Písek z pískoviště
ne jako hlavní složku, ale jen takovou menši spodní vrstvu
pod jaký názvem jsou prodávany ty jílové kuličky?
Já s hlínou ani rašelinou jako substrátem na dno nemám žádný zkušenosti.
a co kdybych použil hlínu propečenou v troubě s trochou rašeliny?
Právě tím, že se nepropere dočista, dočista, tam nějaký živiny zůstanou a jako další možnost je docela vhodný přidat nějaký zásobní hnojivo velmi často prodávaný v podobě jílovejch kuliček a to přímo pod rostliny, dále se budou o živiny strat ryby. Taktéž je možná varianta použít jako podklad nějaký výživový substrát ve slabé vrstvě a ten překrýt právě tím pískem, štěrkem.
A nějaké živiny nebo látky přidát?
Já nevařím, jenom propláchnu a i nějaký ten bordel tam nechám. Když chceš přímo písek, tak už nic, možno lehce přesát a vyrobit si tak štěrk. Já rád pracuji se stěrkem do 5mm.
Starší reakce
Kilko si kup ve zverimexu
3kg cca 30kč
Ahoj,aha,díky moc.A kolik by asi stálo kilko té drti či písku?
no mě jednou jeden pan akvarista řikal,že z piskoviště nikdy nemám brát pisek i když se převaři,propere a všechno,tak přeci do pisku chodi lidi venčit svoje mazliky a potulný kočičky tam vykonávaji svoji potřebu,takže je vážně lepši zajit někam do stavebnin,piskovny a nevidim problém
Běž s kbelikem do stavebnin a za pár kaček seženeš drť jakou chceš
Nic. Jen je čištění obyčejného písku pracné, obsahuje velké množství prachu a jílu.Taky je poměrně dost jemný a brzo slehává.
0 17.05.2007 15:45 Sakyo – Písek z pískoviště
Zdravím,prosím Vás co by se stalo,kdybych si domů přinesl do vytíračky písek z pískoviště?kdybych ho propral,vyvařil,...???
Dikes moc.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Dekorace a dno • Zobrazeno 1629x