Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Akvaristiky v Praze

 

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

Přejít na předchozí stránku 4 Přejít na další stránku   1  
Akvaristiky v Praze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.01.2011 19:06 Žena stetinka [270]
Já celkem ráda chodím i do Happyzoo v Modřanech. Ryby jsem tam teda nikdy nekupovala, ale akvária mají vždy čistá, bez mrtvolek a nemocných ryb. Výběr sice omezený,ale základ mají. Plus třeba i ne tak často vídané discuse.
Kupovala jsem už vícekrát rostlinky, mají od Aqua-daho, jsem spokojená. Třeba morčata oddělená podle pohlaví. Teraristika dobře vedená. Jen jsem třeba dnes tam viděla, jak prodávají malou kouli v setu pro beťáka,ale to je spíš asi tlak obchodního řetězce. Prodavačka podávala celkem rozumné rady
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   10.01.2011 12:00 Muž AlQuds [161] Re: PaDa
Shodou okolnosti jsem ted v sobotu taky do Branika zavital i s rodinkou a protoze je to od nas po ceste, zastavili jsme se i v Sterboholich na nakup a okouknuti situace v OBI a v Super ZOO. Mohu jen potvrdit, co se diskutuje ve vedlejsim tematu, jak v OBI tak v te druhe prodejne (ktera jinak pusobi dobrym dojmem, obzvlaste holce se tam libi spousta zviratek a teraria) je to po akvaristicke strance hodne spatne, jak co se tyka nabidky rybek, tak rostlin, o stavu nekterych akvarii radeji ani nemluve. Do Branika jsem jel najisto, vedel jsem, ze maji kousky, ktere jinde v Praze jen tak nesezenu: zajimave druhy plzu (tez znami jako sneci ;-) ) a eleocharis parvula (tu jsem marne shanel na burzach v Uvalech i na Pankraci, neni ani v prazskem Hornbachu, v tech Sterboholich jsem ji ani necekal). Pribrali jsme i par rybek a zabek, manzelka nakoupila palmlsky pro ostatni nasi domaci zvirenu a odjeli vic nez spokojeni. A to nam ani neuctovali celych pet pytliku! smich

Pravda, z navstivenych akvaristik u mne zatim stale vede brnensky Sklorex, do Melnika se teprve chystam, ale v Praze alespon u mne ZOO Branik jasne vede. Skoda jen, ze ho mame hodne z ruky, ted jsme tam vyrazili na vylet jen diky zapujceni auta od tchana.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   10.01.2011 10:47 Žena Avona [107] Re: Noxx
Je pravdou, že Braník má do Vivka ještě co dohánět, ale vzhledem k prostoru, jakým disponují a to, že fungují jen rok, tak je to super.2x jsem byla v Nuslích, tam se mi také líbilo, ale jinak po Praze o lepších akvaristikách nevím ( tedy hlavě co se týče znalosti oboru a ochoty)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.01.2011 10:12 Muž Noxx [14] - RostlinyRe: JuraS
Plně souhlasím s JuraS. Mám procestovanou celou republiku křížem krážem a akvaristiky jsem navštívil snad ve všech českých městech. S klidným svědomím můžu říct, že 100 bodů ze 100 bych byl ochotný dát pouze Vivariu a Sklorexu. V Praze, bohužel, žádná ani náznakem srovnatelná akvaristika neexistuje! Ano, v Zoo Braník jsou super majitelné, ale upřímně, nabídka druhů ryb, dekorace, rostlin apod. je jen průměrná. V tomto ohledu se i v Praze nejdou lépe zásobené akvaristiky. Ale ano, vždy půjdu nakupovat raději tam, kde je příjemná a znalá obsluha, než tam, kde je "prodavačkou" dlouhonohá, štíhlá blondýna, ale její znalosti jsou tomuto vzhledu přímo úměrné ... pražáci asi vědí ...
