Přihlásit se RYBICKY.NET »

Filtr Elite Jet Flo 100

NápovědaFórum » Technika » Filtry 

Akvaristik.eu

Filtr Elite Jet Flo 100
 Reagovat na tento příspěvek 0  - tesartomas Re: Panki
No já měl ten samý filtr co ty, je to úplný hnus jak to hrčí a jak vibrujou stěny akvária. Koupil jsem si AQUA SZUT Super-Mini 360 a už slyším jen bublinky. Když oddělám vzduchování, tak ho není vůbec slyšet ani když jede na plný výkon, tedy průtok 360 l/hod. Navíc má plynulou regulaci průtoku, ten předchozí neměl žádnou regulaci..
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Panki – Jet-flo už ne!
Tak právě řeším úplně stejný problém. Koupil jsem rovněž set 54L s Jet-flo 75. A je to přesně tak jak zde píšete. Je v provozu asi 14 dní a hlučnost se stále zhoršuje. Pomohlo mi sice trochu dát jej z boční stěny na zadní, ale stejně nic moc. A ten proud vody je opravdu moc silný. Takže zítra jdu kupovat venkovní ATMAN HF-0300 (pro akva myslím do 70L, ale vyrábí i pro větší). Má ho švagr a hlučnost je naprosto nesrovnatelná. Je víc slyšet bublinky od vzduchování než tento filtr. (Doufám, že nemá nějaký vyjímečný kus nebo budu pěkně naštvanej!)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - RADOVAN Re: Houska
Jasom sa dočítal na nete že je 1.týždeň "tichý" a potom je do konca svojho života hlučný, tak aj preto som ho vymenil.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Houska
Namířil jsem ho více proti stěně a je to lepší,spíše by mě zajímala ta hlučnost,jestli je to u těchto filtrů normální...máte s ním někdo zkušenosti?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - rolandmynarRe: Anonym
Jasněže ano. Mě půjčili 3 filtry oproti záloze a druhý den jsem jim dva vrátil.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - AnonymRe: chicko
A to nějaký obchod udělá ?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RADOVAN Re: Houska
Ja som mal v sete 54L Jet-flo 75 mal taký silný prúd že začal vytrhávať rastlinky :-D , ani rozstrekovacia rampa nepomohla tak som kupil Eheim aquaball ale ten je tiež dosť silný ale dá sa to.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - chicko Re: Houska
No měla ses ptát dříve než sis ho koupila. A taky lépe vybírat, zkus ho v obchodě vyměnit za nějaký lepší s regulací.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Houska – Filtr Elite Jet-Flo 100
Poraďte mi...Koupil jsem si nový filtr Elite jet-flo 100,ale zdá se mi nějak moc hlučný,strašně vrčí a navíc když sáhnu na akvárko,tak cítím,jak se chvěje,i skříňka pod ním.Je to normální nebo ho mám jít vrátit?Navíc dělá i docela silný proud...mám 85l akva a když ho pustím,tak se v něm začne všechno výřit....bohužel nemá regulaci :-(

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 1105x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/5308-filtr-elite-jet-flo-100