Modrá ampulárie
to bude nadechovací chobot.
0 03.11.2021 13:51 Honza – Chapadlo u plže?
Nevíte prosím, co může být toto "chapadlo"?
Starší reakce
Bude se o akvarijní rostliny zajímat méně, protože se jí třeba okurka nebo cuketa lépe hobluje a asi i tráví, ale rozhodně nelze tvrdit, že kytky přestane žrát.
Díky za odpověd´..... Když ji budu přikrmovat salatem, okurkou?
EDIT-Pogostemon helferi - pačule ji velmi chutná.... Jakou nízkou a nenáročnou rostlinu (střední osvětlení) bych mohla dát do přední části akvária, aby si ji ampulárie nevšímala?
Bude tato ampularie ožírat rostliny?
Starší reakce
Zdravim, modra varianta ampularie jde koupit na mk-zoo.
0 24.07.2016 15:52 arcticlady – Kde senat Ampulárii modrou
Ahoj, nevíte někdo kde by se v Praze dala sehnat Ampulárie modrá?
Díky Danča
Starší reakce
Mám všechny čtyři aktuální - hnědá, žlutá, modrá, stříbrná...o genetice to nebude...to jsou jen ustálené úlety spojené s přikřižováním...
Starší reakce
kdyby jste byli na vystave sneku v Bratislave, videli byste ruzne variety vcetne modre..
a o genticke uprave bohuzel neviM(
kromě téhle jsem na netu v nějaké zahraniční nabídce viděl ještě další dvě barevné variety bílou a ... už nevím
Moje modrá ampulárka vypadá jako bílej kámen, stokrát už sem si jí spletla
A má hodně tmavou nohu, jo, do modra
0 25.10.2007 23:07 Eva_R [365] - Obojživelníci Dneska jsem v akvaristice viděla "modré ampulárie", neodolala jsem a jednu si koupila. Má šedomodrou světlou ulitu a tmavou nohu.
Ta fotka nějak zkresluje, ve skutečnosti nemá vůbec žlutou ulitu.
Starší reakce
No vzhledem k tomu ze modra barva nebyla puvodni, tak bych rek, ze snek neco chytl, nebo se treba mohl zranit. A kdyz smrdel, tak radsi pryc, nez prijit o zabku... Mimochodem, je mozne, ze zabka byla utocnik?
když mi tam lezl po umyvadle a smrděl fuj
proč jsi ho nedala někam do sklenice, počkat, třeba mu nic nebylo, když lezl.... Co teď bude chudák dělat v záchodě
To jsou ty hloupé rady (cokoliv ať mrtvé či živé!!!) splachovat do záchodu.
spláchla jsem ho do záchoda ale pořád lezl předtím ale pěkně smrděl ale přelez málem i akva
Existují ampulárie s modrou nohou.
ale on ten šnek žije a leze.
jsem se šla kouknout a on byl zase na stěně a rrošku z něho vyselo neco jako plísen a ta žáda se tím začala cpát tak sem toho šneka vyndala a on se zavřel!!!
ta ampulárie ti zdechla a tím jak se začala rozkládat tu vodu zkazila. Ampulárii pošli na tobogán a vodu setsakramentsky rychle vyměň za čistou odstátou!
nafialovějou až modrou barvu má rozkládacíjí se sval
, takže buď je tvůj šnek zombí
nebo je již dávno
No, podle toho popisu to vypadá, že ti ampulárie chcípla a hnije, ale to bys snad poznala?
0 25.08.2007 20:13 konik – modrá ampulárie
ahoj chtěla jsem se zeptat mám 1 ampulárii z žabkou v 20 lit. akva.a dneska jsem koukala že je voda uplně špinavá ale včera byla čistá nemám tam žádnou technoiku a ta ampulárie má tělo celé modré až nafialovělé ale kruníř má normální.nevíte čím to je?
Starší reakce
Ja mam v paludariu fialovou variantu. Ma fialovou ulitu i nohu...jsou k moznemu kuknuti u me. Jinak od posledniho foceni znacne vetsi.
Ampulárie s modrou ulitou skutečně nemám, ale kdyby po nich někdo jó hodně toužil, tak mu je klidně nabarvím (gratis).
Měly modrou ulitu, nohu jsem neviděl, byly všechny zalezlý.
Horacio je opravdu nemel kdyz sem tam byl naposledy
myslim, ze horac o nich neco vi a asi je i ma.
a byly komplet modre jako ulitou? nebo jen noha te ampularie.... nohu uz jsem videl, ale kdyby byla cela modra ... hmmm zajimave
modrý ampulárky jsou běžněji k dostání asi půl roku, možná že někde jsou i dýl, o genetický úpravě bohužel nic nevím
Zdravím všechny, dneska jsem lozil po akvaristikách a v jedné nabízeli modrou ampulárku. Že jsou žlutý a hnědý vím, ale modrou jsem ještě neviděl. Údajně je to novinka, geneticky upravená "mutace". Zajímalo by mě, jestli jste na ně už taky někdo narazil, možná že jsou běžně k dostání, ale já jsem fakt zíral. Přihodil bych foto, ale nechtělo se mi dávat 60,- Kč za 2 centimetrovýho šneka. Mějte se.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 1752x