Koukam že všichni slepě věříte člověku ktery nemá v nádržích v popisu ani čárku aby náhodou něco neprozradil a pak tady dělá chytrého proč nenapíše jak to dělá on proč napada druhé že to dělají špatně a hlavně začínám pochybovat o zde napsaném věku připomína mě dědi z herních serverů
Měl jsem problém pochopit smysl vašich předchozích příspěvků - nepoužíváte interpunkce, takže je těžké orientovat se ve vašich myšlenkových pochodech.
Tento příspěvek je výjimka - přestože ani v něm nepoužíváte interpunkce, rozumím téměř všemu, co jste napsal!
Takže se mi bude i lépe odpovídat.
(Nerozumím jen výrazu "dědi". Měl jste na mysli "děti" nebo "dědy"?)
Nemyslím si, že by mi všichni
slepě věřili.
V popisu nádrží "nemám ani čárku", protože v případě akviška "Pro Laduschku" nejde o prezentaci akvária, ale o zdokumentování mého "boje" s řasami v něm.
V případě druhého akviška nic netajím. Akva jsem prvně prezentoval na sousedním webu, a to včetně detailního popisu.
S vaším názorem, že "dělám chytrého", a že "napadám druhé, že to dělají špatně", nic nenadělám...
Ale nejsem z toho nešťastný - najde se pár lidí, na které jsem "dělal chytrého a napadal jsem je, že to dělají špatně" a ono jim to bylo k užitku.
Domníváte-li se, že "nenapíšu, jak to dělám", pak jste nevyužil možnost vyfiltrovat si mé příspěvky. Určitě byste zjistil, že se naopak snažím v oblastech, o kterých mám co napsat, předat své poznatky. A to opakovaně, stále dokola. Tak, jak se stále dokola opakují stále stejné otázky nebo stále stejná překonaná dogmata...
Ale chápu vás - těch příspěvků je hodně - tento je 1185. Kdo by se tím probíral...
K vašim pochybnostem o mém věku se vzhledem k výše uvedené nesrozumitelnosti nemohu vyjádřit.