ZOO Braník rozhodně přeji, ať se z výše zmíněného Sklorexu nebo Vivaria vezmou to lepší a vytvoří v Praze podobný stánek pro akvaristickou veřejnost.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.01.2011 08:34 JuraS Re: PaDa
Souhlasím s tím, že v ZOO Bráník je obsluha nadstandardně vstřícná, erudovaná, pro svůj obchod zapálená. Asi neporovnatelně s jinými obchody. Nebyl jsem ve vivariu, nebyl jsem v miga, nebyl jsem v Brně v tom známým kšeftu. Všude v republice jsou akvaristiky dobré i špatné. Akvaristiky, pejskové kočky a jiná živá drobotina mě nebere. Jen sklo a voda. ale znám akvaristiku zaměřenou na terčovce v Praze - vysočanech, srdečně jsem spjat s brněnským zverimexem naproti dětského hřiště v Lužánkách (už si jméno ulice nepamatuji), v Brně na zelňáku nahoře byla taky parádní akvaristika. V těchto prodejnách jsem vždy narazil na vstřícnou obsluhu, v brněnském zverimexu jsem si zavzpomínal na 30 let staré vzpomínky, ochotná obsluha mi pomohla si vzpomenout. To například. Taky jsem narazil na poleno prodavače co nevěděl, že v mraženkách existují humří vajíčka, byl hotový z toho, že mi vyhrabal čerpadlo atmana a já mu po sdělení ceny řekl, že ho nechci. měl mít cenu v počítači, když ho má. Jistě jsou to prodejny především zaměřené na pejskaře a kočičkáře. Tohle plně chápu, že akvaristika je jen doplňkovým zbožím. Možná ti, co neměli možnost navštívit slušný obchod, nebo měli jen neštěstí se trefovat na obchody kočičkově-pejskové a chodí sem pak věřím, že po skutečně masivní reklamě tady musí nabýt dojmu, že žádná lepší prodejna v tý naší české kotlině skutečně není. A já osobně říkám, že mám možnost srovnávat a ZOO Bráník hodnotím kladně nicméně si z něj na zadek nesednu. Viděl jsem i lepší. Pro můj vkus. lepší letitostí především, stabilní. Hodnotit po roce kvalitu firmy ? Stromek má sotva pár lístků a už se pod ním vidíme sedět na lavičce a přitom může být křivý a neduživý...akva 2500 lt jsem sice nikde jinde neviděl, aspoň si nejsem jistý nicméně je na každém jak s takovou vanou naloží. Já bych do ní dal něco jiného. Koukl jsem se dovnitř ale neviděl jsem tam nic z čeho by mi spadla brada a před čím bych čučel hodiny jak v 70 tých letech u bubnu tatramatky...ZOO Bráník přeji letitost a vyzrání a nápady k originalitě. Další je tak akvaristika s v počátku super obsluhou je regionálně dobrá ale nestačí v konkurenci.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   10.01.2011 08:26 Muž mmulcr [86] Re: Pavlík
pavlík napsal: to,jak se všude vychvaluje zoo braník,je už dost trapné.nejen,že si to píšou většinou sami,ale kdo tam byl,tak poznal,že skutek utek.
Milý Pavlíku, po přečtení Tvého příspěvku si tak nějak nejsem jistý, jestli oba myslíme na stejnou akvaristiku.
Já jsem také skutečný, dokonce "až" ze severu Čech, a v ZOO Bráník jsem strávil možná víc času, než jakýkoli Pražák.
ZOO Braník zde ode mne dostal několikrát slova chvály a to vždy zaslouženě. Jako zákazník mohu říct, že mé akvaristické tužby a potřeby byly vždy uspokojeny - a to je pro mě důležité.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.01.2011 07:16 Muž vlk9 [296] - HalančíciRe: PaDa
Ja tam byl taky. Ze strakonic pri ceste pres prahu jsem se tam muse zastavit. A jsemjeden z ty vetsiny:-) jen sem si moc nepokecal bo zikous marodil a Danila litala po obchodfe jako tryskova mys kolem zakazniku potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   09.01.2011 23:01 Žena Avona [107] Re: PaDa
Hlásím, že jsem skutečná !! A Braník opravdu chválím a není mi líto si od Benešova výlet udělat !!!!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 18   09.01.2011 22:51 Muž PaDa [6073] - mřenky a sumci
pavlík napsal: to,jak se všude vychvaluje zoo braník,je už dost trapné.nejen,že si to píšou většinou sami,ale kdo tam byl,tak poznal,že skutek utek.
