Skutečné Malawi
Děkuji. Už nikdo nemá nějaký zdroj o Malawi?
0 17.08.2016 14:50 Těhňajs – Česká odborná literatura
Dobrý den,
věděl by někdo o nějakém dobrém zdroji o akváriích Malawi? Zařizování, chov ryb, kvalita vody atd. Akvarista začátečník už dlouhou dobu nejsem, ale směřoval jsem se do této doby jen převážně na rostlinná akvária + jižní Ameriku. O Tanganice jsem knihu našel, ale o Malawi nikoli.
Děkuji.
Budu rád za každý odkaz, popřípadě doporučení nějaké knihy.
Petr
Starší reakce
Sice je to hodne stary tema, ale zeptam se i já, nemáte nekdo ten dokument odchytu tlamovcu??? díky
Starší reakce
Aby se "nadšení akvaristi - milovníci přírody" náhodou nestali příčinou zdecimování a vyhubení některých druhů ryb. Jestli má jediný (i když velký) jezero zásobovat celej svět, tak je to riziko dost aktuální. Nejlíp byste udělali, kdybyste si nekupovali ryby importované z přírody ale měli jen ty, které se odchovávají v akváriích. Není možný zapomínat na to, že Afrika není příliš civilizovaná a kontrola exportu ryb tam pravděpodobně vůbec neexistuje.
1 15.01.2007 10:46 virus222 tohle sou taky fotky z jezera
www.hynek-darbujan.cz
bylo jich někfe víc od pana Hynka Dařbujána..ale ztratil sem odkaz
Starší reakce
a viděli jste ten dokument minulej tejden jakým způsobem se také dělá odchyt???
chudinky, mi jich bylo táák líto
No já už jsem se s někým bavil na téma,dát si postavit velké aqa do jezera a bydlet v něm.A rybky by mě očumovaly
Já jsem viděl něco podobnýho a bylo to ůžasný, jak se tam velký cichlidy staraly o svojí droboť.
Viděl jsem dokument z malawi a tanganjika.Ta hostota zarybnění u břehů je opravdu neskutečná
To nie je akvárko. To sú normálne ryby vo volnej prírode... ale akvárko by to bolo dobré...
1 14.11.2006 19:55 Deimos – Skutočné Malawi
Takto nejako vyzerá Malawi v skutočnosti vo volnej prírode... paráda čo?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 1437x