Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Kde sehnat objímku?

 

NápovědaFórum » Technika » Osvětlení 

Akvaristik.eu

Kde sehnat objímku?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.07.2008 23:01 David M. Re: JzH
Já to koupil u velkoobchodu www.dna.cz. Zavolal jsem tam, pani mi ochotně vysvětlila co potřebuji, mailem poslala jejich kódy produktu, ty jsem poslal mailem na obchodní odd. a za 3 dny jsem měl vše doma. Pro info el. předřadník 2x54W stál 320,- bez Dph. Vodotěsné patice pro T5 cca 40kč bez dph vč. těsnění. Je to sice u Prahy, ale poštou to bylo v klidu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.07.2008 21:18 Muž Lucky005 [197] Re: JzH
co tady nevim jestli znas?
maji tam i zvlast obchod na zarivky a tak maji tam toho fakt hodne ale do toho obchodu ze zarivkama sem nevlezl bohuzel :(
www.janca.cz
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.07.2008 08:17 Muž JzH [2] Re: JzH
Takze patice jsem nakonec koupil obycejne. Predradniky ale mam, jeden uz je uspesne reklamovany (vadny kus - to se stane) a jsou i zabudovane v krytu. Takze spokojenost, jednani teto firmy je vstricne. palec

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.05.2008 15:29 Muž JzH [2] Re: JzH
Po intezivnim patrani se mi v Ostrave Mariankach povedla obevit firma i-center hop www.icenter.cz/…
Tamnejsi prodejce je nahodou akvarista a tak slibil ze vse potrebne sezene - vodotesne objimky, predradniky... opravdu hodne ochotny.

Soucastky budu objednavat zitra, jestli je nekdo z Ostavy a taky je schani, dejte vedet at mu dam echo - at to neobjednava vzdy po kuse...

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.04.2008 20:16 Muž JzH [2] Re: Povalec
Jo jo, koukal jsem se na ne. Je to vyborne reseni, ale trochu drahe, pokud jsem schopny si to ukutit levneji. Jde o penizky... a navic zatim jsem byl s bastlenim vicemene uspesny a s elektronikou jsem kamarad :-)
Krom toho, urcite znas ten pocit kdyz si neco vyrobis sam a ono to funguje... pokud nefunguje tak je to jina ;-)
Vitam kazdou informaci, ktera mi pri schaneni soucasti osvetleni usnadni hledani v Ostrave a okoli. Pres web bych objednaval nerad, protoze pri vadnych vyrobcich (muze se stat) jsou stim vetsi trampoty nez pri osobnim kontaktu v kamenem obchode.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.04.2008 16:45 Muž Povalec [7] - CichlidyRe: JzH
Neni lepsi koupit rovnou kit s predradnou jednotkou, kabelama, objimkama, uchytama a namontovat do krytu? Stoji to tak 11 stovek. Mrkni na veci glomat controller. Staci vybrat wattaz a ujasnit si T8 nebo T5. Jsem priznivec DIY, ale nektery veci bych radsi nebastlil ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.04.2008 14:25 Muž JzH [2] – Objimka BJB 27.240 v Ostrave o okoli
Planuji zalozeni akvaria, vsechno to tu procitam a zbiram informace. A protoze nejsem zadny lachtan, chci si ubastlit kryt na akvarko sam.
AmorFati psal ze sehnal prima vode-odolne objimky BJB 27.240 na zarivky v Brne v Elektru Pellar. Nevite kde by byli k mani v Ostrave, Opave a Okoli?

Krom toho me zajima i koupe el. predradniku za rozumnou cenu, dva 2x18W ve stejne lokalite.

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 1224x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/6936-kde-sehnat-objimku