Kazdopadne dekuji za odkaz...moc mi to pomohlo, budu objednavat asi 3knihy. Vsechny ostatni prave stahuju v pdf souborech. Je jich celkem asi 30 vsechny od znamych zahranicnich autoru
Bohužel ... takovéto lahůdky je bohužel nutno kupovat v zahraničí... . Právě na cichlidpress jsem kupoval South American Eartheaters (btw o těchto rybách nic lepšího není) - i s dopravou mne to vyšlo na něco přes litr, což zase nebylo tak strašné...
Roman
Hanacius napsal: Sháním totiz nejakou knihu (spis bibli) co se týce americkych cichlid....nebo cichlid vubec. Dulezite pro me je aby byla v anglictine....Na cene mi v podstate nezalezi. Jde pouze o to aby kniha obsahovala velke mnozstvi fotografii a take popis alespon nejbezneji chovanych druhu cichlid
Díky za tip Sháním totiz nejakou knihu (spis bibli) co se týce americkych cichlid....nebo cichlid vubec. Dulezite pro me je aby byla v anglictine....Na cene mi v podstate nezalezi. Jde pouze o to aby kniha obsahovala velke mnozstvi fotografii a take popis alespon nejbezneji chovanych druhu cichlid
024.01.2008 19:16Hanacius[14] - Tanganika – Aqualog Southamerican Cichlids I , II a III
Ahoj,
vlastní někdo z vás alespon jeden z dílů této publikace...? Chtěl bych si tyto knihy objednat ale zajímalo by mě zda jsou v knize alepon zhruba popsany některé druhy nebo se jedná v podstatě jen o obrazového průvodce....??????