Velikost akvária pro kraba
- určitě skupinu min 4ks
- vysoká dekorace nebude problém, tenhle prcek žije pouze ve vodě, bude potřeba plovoucích rostlin

0 29.04.2020 20:56 .verca. Můžu dát Mikro Krab - Limnopilos naiyanetri do nano akvária? 30l 30x30x35
Jaký je vhodný počet, kdybych je měl s malými krevetkami?
Bez krytu by mi asi vylezl ven, že? (V akva bude vysoká dekorace)
Díky moc za odpovědi!
Starší reakce
0 27.01.2015 23:36 Oizy – Ťukání klepety do skla akvária
Zdravím všechny. Mám doma kraba suchozemského a teď jsme ho z malého akvárka cca 20l daly do velkého 54l. Nevím, jestli to má nějakou souvislost, ale v noci začal klepety bušit na sklo akvária a předtím to nikdy nedělal. Vůbec netuším, co dělat bo to bušení nebere konce. Poradí někdo, popř.kam se můžu obrátit? Díky moc

Starší reakce
U krabů (raků)se nádrže nepočítají na litry ale na plochu dna.
Záleží na druhu kraba některé druhy krabů potřebují poměr souše a vody 1:1, ale jiný druh zase 1:2 a další druh si vystačí jen z kouskem souše.
0 21.09.2013 21:23 Dzetty – Vhodná velikost terária pro kraba
Ahoj, prosím o radu, chtěl bych si založit terárium pro kraba. Jaká by byla vhodná velikost? Děkuji za každou radu

No mám vyhlídnuté 50x30x35, to odpovídá cca 55 litrům.

a jak by měl být velký poměr souše a vody?
Starší reakce
Aké vysoké potrebuje krab akvárium aby odtiaľ nechodil na prechádzky? (ak neberieme do úvahy krycie sklo)
Starší reakce
U krabů (raků)se nádrže nepočítají na litry ale na plochu dna.
No moje kraby do 10l nepatria, ale nejaké malé druhy môžu ísť do 10l akva. Inak dík.
A ty bys dal svoje kraby do 10L akva? Já teda ne! Mimochodem, máš moc hezký 54L krabárium

Starší reakce
aha sem se tu dival ze kdosi ho mel v 10 litrovem......tak 50 litru se nam tu nevleze....tak krab hold nebude

Jestli chceš kraba červeného, tak by podle mě mělo stačit 40-50l
0 29.12.2007 16:50 Metz – MÍSTO
kolik potřebuje krab mista?chtel bych si pořídit jak velke akva?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 1945x