Akvaristiky v Karlových Varech, Sokolově a v Chebu
v Sokolově u fotbalovýho stadionu Baník.
budeš překvapen. Tohle jsem neviděl ani ve velkých známých pražských akvaristikách. O personálu nemluvě, k akvaristice tam maj dva lidi. Profíci, co to dělaj snad už od mala. Vždycky si tam pokecám i když maj fofr.
Pajtaš mi je shání už pátý týden
Na rozcestí mi rovnou řekl, že je nesežene, ale pořád mi nabízí Razbory trpasličí
Občas je maj u Pajtáše a viděl jsem je v Chebu. Ale spíš se zeptej Danio, ta má přehled.
krevetky budu mít od danio, ale nemůžu sehnat Razborky bornejské.
přesně tak. Navíc živé nítěnky na váhu seženeš jen tam. Vozí mu je z Ukrajiny. Když mu přivezu rostliny nebo krevetky, vždy mě něčím obdaruje, což se mi všude nedostává. Jo a ještě má grindal.
jen sem chtěl vědět co si o krámku myslí ostatní,chodím tam často není tak vybavený jako třeba na rozcestí ,ale hezky si tam člověk pokecá a vždycky tam skejsnu hodinu
jo, provozuje ho legenda KV akvaristiky pan Bergman. Větší sortiment (rybiček) než v obchodě má v akváriích na burze ve Starý Roli.
0 29.11.2013 21:10 pupinek – zverimex karlovy vary
Zdravíčko znáte někdo zverimex na čankovský? Jinak na rozcestí docela fajn.
Starší reakce
Tak to vypada, ze se v zapadoceskem kraji vyplati jezdit snad jen k Pajtasovi. Akvaristika EKO akvarium v Chebu na majovce je bida a des.
Starší reakce
Ne ne, v Globusu ne, měla jsem na mysli chebský Spar. V Globusu jsem byla jednou na jaře a víckrát mě tam neuvidí.
Kytky budu objednavat zitra prave v AD. Vsici je chvali.
Ne v Globusu. Ve Sparu v Chebu.
Kytky budu objednavat zitra prave v AD. Vsici je chvali.
Pěkné kytky v Globusu? Asi jsem tam teda hodně dlouho nebyla, protože co si pamatuju, měli tam všechno přichcíplé a zařasené až běda. Já myslím, že kytí je nejlepší si objednat přímo v pěstírně, pokud je toho víc a člověk nejde pro jeden košíček, rozhodně se to i přes poštovné vyplatí. Já takhle objednala akvarijní kvítí právě u AD a nemůžu si stěžovat
No jo, člověk se nesmí moc ptát a jen ukazovat.
Přitom tam mívají pěkné kytky a dá se vybrat, berou je od Aqua-Daho (není to doufám nepřípustná reklama?) a nejsou drahý. U Pajtaše mají v kytkách taky celkem výběr, ale ceny už jsou vyšší.
To uz jsem zjistil, kdyz jsem schanel zatezovku pro psa. Devcata tam jsou tak na okrasu nebo spis na utirani prachu.
Kolegove tam kupovali kytky a to byla traga.
To se jdi podívat ve Varech do Globusu a přijde Ti Spar úžasnej. Jo jo, kupovala, několikrát a pokaždé v pohodě. Akorát musíš vědět, co chceš, z těch holek, co tam prodávají, tomu rozumí tak jedna.
JJ asijsky. Preci jen jsem z Chebu a to je takova mala Asie.
Ty uz jsi neco kupavala v Chebskem Sparu? Ja se tam byl nedavno podivat a nezdalo se mi to kdovijaky.
Sekavce občas mívají právě v tom chebském Sparu, u Pajtaše jsem je snad ještě neviděla.
takže asijský biotop
. Parmičky purpurové mívaj tam i tam, to samé s čichavcema. A ty sekavce u Pajtáše, možná. Nějak jsem je dlouho neviděl.
Mám v plánu parmicku purpurovou, cichavce modre a sekavce pricnopruhy. Ne hned. Prave zakladam a schanim info kam se pak vrtnout.
Ve Sparu ve Varech jak kdy, celkem se snaží, ale taky se nepovede vždycky... Ale pořád stokrát lepší Spar než třeba Zvěrokruh v Tescu, tam už nevlezu
Ale nejlepší je asi fakt ten Pajtaš
Ja zkusim toho Pajtase. Spar v Chebu se mi moc nelíbí.
