Jak se zbavit krabů?
Doporučil bych vám stránky pana Dařbujána. Je uznávaný odborník v chovu všeho mořského, a myslím, že určitě poradí.
Je možné, že došlo k nějaké chybě (dvířka se nedovřela, někdo je "podržel" otevřené apod.) Tyto pasti nelze oklamat, alespoň krab toho není schopen(nemyslí
)... prostě bych to zkoušel dál. V nejhorším případě bych vylovil rybky a krabi usmažil elektřinou(v žádném případě toto není rada, NEZKOUŠET !!!)
No ale problém je ten, že návnada z té pasti zmizela...
Jak může nefungovat, třeba jsou ty krabi podezíraví k novým věcem v akva. Co ji zkoušet opakovaně.
Já mám taky zkušenost, že jeden z mých ancíků je paranoik
Hned jak se dotknu víka u akva hned vplave do jeskyně, zatímco ostatní plavou ke špejli na kterou dávám okurku
No právě že ta past na kraby nefungovala. Teď jsem zjistila, že by to měla být ta, která se prodává...
Na netu se běžně prodává past na kraby a krabice
Zhasnout, strčit ruku na dno a čekat, až se zakousne vytáhnout
No mám to z druhé ruky, ale mělo by to být s dvířky,která jdou tam a ne zpátky. Ale taky mě napadla ta klec se kterou se loví v moři...
Jestli jso poradne velci, sup s nimi ke me. Mnam.
Jestli malinkati a zalezli, asi nepomuze nez past podobna tomu, jak se lovi v mori, dovnitr maso, a v pritmi cekat, ay par naleze a lovit. Malokdo asi s timhle bude mit prakticke zkusenosti, tak pisu jen napad. Jake jsou ty pasti co zkousela?
0 17.11.2007 20:20 werča – Jak se zbavit krabů?
Dobrý den, jedna známá má problém (opravdu ne já
). Má v mořském akváriu kraby a potřebuje se jich zbavit. Prý zjistila, že jsou na telecí, ale pasti na ně nefungují (telecí prý ráno zmizelo). Nevíte, co s nimi? Díky moc, werča.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 1451x