Nějak se ti udělalo šoufl po obědě, tak ses přišel vyzvrátit sem? hmm
Možná ti uniklo několik věcí - ty příspěvky (asi narážíš hlavně na téma "očistec") píší desítky lidí ze zdejších stránek, kteří jsou registrovaní dlouhodobě. Prokazatelně existují, po návštěvě ZOO Braník jsou spokojení, a tak to sem napíší. Nejsou to nějací najatí klikači, ale povětšinou akvaristé, kterým bylo vyhověno a koupili, co potřebovali a třeba jinde nesehnali. Mnozí si už zvykli přijíždět i z míst daleko od Prahy. Třeba i jen kvůli setkání s obsluhou, jejíž vstřícnost a zkušenosti jsou také nepříliš obvyklé. Majitelé díky neustálému běhání kolem akvaristiky rozhodně nemají čas a chuť vytvářet na internetu virtuální profily a pět samochválu. Pochvala přichází zaslouženě od jiných. Někdy možná napsali i ti, kteří byli spokojeni méně, ale to se stává, rozhodně jsou ve výrazné menšině. Ale aspoň se za svůj názor nestyděli.
Pak se objevíš ty, čirou náhodou anonym, a bezdůvodně vyprskneš pár zlých vět, aby se ti udělalo dobře. tone
Tenhle typ lidí opravdu nedokážu pochopit...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2011 15:44 Muž Kníže Máz [42] Re: JuraS
Já si objednám jedině tam kde si to můžu vyzvednout a hlavně prohlédnout!!! Co se týče akvaristiky, už pár let je pro mě dobré řešení MIGA. Miga je pro mě jen jako Eshop!
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2011 15:38 JuraS Re: Kníže Máz
na netu nakupuju už roky ale některé věci na netu výjdou o dost dráž (započítá-li se poštovné a balné) než v kamenným obchodě...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2011 15:37 Muž Kníže Máz [42] Re: JuraS
Je to tak, dnes když chcete něco koupit, mrknete na net, zjistíte potřebné věci objednáte kde to je cenově přijatelné a blízko. Na burze taky nakupuji rostliny, žrádlo a dříve i rybky. Tam se dají sehnat běžně chované rybky a občas i něco navíc, o kytkách nemluvě, popřípadě se dá domluvit. Já si třeba už nemůžu dovolit koupit malé rybky, pokud nejsou pro skaláry jako zpestření, když nesežerou tak aspoň ukolvou. Rybky o které já mám zájem se neprodávají všude a objednat kdekoliv taky už nehodlám. Mám takovou zkušenost, že když si potom pro tu rybku jdu, tak se občas nestačím divit co mi nabízejí! Potom je těžké pro začátečníky jak mají poznat že ta rybka tak opravdu vypadá a jak se asi normálně chová. A ani se mě nechce začínat mluvit o Hornbachu a OBI!!! Stává se že když někdo vidí rybičku a říká, taky mám doma hodně podobnou, ne ne má stejnou, jen má občas jiné tvary nebo ploutve nejsou stejné. Tak to je bylo a bude a záleží na každém z nás co vyžaduje. Já mám držku mlsnou a taky si můžu říct, jak to můžou pít no když mě jde nejlíp přes pysky kníže nebo máz X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2011 15:01 JuraS Re: Kníže Máz
to máš ve všem...když bys zašel do rybařiny a řekl prodavači, že začíš rybařit a nevíš jak tak ti prodá (když budeš mít pár milionů) rybařinu od brčka až po chytání plachetníků..když jsem začínal modelařit tak by mi prodali i 3d frézu kdybych na ni měl..jde o to, že zákazník nesmí být poleno ale musí vědět co potřebuje..prodavač mu má být nápomocen při výběru ale ne aby nahrazoval mozek kupujícího...blbec koupí místo rádia cihlu, blbec uvěří, že tenhle je kamarád vnuka a jde si pro celoživotní úspory na koupi motorky..nesvádějme to na stáří..takže já osobně hodnotím prodejny podle nabídky zboží, dostupnosti od cesty z práce případně na trase do obchodních center ve kterých nakupujeme (jak jsem už psal kvůli rybařině jsem jel z nymburka do prahy a z5 ale to jen proto, že v té prodejně měli výrobky od značky kterou prodávají jen oni)..a až až na úplně posledním místě je obsluha...některé mladé slečny v hycu rozhalené jsou mi pro oko víc lahodící než sdílný a pravdivými letitými informacemi naplněný zkušený akvarista když si jdu doplnit mraženou potravu a nebo koupit daný druh čerpadla..v čem mi může poradit obsluha když chci příkladně 2x moinu, 2x diskus mix, 2x artemie..to fakt nevím...
