já fujizunu mám, sice mám v prezentaci jen jednu fotku, ale snad z ní něco vyčtete
navíc asi v pátek si jedu pro pořádnej foťák, tak snad budou i nějaký lepšejší fotečky, který sem budu moct připíchnout aniž bych se za ně styděl
jinak další kdo tu má fujizunu, tak je filipsi (a určitě se najdou i další), měl jsem od něj pár rad do začátku, hlavně kolik toho a jak se s tím pracuje a zatím jsem s tím spokojenej, hlavně by se časem neměla měnit barva, tak uvidim
je dobrý, že fujizuna není ostrá, vypadá to pěkně a měla by si držet barvu, nadruhou stranu je o něco lehčí jak klasickej štěrk nebo říční písek a tak se do ní trochu hůře sázejí rostliny, ale při troše opatrnosti, to šlo v poho a rostlinky zakořeňujou taky fajnově, jediný problém jsem měl s Rotalou macrandra, přišly mi 4 a asi 5 dní pomalinku rostly a pak začly vadnout a uhnívat
přitom světla měly dost, vodu mám dosti měkkou, akorát jsem nedodával CO-čko(není čas na zprovoznění), ale zase jsem ani nevzduchoval aby tam toho CO-čka bylo víc
nevím v čem byl zakopanej pes