Fórum » Akvarijní rostliny
Fórum » Akvarijní rostliny   
  ), ale je to zhruba nejak takhle:
), ale je to zhruba nejak takhle: , nekdo budte od te lasky a najdete to) coz ma za nasledek jakesi "zastineni listu" => mene svetla=> pomalejsi fotosynteza. Takovej druh samoregulace.
, nekdo budte od te lasky a najdete to) coz ma za nasledek jakesi "zastineni listu" => mene svetla=> pomalejsi fotosynteza. Takovej druh samoregulace. ) jsem po pouzit zarivek 9xx, ktere prave obsahuji zvyseny podil UV, na ukor viditelneho svetla, zaznamenal vyraznou reakci rostlin. Stejne tak dobre to, ale mohlo byt zpusobeny uplne necim  jinym
) jsem po pouzit zarivek 9xx, ktere prave obsahuji zvyseny podil UV, na ukor viditelneho svetla, zaznamenal vyraznou reakci rostlin. Stejne tak dobre to, ale mohlo byt zpusobeny uplne necim  jinym  a je to jen nahoda.
 a je to jen nahoda. :Co takhle zkusit svitit na rostliny jen zelene?
:Co takhle zkusit svitit na rostliny jen zelene?

Učiníme tento pokus:
 Učiníme tento pokus:  a dal po case vedet, jestli cervena vic.
 a dal po case vedet, jestli cervena vic. 

Dá se toto považovat za důsledek silnějšího osvětlení? Je to z mé nádrže 0,2 W /l. Není to u hladiny, ale 20 cm pod ní. Není to nějakým nedostatkem něčeho?
 Dá se toto považovat za důsledek silnějšího osvětlení? Je to z mé nádrže 0,2 W /l. Není to u hladiny, ale 20 cm pod ní. Není to nějakým nedostatkem něčeho? 

To co jsem napsal pramenilo z velice mlhavých vzpomínek z dávné minulosti...
 To co jsem napsal pramenilo z velice mlhavých vzpomínek z dávné minulosti...  

Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 1493x