Jeskyňka
Tak jsem do toho šel a vše v pohodě - krevetky po tom rajtujou a nic jim to nedělá... btw trochu jsem se nechal inspirovat tou kamufláží
Starší reakce
Mám ji v akvárku už několik let a absolutně bez problému!Já jsem ji ještě natřel akva silikonem (transparentním)a posypal pískem,za tu dobu dostala krásnou patinu a je perfektní
"A Pancéřníčkům se moc líbí"
Mám tuhle střední velikost
www.vse-pro-zviratka.cz/… Zdravím, chtěl bych se poradit ohledně následující jeskyně:
www.exo-terra.com/…
Je určena pro teraria, ale mě by se rozměrama skvěle hodila do akvária. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Nehrozí nějaký únik chemikálií do vody? Chovam krevetky a nerad bych o ně přišel... Predem díky za názory
Starší reakce
taky bych to postavyl z kamenů, v akvaristice je jech kopice a do dobré peníce
ted ,když slezl sníh,tak se stačí koukat kolem sebe,určitě někde najdeš šikovný kameny na jeskyňku
Zkus les a dutou větev..je to grátis průměr otvoru tak 35 mm + -
nebo obyčejný kokos
ahoj... v(skoro)kazdej akvaristike sa daju kupit korene (drevo,keramika alebo z tvrdeneho plastu) roznej velkosti napr ja som kupil (trosku vacsi ako dlan) za cca 2,50 € cize nemal by s tym byt problem
dobrý den ctěl bych si vyrobyt jeskynku nevíte jak má být velká potřebuju jí pro ancistruse aby měly kde se třít děkuji za odpovědi
Starší reakce
Jo a první vyvaření můžeš udělat ve slané vodě...
0 06.10.2007 13:30 Metz no tak jsem si koupil kokos a ted se chci zeptat jak ho mam zpracovat?vyloupu to bile co se ji a potom mam to nejak vyvařit?nebo jak a co s tim?dík
Starší reakce
Akvasilikon je to samé jako akvaristické lepidlo na výrobu akvárií a terárií? Zkusila bych si taky něco z kamenů slepit, tak se radši ptám. To lepidlo od firmy Soudal mám doma...
no nejlépe se jeskyňky vyrábí z cementu...ale je to celkem náročná procedůra, já bych si ji raději koupila v obchodě.
no mam jednu kupovanu a tu obsadil ancitrus a tak chci neco i pro ostatni protoze kdyz tam njaka vplave,ancitrus proti ni hned vyrazi a odhani ji a tak bych chtel jeste jednu
Sestav si jeskyň z větších kamenů.Bude to vypadat mnohem přirozeněji.Navic to nemusíš nijak lepit.Pro jaké ryby tu jeskyň stavíš?
Jeskyňku je třeba slepit akvaristickým silikonem. Ale lepit půl cm kamínky je práce pro vraha.To už je lepší si jí koupit.
Akvasilikon průsvitný, nebo si kup kokos
0 28.09.2007 18:42 Metz – jeskynka
postavil jsem si z mini kaminku(pul cm)jeskynku pro rybky(lepil jsem ji tavnou pistoli)potom jsem ji dal do kybla s vodou(abych to otestoval
) a ona se mi potom v ruce rozpadla
nevite jak bych si ji mohl udelat njakym jinym zpusobem aby se mi nerozpadla?nebo ma to cenu ji delat?
Starší reakce
Děkuji,velké to není,jen pár kamínků jako úkryt pro rybičky.Tak já du teda nato,snad se nepřilepím.
Mohla. Teda pokud to neni neco hodne velkeho, kde by mohl byt problem s pevnosti.
0 30.08.2007 14:04 miška – jeskyň
Dobrý den,ráda bych se zeptala jestli bych mohla jeskiňku z kamenů slepit klasickou tavnou pistolí,děkuji.
Starší reakce
ahoj. Já mám udělaný velký útes v akvárku...
udělal jsem ho ze skla, slelil do silikonem na lepení akvárií..
pak jsem ho z venku "pomatlal" tím samým silikonem a posypal drobnými oblázky, vypadá to dobře..
jen bych ti doporučil udělat jeskyňce i dno, jinak ti to budou velké ryby obracet....
Ještě lepší, než slepit kameny k sobě, je přilepit kameny na třeba rozpůlený plastový truhlík, nebo něco podobného, mám tak udělané jeskyně pro kančíky i pakeříčkvce a jsou opravdu oblíbené, bytelné a od pravých jeskyní k nepoznání. Navíc se dají udělat dost velké a podstatně lehčí, než z velkých kamenů.
ještě jedna plastová..
Suché kameny si slep na suchu silikonem.Opravdu je,ale musíš nechat vyschnout a lepidlo taktéž.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Dekorace a dno • Zobrazeno 1769x