Žabky z rybníku
Jdu si zrovna udělat procházku k rybníku ať je vypustím =) Ale bylo hezký je pozorovat =))
ja je kdysi krmil vločkovým krmivem musíš brát ohled na to co mají v jezeru venku ke sezrani takže nějaka řasa nitěnky možná i perloočky ale stačí to vločkové krmivo
Taky jsem jako malá přinesla domů pár vajíček žab, co jsem našla na přehradě. Podařilo se mi jich pár odchovat, a když z nich byly žabky, odnesla jsem je zpátky. Nevím jestli to pro ně bylo dobrý, spíš asi ne, ale pro mě to tenkrát byl zážitek
Krmila jsem je vařeným žloudkem, protlačený přes sítko.
Alisce napsala: Ahoj přinesla jsem si domů dnes z rybníka 2 pulce.Prosím poraďte co potřebují?Potřebují pustit. Naši obojživejlníci jsou ohrožení a zákonem chránění.
Alisce napsal: ... kamarádka má na zahrádce jezírko.Mohla bych je dát tam myslíš že by to pro ně bylo dobré? Dobré by bylo ty pulce vrátit tam, odkud pochází.
Heleď teď mě napadá že kamarádka má na zahrádce jezírko.Mohla bych je dát tam myslíš že by to pro ně bylo dobré?
Propusť je!! Nemáš právo jim ubližovat tím, že je budeš trápit v akvárku. Až se z nich stanou žáby, budou se trápit. DEJ jim SVOBODU.
S rybkami ne. My jsme měli staré akva tak jsem tam dala vodu z kohoutku a nakombinovala s vodou z akva (psaly to na netu ať se to tak dělá) no a pak nevím právě že chci taky poradit jestli bych je mohla mít v akva.A hlavně jak se o ně mám zatím starrat.
a to ju chces chovat normalne v akva? s rybkami?
aby mali potom ako velke zabky na com sediet... preto neviem ci je dobre chovat ich v akva... lepsie by im bolo v jazierku ja tak jednu mam
ale ta uz je dospela
vyrostou jim nohy, upadne ocas a stane se z nich žába
zkus tu hledat v atlase živočichů u žab
0 05.06.2010 20:27 Alisce – Pulci
Ahoj přinesla jsem si domů dnes z rybníka 2 pulce.Prosím poraďte co potřebují?Čím je mám kmit?pomůže mi úplě každá rada! Třeba vývoj Pulců atd. Děkuju moc za vše =)
Starší reakce
z drapatkou souhlasim , je to pekna zaba ale me nedela dobre na poter
tak se ji chci zbavit,ma tak 6 cm
CHRÁNĚNÝ . těch třicet korun za žábu obětuj!
rozhodne ne myslim ze je dost zabek co muzes dat do akva a nebo teraria. Drapatka a nebo drapatecka ti udela velkou radost
Co s ním v akvárku, když bude někde vzadu pod hladinou? Toho spíš do terária, ale tam zas hrozí, že si nabije hubu (je to skokan).
určitě ne.je chráněny a stejně by ti tam pošel.není tak moc vázán na vodní zdroje a potrebuje souš kde se muže jít nadechnout lovit potravu atd...muj názor ne.
0 21.04.2008 17:47 quick – Žabky z rybníku
Htěl bych se zeptat jestli může být malý skokan s rybičkami v akvárku?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 1134x