Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Akvaristika v Českých Budějovicích

 

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

Akvaristika v Českých Budějovicích
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   26.11.2018 15:34 Muž Amatértom [514] - CichlidyRe: Mitroz
To nikdo nepozná internetového trolla? :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   26.11.2018 13:30 Muž Mitroz [160] Re: Yirka
No právě. Proto se divím původnímu komentáři nad neochotou prodavaček. Místo aby ocenil, že mu někdo poradí a neprodá mu skaláry do nějakého plivátka, protože to pro ně není vhodné tak tady vypouští bludy...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   26.11.2018 13:12 Muž Yirka [9126] Re: Hanumana
NO, řekněme si na rovinu, že zdravý selský rozum nad deset zákonů.... ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.11.2018 12:39 Žena Hanumana [71] Re: Yirka
Je tam někde něco ve smyslu že pokud je to přirozené a nelze to nehradit tak můžeš krmit i živé obratlovce.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   26.11.2018 12:15 Muž Yirka [9126] Re: A.K.
Se divím, že štiky nejsou v rybníku za mřížemi. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   26.11.2018 11:57 Žena drvi [2894] Re: JerryCZ
Víc takových prodavaček potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.11.2018 10:44 Žena A.K. [17] Re: JerryCZ
No pokud bys koupil rybu jako navvadu nebo pro piraně nelegální by to opravdu bylo. Vím se si s tím zákonem vtipkoval ale on opravdu existuje :) Zákon č. 246/1992 Sb., na ochranu zvířat proti týrání.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.11.2018 08:29 Žena Hanumana [71] Re: JerryCZ
Tak se nám ještě pochlub do jak velkého akvária si ty dva skaláry chtěl dát.... Mimochodem v Globusu u myší je cedulka pouze jako mazlíčky. Ale tak dokud zvířata neprodaji tak jsou jejich a je jejich volba komu je prodají. Moje zkušenost je ale veskrze neutrální a nezatracovala bych Hocha... Prodejny v Budějovicích mají dlouhou tradici, takže zase takový průser to nebude jinak by už krachly. Personál je takový neutrální někdy až prudérní ale povětšinou jsou to mladé slečny tak asi je to podle výše odměny za vykonanou práci. Jednou jsem nebyla spokojená s rybama tak jsem se drze zeptala jestli si je nemůžu chytit sama a bylo. Už párkrát jsem slyšela že lidem odtud ryby odešli, ale já proti kvalitě ryb nemůžu říct křivého slova...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.11.2018 08:13 Jarda62 Re: JerryCZ
To je super obchod.. palec být Vámi jinde bych nechodil. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   26.11.2018 00:33 Muž Mitroz [160] Re: JerryCZ
To je snad vtip ne? Pokud ne tak prodavackam gratuluji, držím palce a přeji méně takových zákazníků.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -1   25.11.2018 23:28 JerryCZ – nepříjemné prodavačky
ZOO Hoch !!! 2x jsem byl svědkem a dnes se to stalo nám, že slečny prodavačky, když zjistí, že máte malé akvárium nebo moc rybiček Vám je odmítnou prodat. Tvrdě si hrají na ochránce zvířat a na odbornice. Jedné paní řekli, že o psa se postará, ale rybu by nechala chcípnout. To je moc! Jestli ji hodím piraňům, nebo návnadu na štiku a nebo si ji upeču na pánvi je snad moje věc...nebo se pletu a byl bych svým konáním mimo zákon a slečny dělají záslužnou práci co jim řekl majitel? Aniž bych žádal o radu, se mě slečna s kyselým obličejem zeptala, jak velký mám akvárko a když jsem ukázal na 2 skaláry, tak mi řekla, že mi je neprodá...co by teprve dělala, kdybych chtěl myšku pro hada))) ZOO Hoch jsou tři v republice od pana Ferdinanda Hocha... mimochodem, víte o tom, že rybě v malém akváriu rostou vnitřnosti a ona neroste a pak praskne? Já to nevěděl ))) Hoch Zoo NEDOPORUČUJI :-( hop