kytky, ryby kupuji na burze ryby, rybičky..jistě tam se nedá kupovat výbava do nového akva pro začátečníka..ten potřebuje poradit a pet shop není to pravé ořechové..zkušený akvarista jako prodavač je neocenitelný..těch prodejen je víc v praze..ale pro akvaristu se zkušenostmi ? ten který si jde pro danou konkrétní kytku ? nechápu o čem by jsem si měl povídat...sháněl jsem neritiny nebo heleny..zavolal jsem, měli, přešel jsem, vzal si a odešel..o čem pak mluvit a zdržovat je od dalších zákazníků ??? nerozumím...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2011 14:38 Muž Kníže Máz [42] Re: JuraS
Je jasný že kdyby se nakupovalo jen podle toho jestli je někdo milý nebo znalý, tak si toho moc nekoupíme. Pořád se člověk učí a jsou lidé kteří i chtějí. Je mi jasný že všichni prodavači v akvaristikách vše hned nevědí, to ani snad není možný. Když přijde někdo kdo chce začít s akvaristikou a oni mu nakecaj co se jim zrovna hodí, podle toho co potřebují prodat, tak bude asi něco špatně. Určitě se nechodí jen kupovat, chci se taky jen podívat na krásné rybky které mít nemohu, jinak bych musel mít deset nádrží. Když někde vidím rybky který nemůžou přežít snad ani týden a oni je v klidu prodávají, co na to říct? Pokud jde o živé krmní, já už ho dlouho nekoupil a když ho koupím, tak ho pořádně propírám a to mě často nebaví. Už několik let jsem neměl nemocné rybičky a proto živé krmení dávám minimálně. Už je to pár let co jsem koupil živé Koretry, jinak nic jiného než ty nítěnky a patentky nemají. Rád bych taky zkusil něco jiného.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2011 14:01 JuraS Re: Kníže Máz
Neříkám, že zrovna v akvaristice ale občas sháním nějakou věc a je mi jedno jestli mi ji prodá super prodavačka a nebo kretén..hlavně, že tu věc seženu..již několik let se divím, že yellowáci koukají jak česko kupuje z číny zboží které tady není na krámech a že oni nezaloží krám kde by to měli normálně..prostě kamennou českou filiálku jejich eshopu..v 90% krámů v praze mi chybí kompletní nabídka mraženek od aqamaster či jak se to píše...že žádná akva nedělá třeba netradiční živou potravu...všude jen nítěnky a patentky..ale co tak do petky stočit litřík čerstvých vylíhlích artemií, nebo moinu či trpku ?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2011 12:57 Muž Kníže Máz [42] Re: ginny
Nezdá se vám že na Prahu je jedna dobrá akvaristika dost málo? Neříkám že jich musí být v Praze desítky! Konec konců Zoo Braník stačí. Když jsem byl poprvé ve Vivarium Mělník, bylo mě líto že nic podobného není taky v Praze. Neříkám že v Praze musí být všechno, ale pár dobrých akvaristik by se tu určitě uživilo a pár špatných by mohlo skončit. Jenže je to pořád jen o lidech. Tak už toho radši nechám :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   09.01.2011 11:33 ginny
Také bych rád přispěl svojí troškou.
