Filtr Eheim Professionel II 2128
Ja vim, v Německu vychazi o neco draz a doprava je +- stejna.
Koniec koncov, existuje aj stranka zooplus.de, kde takisto tie filtre predavaju lacno, a asi bude lacnejsia doprava. Mozes skusit aj tam.
tou redukci jsem myslel adapter
ale ted jsem se na jejich strankach docet, ze filtr je urcen pro Nemecko, a pro anglicany prikladaji jejich adapter, takze zastrcka je normalni
Tak si kupi adapter a nemusi nic strihat?
Že budu muset muset vyměnit zástrčku, s tím jsem počítal. Alee ztráta záruky mě nanapadla. Asi bych to teda raději vyřešil redukcí na anglickou zástrčku.
Sem zvedav, kdo ti bude resit zaruku, az budes strihat kabely a montovat na to "euro" vidli.
Já bych asi udělal někde v stojanu normoš akva. Klolik litru nevím, ale udělal bych tam přepážky, dal tam filtrační materiály. A nebo koupil třeba dva eheim clasic2213. Na každou sranu jeden.
Ja by som osobne asi siel po Eheim III 2080. Myslim ze vyhrievanie mozes kupit aj za par supov, pripadne pri drsnom osvetleni ani nebude treba. Kdezto tamten filter s naplnami sa da kupit za kusok menej ako 8000. Co je podla mna uzasne. A ma objem filtracne hmoty 12l, co je uplne super.
ancistrus22 napsal: Jen mě zajímalo jaké je to topení.
Nerez?
Na tak velké akvárium by se možná hodil víc 2180, ale ta cena není lidová... Pravděopodobně by se vyplatil dovoz z německa.
Mam 10 let ve 300l akvariu Eheim prof.I 2226 a šlape jak hodinky bez jediné poruchy, proto této značce věřím a do nového akva volím zase Eheim. Jen mě zajímalo jaké je to topení.
Ty mašinky šlapou super. Ještě jsem neslyšel, že by si někdo stěžoval, jen ta cena je taky super.
0 07.03.2008 17:26 ancistrus22 – Termofiltr Eheim prof. II 2128
Ahoj, vybírám vnější filtr pro 600 l vody. Akvárium plánuji zaměřené spíše na rostliny, ryby v menší míře. Padl mi do oka Eheim 2128 a chtěl bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s termofiltry, jestli nepřináší nějaké zápory - poruchovost atd. (vyšší cena tolik nevadí, jsem ochoten si připlatit) díky
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 1250x