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.11.2018 22:44 radovan – ČESKE BUDEJOVICE-RYBY
Ryby na Rudolfovské v Č. Budějovicích pod Madetou jsou super, rozplavané a zdravé, obsluha ochotná, spokojenost, jinam nechodím, nic mi nehyne, doporučuji, hůř se tam parkuje, zato z glóbusu mi ryby nikdy nešly,pokaždé jiná prodavačka, střídaj se tam a nerozumí romu, potlesk

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.07.2015 11:14 Sitius Re: cuba
Zajímavá story, ale popravdě od prodávajícího se to dá pochopit, ale to že ty jsi to koupil, to nepochopím!!! i kdyby jses držel pravidla který je snad všude! 1cm=1litr
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.07.2015 21:41 Muž cuba [1] – Akvacentrum RYBKA, ing. Jiří Bruj
Chtěl bych napsat co se mi zde stalo. Názor si udělejte sami. Jsem naprostý začátečník, tak nebudu vrhat soudy. Ale mam potřebu to tu napsat.
Šel jsem do této akvaristiky pro ještě nějakou rybku do mého 20l akvárka (několikrát jsem na to upozornil), kde mam dva měsíce bettu a bylo hezky zaběhlé. Bylo mi doporučeno a poté zakoupeno: 5x neonka, 1x páreček mečovek mexických černých, 1x anticirus, 1x pancéřníček kropenatý + nějaký kytky. Na otázku není jich moc byla odpověď, že je to v pohodě, že akvárko bude krásně živé. Rybky jsem dal do zaběhnutého akva a bettu do karantény, protože jí mám malou a tento počet ryb by tam být nemohl. Jak to dopadlo: neonky uhynuly do tří dnů a za deset dní ancitrus, mečovky a panceřníček se mají krásně k světu, ale za tohoto stavu nemohu darovat. Betta tam byla po osmy dnech karantény a po uhynutí ancitruse je opět mimo a dlouho bude.

Reakce akvaristy na reklamaci (tel.): " ...mě je to jedno, já stavím akvárka za milion, tak přijďte a dám Vám peníze, těch pár kaček co jste mi dal..."

Mrzí mě to, co se stalo. Už jsem měl dost načteno, ale mluvil jsem přeci s odborníkem. Odradit se nenechám a jedu dál.

Děkuji za rybicky.net

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.05.2015 20:55 Muž cuba [1] – Rudolfovská
Tak, dneska jsem byl v Akvaristice na Rudolfovské. A musím říct, že dobrý. Paní byla velice ochotná a neměla touhu mi prodat vše co půjde. Radila a byla velmi ochotná. Rybky jí určitě baví a vše měla v dobrém stavu.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.08.2013 14:16 Muž azonic [63] - RostlinyRe: sperman
Jak už bylo zmíněno výše :-) Akvacentrum rybka ve Dvořákově ulici palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.08.2013 22:10 sperman
Aktualni dobra akvaristika s vyberem zdravych rybicek? Pobliz namesti? ;-)