Můžu doporučit Pajtaše, ten je asi nejlepší. Dobrou zkušenosti mám i ve Sparu v Chebu nebo ve Varech, rybky jsou pěkné a zdravé, ale není tam takový výběr (hlavně v těch Varech).
Dobré jsou Zverimex Pajtáš Sokolov a v Karl. Varech Na rozcestí.
Ahoj. Hledam nejaky slusny zverimex v Karlovarskem kraji pro nakup ryb. Poradte prosim. Diky za info.
Starší reakce
Já byla v úterý u Pajtaše, ve Varech se mi totiž nějak nelíbily rostlinky a tak jsem dala na zdejší doporučení. Nejen že se mi tamní prodavač věnoval a dal mi spoustu zajímavých a logických informací do začátku (sám je akvarista), ale pomohl i s výběrem správných rostlin a nějakého toho hnojiva, vyptal se na plánované rybky... Takhle by to mělo fungovat všude
Ne že by ty rostliny byly špičkové, nejhezčí jsem zatím viděla v Hornbachu v Plzni (berou Dennerle, sice dražší, ale vzrostlé a zdravě vypadající, s pěknými kořeny). Nicméně nějakého malého trapáka vám spíš neprodají, chcípáčky tam dávají do CO2 a čekají, až se vzchopí natolik, aby se za ně nemuseli stydět. Já jsem s rostlinkami, co jsem si přivezla spokojená
Rybky tam vypadaly taky pěkně.
Starší reakce
0 20.06.2011 19:42 johnyP A máte někdo zkušenosti v Sokolově?
Prosím lidi z karlovarského kraje, aby mi řekly který z našich zverimexů je tady nejlepší. děkuji L.L
Edit: Mě se líbí zverimex Miroslav Moryvec, kousek od tržnice. Jsou přijemný a někdy jsem nenašel žádnou rybku nemocnou. Ale poraďte. Je nějaký jěště lepší zverimex?
Starší reakce
Starší reakce
Dvacet mrtvých? Tak to je síla
. Prozměnu v Tescu jsem si dnes všiml krupičky v nádrži s cichlidami a upozornil na to prodavače. Ten to okamžitě zkontroloval a hned začal léčit. Překvápko (aspoň pro mě). Jinde se v podobných případech dosud spíš urazili... Tak mám dojem, že tady jde spíš o přístup jednotlivých zaměstnanců než obchodní politiku té které firmy, těch několik málo dobrých prodavačů to ale evidentně nezachrání. Škoda...
0 02.01.2008 23:38 Felix [267] - Středoamerické cichlidy, rod Parachromis je srdeční Starší reakce
0 27.12.2007 20:06 Felix [267] - Středoamerické cichlidy, rod Parachromis je srdeční Tak přátelé, dnes jsem byl po hoooodně dlouhé době ve Špáru a nestíhal se divit
. Všechna akva měla samostatnou filtraci, všechny ryby byly zdravé, kompletně se vyměnil personál... a ten největší úlet
, chlapík, co tam prodával byl vážně BOREC
! Jedna paní tam chtěla rybičky pro svoji malou a "klasicky" vybírala podle barev, aby to v akvárku pěkně ladilo. Prodavač chvíli pozorně naslouchal... a pak jí začal sám od sebe vysvětlovat. Tyhle ryby k sobě ne, protože... atd., ty a tyhle se k sobě naopak hodí... akva máte velký jak? Takže to by bylo tolik těch a tolik těchhle, víc ne protože... A vodu musíte před vpuštěním nechat stát... Tak si pro ně přijďte RADŠI PŘÍŠTÍ TÝDEN (!!!) A krmení je pro tyhle... Vážení, "čuměl jsem jak péro z gauče" a jediné, co k tomu můžu říct je "HALELUJAH! Bohové nás vyslyšeli!!!" A následně jsem kouknul na Rozcestí... a situace podobná (!): V tom Vám ty ryby nevydrží, nejlíp uděláte když... Někdo z nich asi čte tyhle stránky (nebo co). Vážení, ledy se hnuly. A bylo už načase
Starší reakce
Mno, abych jenom nekritizoval
, když jsem před nějakou dobou sháněl sajiky, našel jsem zdravé shodou okolností právě v Tescu (v mých oblíbených zv. je neměli, jinde byly napadené krupičkou). Tak jsem hned pět mláďat koupil a těšil se na chovný pár, jenže smůla, všechno jsou to jako napotvoru holky... Jinak ovšem krásné a vitální
To je pravda
. Když člověk ví čeho si všímat, může vybrat (a nespálit se) vlastně kdekoli. Jenomže dost lidí to bohužel neví a v tom je právě ten problém...