Jediná, doopravdy dobrá akvaristika, taková ta, ve které vám "nemažou med kolem huby", ve které jsou ryby zdravé a je jich velký výběr, ve které vám dobře poradí když budete potřebovat a ve které vás "neoškubou" o poslední peníze je
ZOO BRANÍK
Pokud něco potřebuji, stačí zvednout telefon a zeptat se. Pokud náhodou něco nemají, objednají, a to že fakt promtně, dokonce i věci se kterýma si ostatní prodejci nevěděli rady. Dáša Hurychová a Pavel Zíka milí, ochotní a s úsměvem na tváři vždy fundovaně poradí. V Praze naprosto bezkonkurenční přístup k zákazníkům.
I když to pro mě není zrovna nejblíž, jezdím tam velmi rád a vracím se spokojený.
Rozhodně se cesta do Zoo Braník vyplatí.
Můžu jen doporučit.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.01.2011 23:23 RAP Re: miklaras
Ale to přece není vada! Jinak ono těch 2500litrů zas tolik není. ;-) )))
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   06.01.2011 23:07 Muž iam [18] - Low-tech akvaristika, maximem je osvětlení.Re: miklaras
Dnes jsem si udělal téměř celodenní výlet do Zoo Baník a do Nuslí...odolal jsem a nic jsem nekoupil, ale s Vaším příspěvkem plně souhlasím...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   06.01.2011 19:48 Žena miklaras [10] Re: Danila
U vás opravdu ne! Zoo Bráník má jen jednu jedinou vadu...člověk by si toho nabral až hanba a pak aby skončil na 2500 litrech smich hop
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.01.2011 19:03 Muž daniel1997 [9] - Asie – akvaristika
ja osobne bych doporucoval akvaristiku MIGA maj velky viber a hlavne bezva ceny
www.miga.cz
zhlednete stranky
Počernická 633, Praha 10 - Malešice
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.01.2011 14:24 ekonom Re: Jirka
ad 1) Jiří, hezká kalkulace, ale nikde jsem nemluvil o ceně celého nákupu, pouze o ceně kančíků a pytlíku
ad 2) ještě jenom pro zajímavost, nedalo mi to, abych se nepodíval na nabídku rybiček na stránkách akvaristiky Nuselská, kde kančíka zelenookého mají v nabídce za 29,- Kč, já ho koupil viz výše a určitě to nebyl XXL - zatrolená kalkulačka

Je to pravda, chybu může udělat každý, za omyl s rybičkama se paní prodavačka omluvila, s omylem finančním si jist nejsem - a jestli tedy ta dvacka nebyla za dva pytlíky, ale další omyl s kalkulačkou.....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.01.2011 11:53 Žena Danila [4489] - SumciZOO Braník
Pytlíky neúčtuju, ale minule se tu jeden člověk ptal na vstupné... smich
Je vidět, že ekonomické myšlení nezná hranic a našich 2500 litříčků inspiruje :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2011 22:49 Muž Tomas Enderson [697] - TetryRe: filipsi
Já se s tím setkal jen v akvaristice v libereckým Interšpáru. Tam účtujou pytlík za bůra (5,- Kč pro neznalé severského slangu).

Martin Honzejk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2011 19:38 Muž mmulcr [86] Re: Deathbull
Povětšinou jsem platil od 2,- do 5,-. Nějak jsem to neřešil. Kdybych tam nechával asi větší útratu, přišlo by mi to možná trochu zbytečný, ale jestli si vezmu např. 1 pár pavích oček... :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2011 19:28 Muž filipsi [1295] Re: Jirka
Mozna proto, ze do stejneho pytliku ve kterem prinesl perletove, dostal zelenookeho?
(edit - i ja jsem se uz nekde s platbou za pytlik setkal. Uz nepamatuju kde. Proc ne.)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2011 18:48 Jirka Re: ekonom
Dobrý den, paní prodavačka občas trošku blbne(a především s kalkulačkou!!!), ale pytlík se na nuselský NIKDY neplatil... chybu občas udělá každý.