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.07.2007 06:36 Muž vladislav [106] - CichlidyRe: LIBKA
Pro terčovce si zajeď do Plavska u Stráže nad Nežárkou k panu Koubkovi...Bral jsem je od něj..Nestalo se mi,že by byl nemocný jediný kus co jsem od něj koupil..Kontakt Ti mohu poslat na SZ..
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.07.2007 17:52 LIBKA
Zdravím všechny rybičkáře z Č.B.!Tomuto koníčku jsem propadla před 2,5 lety a bohužel musím říct,že v Budějicích je to s akvaristikama docela dost špatné!Je pravda že z prodejen sítě HOCH byla ta v IGY nejlepší,jinak mám s nimi špatné zkušenosti,hlavně s prodejnou v Globusu.Naštěstí i tady se dá najít akvaristika se zdravýma rybkama,jako je ta na Máji/naproti OSSZ/,nebo Akva-centrum Rybka v Dvořákově ulici.Hned je to o něčem jiném když personál rozumí tomu co dělá.Co je ale velký problém sehnat tady zdravé terčovce.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.02.2007 11:14 Kimifi
Lidičky, ta akvaristika, co bývala u Černé věže v Hroznové ulici, to je ta, co je teď ve Dvořákovce...máte pravdu v tom, že záleží na koho natrefíte... jednou obsluha milá a vstřícná...podruhé zas machr, který vám dává najevo, že jste looser (proti němu), je to těžký, nicméně, rybičky jsem tam nakoupila zdravé.
Co se týče akvaristik Hoch....zase to záleží na lidech, maj asi největší výběr, co já vím, ale vždy, když jsem si tam koupila nějaké rybičky, tak mi jich moc dlouho nevydrželo, nebo třeba jen půlka....jednou jsem si dotahla i krupičku. Oni používají UV zářiče a rybičky jsou pak náchylnější k nemocem....taky samozřejmě s tím, jak jsou to velké prodejny a střídá se tam hodně prodavaček, mají někdy trochu zmatky v tom, jestli dané rybičky v akváriu jsou ještě v karanténě nebo nejsou a tak vám jeden den řeknou, že jsou a druhý den zase že ne a v klidu vám je prodaj a už si to nepamatuju přesně, ale mám dojem, že s těmi jsem si dotahla tu krupičku (vím, moje chyba, že jsem je doma neměla v karanténě, ale naštěstí jsem to včas podchytila). Co se týče příjemnosti, vstřícnosti a odbornosti...opět záleží na koho narazíte.
Jinak o té v Krajinské nemám ponětí, ale akvaristiku na Rudolfovské jsem znala (i když jsem si tam snad v životě nic nekoupila, nebo už je to dávno) a jestli se tam stěhují, tak se půjdu brzy podívat :)

Osobně ale doporučuji buď tu v té Dvořákovce nebo Hoch v Globusu (případně Alešově ulici).
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.02.2007 20:44 MAZDÁK Re: wayn
Nejlepší je nechat si ryby přímo dovézt. A až je přivezou, tak do karantény s nima. Na 14 dní pro jistotu. V akvaristice je to zbytečně o nákazu a ryby jsou ve stresu. A hlavně tam pracujou prodavačky, které o akva nemaj ani páru. Já tam takhle sehnal t. červenoskvrnné a dostal jsem je jako t. černé. Takže pecka.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.02.2007 18:12 Muž wayn [79] Re: MILAN
Já si je samozřejmě taky prohlídl, dal do karantény a už druhý den OK nebyly.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.02.2007 07:18 MILAN Re: wayn
Hoch má opravdu ryby dost nemocné ale než je vezmu, tak je důkladně prohlédnu. Pak na týden karanténa a je to OK.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.02.2007 22:05 Muž wayn [79] Re: MILAN
IGY škoda není. Prodali mi tam nakažené kardinálky. Když jsem tam byl se hned druhý den podívat a zeptat, tak jich měli spoustu mrtvých a zrovna je léčili. O nějaké reklamaci nechtěli slyšet a snažili se mi prodat léčivo. Stejně to byla jen pobočka HOCH ZOO a těch je v Budějovicích víc, vesměs ale mají všude rybky nemocné.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.02.2007 17:15 MILAN Re: wayn
Wayne to je pravda. Krajinská se bude stěhovat, tak se snad dočkáme lepší akvaristiky. Škoda, že už není v IGY.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.02.2007 16:46 Muž wayn [79] Re: Anonym
Já mám bohužel s akvaristikou ve Dvořákově ulici špatnou zkušenost ohledně reklamace (kdo si chce počíst může na www.akvarko.cz/…). Jeden z prodavačů projevil přání mě tam už nevidět, tak se mu to pokusím splnit.

Zdravé rybky mají v Krajinské ulici, je tam i příjemná znalá obsluha a brzy se mají údajně stěhovat do zrušené prodejny na Rudolfovské ulici. Bohužel jsou trošku drazí. Když potřebuji něco levně (třeba různé výrobky od českých firem, které jinde stejně nemají), tak zajdu do Široké ulice. Celkově je to ale v Budějovicích bída.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.02.2007 11:14 Muž []
Mě teda nepřišlo, že by ve Dvořákově něco znali...asi hodně záleží na jakého prodavače kdy a kde narazíte