Když jsem jako špunt napochodoval prvně do starého Zverimexu, že bych si chtěl zařídit první akva a že mám nádrž takovou a takovou, pan Moravec mi okamžitě vysvětlil všechno kolem filtrace, osvětlení, krmení a rostlin, vybral vhodné rybky (kombinace/počet), doporučil literaturu... a zrovna to mi v obchodech co se tady probíraly chybí
. Nejenže dříve automatická karanténa je tam zjevně považována za zbytečnost anebo i zjevnému začátečníkovi "slátají" dohromady paví očka s oceláty (např.
), ale když nějakému škvrněti doporučí pro chov bojovnice skleněnou pidikouličku,ve které bych osobně pěstoval malou masožravou kytku, ale jinak nic, a nadto se může jednat o rybku nemocnou, možná už v posledním tažení, tak se dostáváme přesně k tomu, co bylo terčem kritiky
. Na druhou stranu je zas fakt, že alespoň někde se situace (pomalu ale jistě) zlepšuje... Jo, a díky za tip, do té prodejny v Chodově se někdy mrknu
tak musím oponovat v interspáru občas nakupuji rybky a zatím jsem neměl žádný problém ono to chce vybírat opravdu z nádrže kde nejsou mrtvé ani jinak napadené rybky a pak je vše ok.souhlasím že u tržnice je zvěrimex co se týče péče super ale ještě lepší je v CHodově v budově bývalého obchodního domu na starém náměstí.
0 19.12.2007 06:53 Saša Ahoj, k těm Varům, Aqua ve "Špáru" občas připomíná "cholerovej barák" (v Tescu mají aspoň oddělenou filtraci, ale i tak...). Dost hrůza
. Z Rozcestí už si taky pár mých známých přineslo nějaký ten "mor" a kudy chodí, prohlašují že tam už nikdy
... Je sice fakt, že ani v "pozlátkových kšeftech" občas vyjímečně neodolám (u bichirů to prostě nešlo
), ovšem než koupím, chodím to tam aspoň měsíc okukovat a pak jdou u mě ještě do dvouměsíční krantény... Pokud chce u nás někdo opravdu zdravé rybky, musí do starého Zverimexu kousek od tržnice (mají to lidé co tam pracovali už za bolševika), anebo ještě k Bergmannovi do Bohatic. Jenže ta "nekomerčnost" a tím i malé zisky Vás tam jasně praští přes oči... To je tak, když má někdo radši zvířata než prachy
... ehm, nebyla to teď nepovolená reklama, že ne?
Doufám...
Starší reakce
no hodně sem se musel držet,ale v celý prodejně bylo asi 6-8 lidi a myslim,že jim stačilo jak Dáda řval
a jak ten pán odešel,když sem řekl na plnou hubu...tady bych nekoupil ani šneka
ten kluk za kasou čuměl jak puk
No o tom mi něco povídej, je to de facto všude stejný. Člověk snad už musí mít štěstí, aby odcházel spokojený a s úsměvem na rtech. (nepočítám ten úsměv ironický)
No sakra chlape, a nakopal jsi aspoň tu obsluhu do zadku?!
tak dneska po dlouhé době,jsem byl v Karových varech
(na burze)a při tej přiležitosti sme zajeli do TESCA a INTERSPARU a ženská se věnovala obchůdkům a utráceni korunek
a jasně že jsem šel s Dádou do zverimexů že se mrknem po krevetkách a připadně po rybkách,ale!!! prvni akva?pochcipaný rybky( parmičky žraloči)
kouknu do druhýho...asi 100 neonek+50 černých,všechno krupička a tak 20 mrtvolek na hladině a Dáda jako 6ti letý ditě začal řvát na celou prodejnu...tati koukej,všechny rybky sou pochcipaný,protože maji krupičku
a zrovna tam byl jakejsi starši pán že chce rybky(asi pro vnoučky) a když slyšel nás,jak sme to zkritizovali
tak odmitl dalši vybiráni
po pravdě mi to udělalo radost,že si je nekoupil!!!aspon někdo nebude smutnej že mu nakazili celý akva
takže kdo tam něco kupuje,je blázen!!!!šilený ceny,nemocný ryby a obsluha vi úplný H****!!!sem se vykecal aspon
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 2122x