Přihlásit se RYBICKY.NET »

Akvarijní burzy Ostrava

NápovědaFórum » Obchody » Burzy 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Akvarijní burzy Ostrava
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Martinek1985 – Rybky
Zdravím, měl bych dotaz ohledně sortimentu na nejbližší burze. Jelikož mám nějakou představu o rybách, které bych si chtěl přivézt domů, tak abych tam nejel jaksi zbytečně. Dokázal by mě někdo informovat, popřípadě kde by se dalo zjistit, co tam bude, ideálně i s cenou. Moc děkuji.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - GAGAL Re: Pepan
jo už by to šlo už máme zase všechny pavilony:-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan
Příští neděli je v Ostravě burza. Uděláme pokec v bufetu? Scénář by byl stejný. Pocourat mezi prodejci a od devíti hodin pokec dole. Zkuste se ozvat. Pokud nás bude dost, zkusil bych zaškemrat u pořadatele, zda by bylo možno rezervovat stůl.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - derata Re: Taurusek
Ahoj, teď jsem viděl Otíky i ve Frýdku na náměstí.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R afc1886 Re: Taurusek
Otíky tam koupíš v pohodě.Aspoň já jsem je tam vždycky viděl.Jinak v hornbachu je taky mají celkem často.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Taurusek – Otík
Zdravím Vás, bývají na burze i chovatelé / prodejci Otíků?

U nás v okolí v akvaristice se mi nedařilo poštěstit (prozatím).

Děkuji.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: derata
Tak zkus Skácela. Kytek má dost a celkem levné.
www.akvarijnirostliny.eu
 Reagovat na tento příspěvek 0  - derata Re: DavFM
Zajímavé :) já je stejně budu brát nadvakrát, takže to případně nebude problém. Kytky radši vyberu přes net co pujde... aqua daho a něco z rostlinná akvaria (monte carlo). Doma si můžu v klidu vybrat a objednat. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DavFM Re: derata
Ja uz bych neonky ve vetsim mnozstvi vzal radeji od dvou chovatelu. Ze 40 neonek koupenych najednou mam 2 samce a 38 samic.Neumim si to vysvetlit, jestli samice rychleji rostou a jdou driv na prodej...
Kytek je na burze přehršel. Tam si, myslím, vybere každý. Mechy, Bucefálky, kryptokoryny, Echinodorusy, Lagenandry, neskutečná nabídka stonkovek a to jsem určitě spoustu věcí zapomněl.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - derata Re: afc1886
OK, tak taky děkuji za reference. Určitě se domluvím předem už jen proto, abych tam měl ty ryby odložené a nevykoupil je někdo. Teď už jenom stihnout vyřešit kytky :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - derata Re: Pepan
Jo odkay vidím. Já to myslel, tak že jsem první googlil než jsem se tu zeptal ale tohodle jsem nenašel.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R afc1886 Re: derata
U oarfish jsem nakupoval a jsem spokojený.Nejlepší je se s nimi přímo domluvit.A čichavce zakrslé,tam prodává jeden pán,kterého bych doporučil,ale nevím jméno.Ale bývá tam skoro pokaždé.
Muťa má ve svém příspěvku odkaz, který funguje. U pana Brokla je výhoda v tom, že on ty neonky odchovává, takže dokáže fundovaně poradit s chovem. Ví, v jaké vodě je chová, jaké podmínky jim dává. To jsou výhody odběru od chovatele.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - derata Re: Ciffik
Děkuji všem. Tohoto pána mi google nenašel. Já našel ještě toto. Taky prý jezdí na burzu a má i další druhy ryb. Tak myslím že mám z čeho vybírat. www.oarfish.cz/…

Ještě mě napadá jestli na burze bývají čichavci zakrslí a perletoví. Četl jsem, že je lepší je sehnat od dobrého chovatele. Mívají je i v Hornbachu, ale nevím jak to tam je s kvalitou ryb. Vítkovický vypadá dobře, ale co jsem byl jednou na Svinově tak to měli na háku (plno mrtvolek).
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Ciffik
potvruji, já mám od něj ramirézky a krásné zdravé rybky to jsou...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - muťa Re: derata
Mohu jen potvrdit, pana Brokla! Sám jsem od něj bral i kolega a vždy byly ve skvělé formě. Určitě mu zavolej a domluv se s ním.

neonkyopava.sweb.cz/…
Hezké červené neonky prodává pan Brokl. Možná by ale bylo dobré se s ním dopředu domluvit.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Lukino
Dnes bylo z čeho vybírat, zas až na ten velký počet lidí, ale co by člověk pro ty naše mazlíky nevytrpěl. Nakupoval jsem vše synovi do jeho nového akva(nový filtr, rostliny, ryby a tak). Sehnali jsme vše co chtěl, za mě super, tak ať má radost (zřejmě se v tomto koníčku potatil). Díky Gringovi, že nás vzal sebou ;-) těšíme se zase příště
 Reagovat na tento příspěvek 0  - derata – Nakup ryb
Chtel bych se zeptat jestli by jste mi doporucili chovatele u ktereho nakoupit na unorove burze neonky cervene. Celkem jich bude potreba 150 ale vemu to na dve casti po 75 ks.

