Burza Úvaly
Pokud bude někdo chtít dovézt něco z divokých živorodek, piště do vzkazů, jedu.

K mání jsou rovněž C.cutteri, H.cristatus, A.rivulatus, i na páry, a štikovci P.playfairii.

Starší reakce

Díky Květo za avizo na úvalský akvatrh. Předešla jsi mne.
Nu a aby bylo info o akvataškařicích, které se v květnu v Úvalech pořádají komplet, tak především pro ty, koho zajímají drobné barevné cichlidky by mohla být zajímavá pozvánka na přednáškové odpoledne pořádané při též tradičním cichlidářském kongresu v prostorách vinárny hotelu Sokol (to je stejná budova, jako je sál sokolovny s akvatrhy). Začátek cca okolo jedné po poledni, vstup zdarma.

Pozvánka na tradiční jarní burzu.
Starší reakce
Já se neorientuji podle "žabičkářů". Mám svoje vlastní pumprdliky. Spolehlivější...

No hlásí palermo, ale víš jak to je s našimi žabičkáři...

Libore, myslím, že bude docela slušně.

No to máš blíž myslím k nám domů...

Ty kjávo, ještě že mám Úvaly tak z ruky...
Mám něco podobného, mohu dovézt mimo jiných živorodek...

Allophorus robustus...

Opět se ptám. Nebude tam někdo nabízet nějaké korýše ( raky a kraby) a živorodku štikovitou?
Už se na vás těším. Tentokrát si udělám radost a něco si dovezu.
Tak už je středa...dneska když jsem vyjel, tak jsem si vzpomněl na ledovku z před dvou let...Jak bude v sobotu, to asi nikdo neví...

Starší reakce
Starší reakce
Dekuji, spatne jsem hledal. Tak alespon ze bude v zari ten Rychnov n. Kn.
Starší reakce
živorodku štikovitou, Belonesox belizanus Pozor tu uživit je docela umění.

Starší reakce
Nezapomeňte. Už příští týden....

Starší reakce
Starší reakce
rodiče jsem neviděl , holky jsou zelené a modré , později až bude více času tak je nafotím a pošlu foto
v každém případě se mě povedlo vytřít dumba červený samec a šedobílá samička , modročervený metalický samec a samička kambo
a budu zkoušet samce dumbo x samička toho dráčka ( oba mají v sobě krev HM tak by to mohlo vyjít )a mohlo by to vypadat velice zajímavě
ještě k tomu tvému odkazu : na fotce je podle mého názoru rosetail
Tak jsem se odhodlal udělal si trošku volna a přijel

byl jsem překvapenej kolik známích lidí jsem tam potkal

dal jsem si tam kafíčko a palačinku , pokecal a od pana Bošiny jsem si odvezl krásný samičky od bett ( super dráčci velikost okolo 6cm a nádherně macatý holky )
a také jsem vyřídil něaké obchody .
Závěr = naprostá spokojenost

Tentokrát vyšlo počasí tak se to povedlo.

Starší reakce
Pokud je má ,tak je v Úvalech koupíš má ,stul oproti podiu,nrbo vyraž na Plzeňskou burzu.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli nemáte někdo kontakt na pana Fořta. Dostal jsem tip, že prý prodává okounka trpasličího.
Starší reakce

.
Starší reakce
To je další důvod proč nikam nejezdím.

Pokaždé něco přivezu a počet nádrží neustále stoupá.
já tam byl, bohužel, a zase jsem si koupil ryby, když vím, že na ně nemám místo

no místo jsem si udělal, ale počet akvárek neúměrně stoupá...
Měl jsi přijet

Já to nafotil jen zběžně v rychlosti na začátku, proto kvalita nic moc, potom už jsem pomáhal s prodejem tak nebyl čas

To je strašný pech.
Nemohl jsem dorazit kvůli škole a zrovna je tam měli.
Tak snad je seženu jinde.
No měli...a jsou z Norbertova kraje...

plzeňské...

Proč jsem se jen na ty fotky díval

Už delší dobu sháním Laetacara curviceps a oni je tam měli za 20Kč .
3
[2105] - Cichlidy 19.05.13 20:11 Bob66 Starší reakce
Principiálně tam nemá nic přimícháno, protože ta sorta byla z něčeho složena, takže je třeba lépe formulovat...

Lépe by tedy bylo napsat, že se ta sortová oka vydala svou vlastní cestou, a pak by bylo jasné že víš, nijak jsem se tě nechtěl dotknout...

To samozřejmě vím, proto jsem psal: Ale vzhledem k tomu, jak je má Václav dlouho a ..
RAP napsal: ... a není jisté, jestli v nich nemá něco přimícháno ?.
Do sortových ok vůbec není nutné něco míchat a přece se začnou po čase trochu měnit, pokud se nevěnuješ pečlivé šlechtitelské práci...Protože přece na začátku bylo "z něčeho" vyšlechtěné oko....neslo si geny pěti - nevím, třeba deseti "barev"...

No a pak začíná první porod u Václava...mladé si v sobě nesou dominanci rodičů, ale už tam někde vzadu vykukují geny i vzdálenějších předků...A porod těchto mladých s sebou nese ještě posílení těch předků, a pak další a další, a jsou z toho po pár letech úplně jiné ryby bez toho, že bys do nich něco přidal. Takže to opravdu není vina míchání...

Já vím, že dnešní vypadají Japan Blue trochu jinak. Ale vzhledem k tomu, jak je má Václav dlouho a není jisté, jestli v nich nemá něco přimícháno
?.
Dneska jsem je pozoroval, se světlem jsou nádherně modré, proti do červena, ale krásné rybky!

Koupil jsem je na první světové (soutěži) výstavě v botanické Na Slupi, když se tam ještě v tom horním skleníku pořádaly. Myslím, že byly opravdu z Japonska, ale to už je tak dlouho, že se od té doby trochu změnily.

Kdo je má vím, do Úval pojedu, tak se ho zkusím zeptat jestli nějaké pustí

Mně také, ale vím, že to Moskva není dej fotku, řeknu...

Nevím jestli jsou to Moskva ,ale nějaké modré mi v nádrži plavou.
Máš pravdu, tohle opravdu modrá Moskva není
ba ani japonská...japan blue to je také jiná kategorie...

Moje ne, já vždy tvrdím, že máš japonský modrý.

Tak já je rozhodně nemám. To je jen Vlastovo (RAP) fantazírování.

Přidat reakci
1 ...... 8
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 27323x