Kit CO2 energy classic
...tak to uz je riadne "Turbo"... -riadne bi som sa bal aj rybi tam dat....
vypadá to zajímavě, ale trochu vopičárna v akváriu ne?
0 24.08.2009 23:01 Milda – Re: kus
...anebo filtrační nádobu s odvzdušněním za 550 kč což mě připadá nejlepší řešení....
Můžeš být prosím Tě víc konkrétní?Co máš konkrétně na mysli?
Starší reakce
Jo, přesně ,já mám jen ten mixér, kdysi jsem ho koupil přes akvaShop bez těch bombiček,takže nevím jak dlouho vydrží.Pro mě je jednodušší starej hasičák a nechat si ho u místní zamečnický firmy vzít naplnit.180 kč 6kg asi na rok a půl.To bych obětoval i peníze do novýho než bombičky.2kg hasičák příjde na 990 kč a dá se kdykoliv naplnit.To ty bombičky budou jednorázový, asi jako u TETRY a taky nebudou zadarmo.
Tak jsem chvilku hledal a našel jsem že náhradní náplň Dennerle CO2 Vorratsdepot za 209 kč je na 30 dní.
www.akvashop.sk/… snad Ti to pomůže.
Bavíme se přesně o tom samém výrobku, nebo jde o něco jiného / popřípadě jde o ten samý mixér / :
profizoo.cz/…-
profizoo.cz/…-
Pokud jde o to samé, jak dlouho vydrží ty náplně?
Taky dobrý nápad s tou čerpací hlavou...budu muset o tom všem ještě popřemýšlet...ale docela mě ten nákup láká...
No na tu cenu jsem, taky koukal, a ten mixér jsem jen tak letmo na internetu levnější neviděl, ale to jsem to jen prolítnul. Znásilním starou čerpací hlavu a něco z toho vymyslím a budu ho mít taky
Určitě...mě ta výroba taky stále pár Kč. Ale ten CO2 mixér mě dost zajímá a jeho cena je cca 700 kč. A celá sada stojí cca 1000 kč. Takže to už to můžu koupit rovnou celé. Tady je ukázka: see the clip co2 classic :
www.ferplast.com/…#
Ahoj, jak říká Filipsi, je to na oko pěkná věc, určitě funkční, ale doma jsem si to vyrobil za pár Kč, a mám to stejně schované za skříňkou. Ale ten CO2 rozptylovací mixér je zajímavá věc.
Díky za radu...já si myslím totéž, že by mě to určitě vyšlo levněji doma to udělat. Také už to mám i dávno hotové. Jen jsem pořád řešil problém, jak CO2 správně dávkovat / nikde jsem se nedozvěděl, kolik mám přesně čeho dávat / a taky mně vadil problém jak CO2 rozmístit co nejlépe po celé nádrži. A tady u toho se mně docela zamlouvá ten CO2 mixer. Jen nevím, jestli to bude dostačující pro 200 l akva. Proto ten můj / někomu se zdá možná zbytečný / dotaz...ale stejně dík.
Vypada to jako pomerne hezky technicky udelany "kvasnicovy system". Tezko rict, ale rozhodne do toho pujdou michat vlastni naplne z kvasnic a cukru. Ted jen si vyresit, zda si to zkusis udelat doma sam z pet lahve, odsavacky nudli pro deti, atd. (navodu je spousta), nebo zkusis toto jiste drazsi, ale technicky hezci reseni.
0 14.06.2008 20:37 underground –
Re: Olda odla ja s tym skusenosti nemam ale mozno zajtra odpisu , mne tez prvy den neodpisali ale na druhy uz hej
Má někdo zkušenosti z výše uvedeným CO2 hnojícím systémem? Jak dlouho vydrží nápně, pro jak velká akvária to asi je, atd. atd. ??? Bohužel jsem na českých stránkách o tom nic nenašel. Pouze odkaz na
www.profizoo.cz, kde uvažuji o objednání...Dík předem...
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce CO2 • Zobrazeno 1657x