stejně když to tak počítám, tak 3kančík za 69kč je 207,- odečtem 60,- odečtem 98,- a zbyde 49,- a tolik stál ten zelenooký. nevidim těch 10kč za pytlík.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2011 17:39 Muž Deathbull [1928] - CichlidyRe: Designer
Ano, to je velice pěkný a dlouhý post, jen jsem neodhalil jeho smysl :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2011 17:29 Žena stetinka [270] Re: Deathbull
No pozor! My jsme jeden čas dostali spěšnýho posla a museli jsme pár týdnů pytlíky účtovat! Velkej 4 kč a malej 2! Ale po pár týdnech to odumřelo, tak jsme se na to vy...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2011 17:22 Muž Designer [5695] - CichlidyRe: Deathbull
No rekneme, ze ten pytlik je manipulacni poplatek, pac kdyz si nekdo koupi jednu rybicku za dvacku, ten cas skakani kolem toho je mozna drazsi (a treba jeste k tomu vsemu x nasobne vytirani v zime po lidech prinasejicich dvacku obratu, ne zisku), a pri te cene pytliku si treba vezme rybicek vic, aby se ten pytlik v te cene rozpocital na nicotnou polozku na rybu. :) Uznavam, platit za pytlik neni uplne obvykle, mel by se rozpustit v cene ryb, je to tak obvykle, ale stejne za nej vsichni a vzdycky zaplatime, takze pokud jsou rybicky levnejsi nez jinde (nebo lepsi, nebo cokoli mne tam vede), proc nevedet co presne kupuji za co a nezaplatit za pytlik (spis manipulaci) zvlast ;).
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2011 17:10 Muž Deathbull [1928] - CichlidyRe: ekonom
Tak pytlík po mě ještě nechtěli zaplatit nikde, to je fakt síla smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2011 12:37 ekonom – neblahá zkušenost v Nuselské
Také jsem dříve rád chodil do této akvaristiky, ale již se tam vracet nebudu. Paní prodavačka je velmi milá, ale nějak divně fixovaná na peníze. Nejprve jsem se tam domluvil, že jim přenechám jednoho přebytečného terčovce za 100,- (tutéž velikost prodávali za 350,-), když ho paní šoupla do akvárka, řekla děkuji a již byla u jiných zákazníků. No řekl jsem si, třeba jsme si špatně rozuměli a mávl jsem rukou, přišel jsem už o víc. Podruhé jsem koupil rybky - cichlidy, že přesně neví název, ale že dorostou max. 12 cm. Vzal jsem tři - překrásní, jak jsem doma zjistil, kančíci perleťoví, dorůstají 25 cm. Tak jsem je druhý den přinesl zpět a vzal si místo nich jednoho zelenookého. Paní mi sdělila radostnou novinu, že mi ještě vrátí 50,- Kč, vrátila 60,- Kč. Moc se mi to nezdálo, tak se ptám, kolik která ryba stojí - ty perleťáky jsem platil po 69,-, zelenooký stál 49,-. Začala pracovat kalkulačka a dostal jsem ještě zpět po nadzdvihnutí obočí (mého) dalších 98,- Kč. Za pytlík si účtují 10,- Kč. No, připadá mi to dost trapné, chápu, že ta akvaristika nebude zlatý důl ale dělat toto?

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   28.12.2010 21:17 Žena miklaras [10] – Zoo Braník
Dneska jsem tam strávila hodinu. Perfektní obsluha a spousta libůstek. Všichni pozorní, milí, znalí. Super akvaristika potlesk potlesk potlesk

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   19.12.2010 17:23 Muž Kníže Máz [42] Re: RAP
Poprvé jsme dnes byli s manželkou v akvaristice Zoo Bráník! Musím říct že jsou tam opravdu vstřícný, milý, velice ochotný, poradí a mají krásné ryby a vůbec, no prostě SUPER!!! Chtěli jsme se jen podívat popřípadě koupit nějaký rybky co ještě chceme, ale že Peckoltia sabaji se nám tak zalíbí, to jsme nečekali a nelitujeme toho! Už je v karanténě hop nemůžu se dočkat až jí dám do té naší televize :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.12.2010 20:06 Žena Danila [4489] - SumciRe: mmulcr
Ivoš napsal: Dneska jsem si byl v Bráníku pro pár pytlíků PMDD (nejenomže ve všech akvaristikách na Vinohradech a ve Vršovicích PMDD nemají, oni ani dokonce nevědí, co to je!!!).