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.12.2006 18:07 maliman Re: borec
Jo to jo ta byla ,ale taky dobrá měli tam velkej výběr:-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.12.2006 17:59 borec – ceske budejovice
Dřív byl ZOO Hloch v IGY ale už ho tam zrušili nu coze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.12.2006 17:32 maliman – ...
Jo, byl jsem se kouknout na Rudolfovské. Stěhuje se tam akvaristika s Krajinské. Zatím to tam vypadá super.
Vyzkoušejte

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.12.2006 17:37 Muž mahy [0] - CichlidyRe: maliman
zase bude,mění majitele :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.12.2006 18:55 maliman – Rudolfofská is over
Tak akvaristiku na Rudolfofskej zavřeli. Já to říkal. Páč tam neměli moc rybek: jen samej potěr. A taky o tom tam teď poslední dobou nikdo nevěděl.

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.11.2006 19:24 maliman Re: blek
Do 78l ne ,ale k vánocům dostanu 300l. A pirani jsou zatím 5cm velké.

Taky je jedna akvaristika na Máji ,ale nevím kde přesně. Prej tam ,ale maj dost rybek.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.11.2006 19:23 blek Re: maliman
obsluha zná ale zapoměli ti říct, že piraně do 70l akvárka nepatří :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.11.2006 19:15 maliman Re: zikyc
To teda jo jediná obsluha ,která něco zná
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.11.2006 19:11 Muž zikyc [79] - SumciRe: maliman
Dneska jsem v Dvořákově ulici byl a mile mě to tam potěšilo, nejlepší v Budějkách
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.11.2006 18:56 maliman Re: Lesánek
Ta akva na Rudolfofské: Dnes jsem tam byl, docela mile mě překvapily ,mají tam zajímavé rostlinky ,ale rybek tam moc nemaj jenom náký potěr a malé druhy.
Taky jsem byl v Dvořákově a tam sou super koupil jsem si dvě piraňa. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.11.2006 18:06 Lesánek Re: maliman
To vím, taky jsem tam často chodil, měli tam fakt pěkný mořský akvárko. Ale byli trošku dražší.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.11.2006 17:42 maliman Re: Lesánek
Dřív byla dobrá akvaristika u Černý věže ,ale tu zrušily. tone
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.11.2006 13:24 Lesánek Re: maliman
To jsem nevěděl, dřív to tam nebylo špatný. A kde je v Budějkách vlastně ten Glóbus, já ani nevím že tam je.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.11.2006 13:15 maliman Re: Lesánek
V tej na Rudolfofskej je dost malej výběr. A v Alešové ulici mají ve všech akva mrtvé ryby a krupičku:-( tone
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.11.2006 13:11 Lesánek – akvaristiky
Já teda když jsem v Č.B chodil do školy tak se mi zdála dobrá akvaristika na Rudolfovský ulici a taky ZOO Hoch v Alešově ulici, ale už jsem v Č.B dlouho nebyl tak ani nevím jestli ještě obě fungujou.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.11.2006 12:22 maliman Re: zikyc
U brouka a babky. Já nevím ulici. Je to u biskupskýho gymnásia. Firma aquazona

Jo ale maj tam strašně malej výběr asi jen dvacet akva. Jen říkám levný ne nejlepší. JJ? Maj tam skaláry, ž.duhový, fantomy, razbory, pancéřníčky, ancistrusy a nic víc! Je to spíš pro rybáře. Ale fakt levný.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.11.2006 12:18 Muž zikyc [79] - SumciRe: maliman
aquazona u BB kde to tam je???
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.11.2006 12:03 maliman – hmmm
Tak sem to ještě prošmejdil a zjistil ,že nejlepší akvaristika v ČB je ta v Dvořákově ulici, nejlevnější je aquazona u BB. A nejvíc druhů mají v akvaristice v Globusu a nejlepší obsluhu v Krajinskej ;-) .

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.10.2006 21:34 Muž [] Re: maliman
Mám za to že tam je docla dobrý akvaklub.Pokusil bych se je kontaktovat.Je mezi nimi spousta dobrých chovatelů,tudíž spousta zdravých ryb
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.10.2006 16:25 maliman – české budějovice akvaristiky
Mám problém v Budějkách sehnat zdravé rybky. Všude kam vejdu sou nemocný ryby. Poraďte někdo nějakou dobrou akvaristiku v ČB.
maliman

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 2454x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/59