grada a hlásila ji jako novinku před týdnem nebo 14ti dny (přesně si nepamatuju, chodí mi info z Grady každý týden, ale zaujala mě tam).
uvidíme..když zbyde čas,tak se mrknu do Luxoru na Václavák
0 29.08.2008 18:57 Nobody - Sumci – Re: Killer
Myslím,že ji mít nebudou.Je to novinka.
Co mám informace,tak by to měla být velmi dobrá kniha pro milovníky afrických tlamovců,kterou napsal jeden z našich předních chovatelů těchto ryb.
vidim poprvý..zkus si zajít do knihkupectví a prohlídnout si jí, jestli jí někde budou mít
0 29.08.2008 15:07 radek - Sumci – tlamovci v akvariu
Zpět na obsah sekce Literatura • Přidat příspěvek • Zobrazeno 3278x