Že nemají PMDD, to bych chápala, ale že nevědí, co to je, to je mazec :-D
Díky za návštěvu ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.12.2010 19:58 Muž Ivoš [1061] - CichlidyRe: mmulcr
Dneska jsem si byl v Bráníku pro pár pytlíků PMDD (nejenomže ve všech akvaristikách na Vinohradech a ve Vršovicích PMDD nemají, oni ani dokonce nevědí, co to je!!!).
Samozřejmě jsem mrknul i po nádržích a krom jiných skvostů mají k prodeji párek náááádherných snakeskinů, kteří se jim tam dokonce i třou. Ryby jsou k mání po 800,-, což je vyloženě za hubičku a musel jsem být na sebe dost přísnej, abych po nich neskočil (už by se mi nevešly do akvária). Takže pokud dněkdo máte dostatečně velkou nádrž zařízenou pro terčovce, upalujte tam, co vám nohy stačí a honem je kupte, hýčkejte si je a množte je.
Já zatím budu zapíjet žal :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   16.12.2010 09:14 Muž mmulcr [86] Re: RAP
Nezbývá mi, než souhlasit s Ivošem.
ZOO Braník je "nejen" akvaristika, kde se koníček stal profesí a jde jim to moc dobře. Ze své zkušenosti mohu potvrdit, že velký výběr zdravých ryb je zde samozřejmostí. Do toho spousta zajímavých druhů šneků,... a pokud by ani aktuální nabídka rybek nestačila, stačí se jen zeptat a troufnu si říct, že ve všech případech Vám vyhoví a ryby objednají.
Zajišťují také akvária (terária, ...) na míru - to, co jsem viděl minule se mi moooc líbilo :-D a co jsem stihl pochytit, jsou schopni začátečníkům, či pracovně vytíženějším poradit a pomoci se zařízením. Prostě tak, jak by to mělo být.
Jelikož do ZOO Braník chodí také majitelé koček, psů, hlodavců, popř. jiné havěti i Ti odcházejí domů s tím, co potřebovali, popř. vědomím, že za pár dnů to bude doma :-D
I když to za chvíli budu mít pořádně z ruky, rád se sem budu vracet. palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   15.12.2010 12:49 Muž Ivoš [1061] - CichlidyRe: RAP
jo, to je akvaristika, kde lidi, co to dělají, rozumějí tomu, co dělají a poradí se vším. Zrovna tak je skvělá akvaristika Vivarim Mělník - v jejich nové provozovně jsem se cítil jak na exkurzi v zoo a nestačil se divit, co nabízejí za rybí "lahůdky".
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   15.12.2010 12:30 RAP – ZOO Braník
Tak jsem se vrátil z očistce. Oproti přecevzetí, že jen nakoupím a pofrčím zpátky na Žižkov, mi nákup trval skoro hodinu. smich Než člověk prohlídne všechny akvária, tu a tam se zastaví u nějaké zajímavosti je hodinka pryč. Příště si na návštěvu vezmu dovolenou.
palec palec

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.08.2010 13:08 Muž Deathbull [1928] - CichlidyRe: AlQuds
Miga je právě použitelná jen na Eshop, kde mají skutčně pestrou nabídku. Ryby je potřeba si vybírat a velmi pečlivě si je prohlédnout...ostatně ryby neprohlížím přesně ve 4 krámech v celé ČR, takže je to standart. V Mize jsem koupil z nouze otíky kteří jinde nebyli a to prošlo bez problémů.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   20.08.2010 11:24 Muž AlQuds [161] – MIGA
Vcera navecer jsem navstivil akvaristiku MIGA v Malesicich. Par lidi tu pred casem psalo, ze je to slusna akvaristika, ale muj dojem ze vcerejska je: nejhorsi, co jsem zatim videl. Pravda, zatim jsem az tolik akvaristik nenavstivil, byl tak nejak namlsany z brnenskeho Sklorexu a i MIGA eshop vypada super, takze me ocekavani bylo mozna prilis vysoke, ale i tak. Vyber akvaristickeho zbozi i rybek velmi maly, sel jsem se tam kouknout na 30l set od Aquaelu, abych ho videl nazivo. Bohuzel mi bylo receno, ze ho lze jen objednat v eshopu. Slysel jsem komunikaci prodavacky s jednim zakaznikem, co si zrovna napustil doma akvarko a prisel si koupit rybky. Prodavacka mu samozrejme nabidla chemii k uprave vody, zadna rada, ze by s rybkama mel chvili pockat, nez se akvarko zabehne. Asi nejhorsi sok byl vsak pohled do nadrze s klinoskvrnymi razborkami. Bylo jich tam cca 10, vsechny ve zbidacenem stavu pokryte krupickou (nebo nejakou plisni - nevyznam se v tom), na jedne mrtvolce si uz pochutnavali sneci, dalsi nam pred ocima dodelavala. sad Puvodne jsem si myslel, ze je to nadrz pro nemocne rybky, kde se je mozna snazi lecit, ale na nadrzi byl normalni popisek s druhem rybek a jejich cenou! rozzureny Tak tam uz asi nezavitam ...

