Časopis Akva Tera Fórum
Zaslechl jsem že něco takového se již připravuje. Zkusím o to něco zjistit.
Co takhle se dohodnout jako předplatitelé(aby byla dostatečná výše škody)a podat společnou žalobu k soudu?
Možná by z nich nakoněc něco vypadlo!
ATFko, resp. dva rozdelene časopisy su uz podla vsetkeho minulostou. Ako ste uviedli, ani květnove cislo nikomu nedoslo a uz ho asi ani necakajme
Skoda, bol to povodne skvely casopis, ktory po svojom rozdeleni na dva stratil co za dva rocniky ziskal.Bol to fakt nestastny marketingovy tah, i ked dobre mysleny
stefan,
www.vivarista.skStarší reakce
Myslím si totéž. Rozdělení nebylo dobré a těch reklam tam je opravdu dost.
Tak problém nastal asi tou přiblblou anketou či to rozdělit na 2 samostatné časáky či nikoliv.Průzkum potvrdil rozdělení a taky to podle toho tak vypadalo.2 tenké plátky z poloviny plné reklam aby to zaplatilo náklady.(asi bylo reklam málo)
Mám ho bohužel taky předplacené, a už před nějakým časem šly zprávy že redakce má problémy. Ale stále jsem doufal že se jim to podaří vyřešit. A květnové číslo už taky nemám.
Tak,tak,vypadá to opravdu na úplný konec. Prý jim zlomilo vaz vydávání časopisu v Chorvatsku. Co je na tom pravdy nevím, ale mám to od člověka, který do tohoto časopisu přispíval.
Tenhle časák už má prej šmitec ... Na akvarista.cz se to docela podrobně řešilo, ale už to tam nenajdete. (Diskuse se poněkud zvrhla, takže celé téma bylo nakonec smazáno :o) ...
Mluvil jsem s redakcí asi tak před třemi týdny a velmi se my omlouvali že my číslo také nepřišlo... Prý mají existenční problémy z důvodu nezaplacení faktur vůči nim... Slíbili že květnové číslo mají hotové, ale nedostane se jim v tuto chvíli do tiskárny, ale že se budou snažit aby jsme ho v červnu dostali a o ostatních číslech se rozhodne až jestli si je nějaká jiná firma vezme pod "ochraná křídla"... Doufám že se jim to podaří...
No sice si takovou věc nepředplácím,ale na stánku jsem taky marně hledal a je tam staré číslo.
Já mám taky tenhle časopis předplacený a taky mi ještě nedošlo květnové číslo a už su smířený s tím že už to ani neuvidím
Co už další peníze v čudu
Tak Ti už další číslo nepřijde,jsou patrně K.O.
0 13.06.2007 13:53 Anonym – akva tera fórum
Odebíráte někdo tento časopis? už druhý měsíc mi nedošel a netové stránky jim taky nefungují.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Literatura • Zobrazeno 2282x