Jaké přípravky jsou nejlepší
Sera je dražší,ale zabírá duležitá je ale prevence,potom odpadá hodně starostí.
někteří mají akvárium do konce stejně dlouho jako akvaristiku...
ono maji velky vliv prodavači. prodávají stylem:
tady toto je sice drahé ale je super, voda bude čisťounká a ryby zdravé.
Ale když po nich člověk chce třeba pár ryb musí si ho sám vybrat
ovšem znám i pár výborných akvaristik, prodavači jsou znalí a většinou dlouhá léta mají akvárium
ja bych nezacinala s chemii, pouzila bych ji az uz kdyz je ji opravdu potreba
vetsinou se na to ptaji zacatecnici, i kdyz me to docela prekvapuje, ze se ptaji jake rybicky a kdesi cosi, ale uz vi, ze jsou chemikalie na upravu vody atd.
chemii nee až na osvědčená léčiva třeba od firmy eSHa ty jsou dobré
jinak já vždy používal chemii a nikdy se mi nedařilo (utratil jsem za seru cca 5000,-) a ted za chemii nedam skoro nic (PMDD cca 50kč/rok, vodeu nechávám den odstát)
ano Sera rádce poradí jak si provětrat peněženku......jinak, já bych chemii nezahazoval, co třeba léčiva??? Jistě i profíkům pomohla...
Používám aqua regulátor pro úpravu čerstvé vody.
Nejlepší je doopravdy nepoužívat nic. Stačí si ale pořídit nějakého " sera rádce" a nestačíš se divit co všechno potřebuješ.
Přesně tak, žádné přípravky. Pravidelná výměna vody a čištění filtru, nepřekrmovat.
zadne, jak uz psal wayn
ja nikdy nic nepouzivala a vzdy vsechno bez problemu, i ras se da zbavit bez chemikalii
A to jako jaký přípravky? Pro jakou vodu a pro jaké ryby? No vlastně se dá odpovědět i bez toho: žádné. Nejlepší je prostě žádné nepoužívat. Sám jen přidávám výluh rašeliny a občas pro kytky PMDD. Jinak vůbec nic, při dobré péči není nic třeba.
0 19.01.2008 21:19 Akusek – Jaké přípravky jsou nejlepší ???
Jsem začátečník a chtěl jsem se zeptat jaké jsou osvětčené přípravky do vody, které opravdu fungují tak jak mají !!!???
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Voda, přípravky na úpravu a testy • Zobrazeno 1027x