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.08.2010 20:30 petr70 Re: Yirka
Bohužel musím potvrdit,že test na dusičnany od Rataje mě taky nefunguje.Datum výroby mám 4.5.2010.Přiložený roztok 50mg/l se mě zabarví tak na hodnotu max.10mg/l.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.08.2010 20:23 Muž Yirka [9126] Re: Bob66
To není jen o štěstí, používám také testy Rataj a na porovnání Sera a výsledky totožné, testy bezproblémové.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.08.2010 20:13 Muž Bob66 [2103] - CichlidyRe: kyknos
Tak to jsem měl doposud asi štěstí :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.08.2010 20:13 kyknos Re: Bob66
Mám s Ratajem podobnou negativní zkušenost, navíc ten dusičnanový test je fakt šílený (dvě tekuté reagencie, jedna pevná a pak ještě destilka, která není součástí sady).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.08.2010 19:37 Muž Bob66 [2103] - CichlidyRe: Jakub
Tak jsme obešel několik obchodů v Praze a smažil se sehnat test na dusičnany od Sery či Tetry (ne Rataj, který nefunguje)

Používám testy od Rataje, Sery a Aquaru a jsem spokojený se všemi fungují všechny stejně, Rataje na dusičnany používám už přes dva roky a ještě jsem si nevšiml že by nějaké balení nefungovalo ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.08.2010 17:15 Žena stetinka [270] Re: Jakub
Tak vím, že to není sranda. Momentálně vím o jednom slušném akvaristovi, co pracuje v Pet Center v Hostivaři. Ryb dobrý výběr a zdravé, sortiment slušný. Jinak na Pet Center nemám moc dobrých slov, ale tady je to na akva zaměřený a tenhle prodavač to tam drží na dobré úrovni.
Osobně ale nakupuji po netu.
Spíš bych brala radu, kde levně sehnat 500 g mražený (od Aquarimexu). V Petkách jsou drahý a ty z burzy rybám moc nejedou... Na netu jsem je sehnala, ale člověk musí platit přepravní box a vyjde to tak moc draze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.08.2010 15:20 Muž vlacek [402] Re: Jakub
To mne docela udivuje, helenky jsou v posledni dobe pomerne bezne k sehnani v klasickych akvaristikach v Praze (nepocitam pet center). Zrovna dnes jsem jich par v zoo branik videl. Siroky sortiment sera je take docela bezny. S rostlinami neporadim. Stale jeste existuji telefony, tak proc si nezavolat predem, nez nekam vyrazis? Seznam prodejen s odkazy a kontakty je tu na strankach :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.08.2010 14:42 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetkyRe: Jakub
a co se testu tyce co rovnou nejit k vyrobci www.aquar.cz

co se tyce ryb tak bezkonkurecni vyber maj v Zoo branik, ale je to cca 10minut busem od Smichovskeho nadrazi (metro)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   06.08.2010 12:27 Žena katterinecka [2146] - RostlinyRe: Jakub
já sice z prahy nejsem ale co tohle www.zoobranik.cz

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [4] ...... 8

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 27314x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/376?od=151