Nebo myslite ze to je jedno u koho nakoupim? Nerad bych pritahnul domu nejake polomrtvolky :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - laKatosRe: Pepan
ja na burze udal mrenky nadheren, snad se jim bude darit..... a sebou jsem si dom donesl... nejake kytiny (snad se jirkascobak nebude zlobit)...... + nejake uzene usi a koleno pro psa...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: muťa
Pan Darda. Bývá tam pokaždé.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - muťa Re: Pepan
Ano, přesně.
Takový vysoký v brýlích?
Kdo prodával rostlinky, vlevo od vchodu do sálu? Bývá tam často. Koupil jsem u něj Anubias zakrslý....rostlinka ve vynikajícím stavu, opravdu hezká
U jiného jsem kupoval plevuňku a listy byly děravé jako řešeto.
Já dělal jako obvykle průvan, ale samé věci co jsem nutně potřeboval. Kytky, pár malých kořínků na vázání, artemku, patentky na mražení, nítěnky. Z ryb mě zaujaly akorát vrčivky u Harpunáře. Těm jsem neodolal.
Konečně jsem natrefil na kořeny podle mých představ a taky pár rostlin, ale nic velkého.
Tak se pochlubte, copak jste si nakoupili. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - baletka
Čaute, právě mi rupnul filtr, je to Eheim Ecco Pro 2034, ulomil se mi kus koše a závlačky. Nevíte, jestli někdo zítra bude prodávat náhradní díly? Případně, neleží někomu doma kusy tohoto filtru??
 Reagovat na tento příspěvek 0  - laKatosRe: DavFM
Uz me kontaktoval jakýsi klucina z ostravy no a když tam zítra jedu na burzu tak bych mu je vzal.... zatím se nevyjádřil..... uvidime.... hlavní problém bude asi je vylovit.... to bude mazec
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 1  - DavFM Re: laKatos
Jj, to znam. Zadarmo a jeste aby si to na postu donesl a poslal. Jenze tak to proste je, ono je leckdy levnejsi si dojit do zverimexu nez si pro neco zadarmo jet 50km.
Kdysi jsem daroval jeden fakt obrovsky echinac a nakonec si nejaky klucina dojel busikem a jak byl rad, ze ho ma.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - laKatosRe: DavFM
Nejaci zajemci byli a jsou ale z druhe strany republiky.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DavFM Re: laKatos
Tak se mi zda, ze je jednodussi se zbavit okruzaku nez tech mrenek. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - laKatos – mrenka nadherna
Pokud bude mít někdo zájem mohu ted na burzu donést dvě mrenky nadherne. Měl jsem je aby mi vyzrály sneky. Což se stalo a rád je zase pustím do oběhu. Velikost cca 12-14cm...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R afc1886 Re: DavFM
A při tom počasí,co venku panuje doporučuji do kapsy placatku ať nepromrzneš ty. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DavFM Re: lucie.aqua
To je napad, termoska, dik. Porad jsem premyslel, kam dat malou rostlinku tak, at nepromrzne. Uz vim, dam ji do termosky na kafe.
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Pepan Re: lucie.aqua
Bufet pojede. Nic netahej, ať máš v přenosce více místa na ryby a kytky. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - lucie.aqua Re: Pepan
Tzn. kafe do termosky s sebou... ano :-D
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Pepan Re: GAGAL
Správný akvarista se operativně přizpůsobí podmínkám.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - GAGAL Re: Pepan
To je správný přístup to se mi líbí :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: GAGAL
To chce klid. Pokud pojede bufet, tak přinejhorším dáme někde v koutku kafe na stojáka. Ty drby si vzít nenecháme. hop
 Reagovat na tento příspěvek 0  - GAGAL
Nerad Vám kazím radost, ale tentokrát to asi v bufetu nepůjde. Celé se to nějak komplikuje :-( Burza samozřejmě bude , ale protože se chystá infotherma (chystá se přes měsíc)tak budeme na té zmenšené ploše (jako přes léto) akvaristé budou nahoře.Zatím nevíme kolik budeme mít místa v té vstupní hale. Proto je docela možné ,že posezení v bufetu bude zrušeno a místo obsadí prodejci. Z důvodu ptačí chřipky jsou zrušené ptačí burzy a samozřejmě prodejci krmiv se hlásí k nám. Proto doporučuji rychle nakoupit to co potřebujete a pokec nechat až na únor to už bude zase v klidu :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: Ciffik
To přikyvuješ nebo máš skoliózu páteře? :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ciffik
ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - DavFM Re: Pepan

Za mě ano.
V neděli je burza. Uděláme pokec v bufetu?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: romant
Které kmenové vůdce máš na mysli? Klidně Ti to převykládám.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: Pepan
Někdy, ač jsem vorezlejší redaktor, nerozumím řeči zdejších kmenových vůdců. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: romant
romant napsal: Přilepil jsem ty termíny do modrýho rámečku. ;-)
Nojo, Ty jsi šikovný. To já bych jako počítačový troglodyt nezvládl. Prosím O.T.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Pepan Re: JirkaŠčobák
To je v pohodě. Já tam bývám od osmi. Udělám si první kolečko, nakoupím to, co by nepočkalo, pak je od devíti v bufetu kafe a no a pak se udělá další kolečko, kde beru objednané věci a pokecám se známými. V neděli jsem odcházel kolem půl dvanácté a bylo to příjemně prožité dopoledne.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 69

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84600x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/2863-ostrava-aquaburza?od=528