Akvarijní burzy Ostrava
Tak pokud změníš názor, dej vědět.
Však já jsem tam byl a dokonce za prodejním stolem, ale to není toho času nazbyt, nicméně v dohledný době se tam nechystám, ovšem nikdy neříkej nikdy.

Klidně se vmis a klidně i přijeď. Ono to fakt stojí za to. Rádi Tě uvidíme.
Vo tom žádná, musel jsem se vmísit, neb to jak kolega popisoval dělalo dojem, že to platí jenom v vás v regionu razovitem.

romant napsal: V té naší ostravské burze se ,,skrývá" daleko víc než nabízí prodejní stolky.
Tohle platí obecně na drtivou většinu obdobných akcí u nás pořádaných. Zajímavý špíčky se na pultech, stolech, školních lavicích nevystavují, ale obchoduje se s nima tzv. na přímo.
Ony totiž obvykle nejsou v takovém množství, aby se daly vystavit a plošně nabízet.
V té naší ostravské burze se ,,skrývá" daleko víc než nabízí prodejní stolky.

Tohle platí obecně na drtivou většinu obdobných akcí u nás pořádaných. Zajímavý špíčky se na pultech, stolech, školních lavicích nevystavují, ale obchoduje se s nima tzv. na přímo.

Ciffik napsal: Čekal si víc? Co ti chybělo?
Mimochodem ono se stačí občas trochu líp koukat, nebo se zeptat a domluvit se. Prodejci často vozí jen to, co se ,,prodává". Pokud chceš něco spešl, tak si o to musíš říct a domluvit se. V té naší ostravské burze se ,,skrývá" daleko víc než nabízí prodejní stolky.
To můžu potvrdit.
Jasně, může být. Jenže já vás tady osobně neznám. Jsem tady jen krátce. Snad časem..

Aneb - kdo se neptá, nic se nedozví

Čekal si víc? Co ti chybělo?
Mimochodem ono se stačí občas trochu líp koukat, nebo se zeptat a domluvit se. Prodejci často vozí jen to, co se ,,prodává". Pokud chceš něco spešl, tak si o to musíš říct a domluvit se. V té naší ostravské burze se ,,skrývá" daleko víc než nabízí prodejní stolky.
Vitej zpatky

Tak po cca. 25 letec jsem byl zase na burze. Celkem zklamání. :( Očekával jsem od toho více. Prodejců rostlinek málo. Jeden stánek měl tak ošklivé rostliny, že jsem se divil že to někdo může prodávat. Ceny jak kde. Zdálo se mi, že tam bylo málo světla. Veliké přítmí. Nakonec jsem přeci jen něco koupil.

Lidí strašně moc, to jsem nečekal. Nakonec to za to vstupné stálo za to.

Aji my Tě. Musíš jezdit častěji.

No tak já třeba tam za poslední rok nechyběl ani jednou, i když jsou tam nabízeny pokaždé skoro stejné ryby a zvířata, pěkně nakoupím zásobu červů, cvrčků atd. Kouknu za kolik se prodávají strašilky a zda nemám zdražit/slevit

a jdu spokojeně domů. To nic nemění na tom, že by se mi rozhodně nechtělo pokaždé dělat fotky, když bych fotil furt totéž.

predator3313 napsal:
Tak komu by se chtěla furt fotit, když tam je vždycky skoro totéž.
A protože je tam pořád skoro totéž, chodí tam pokaždé davy lidí a utrácejí neskutečné peníze. Za skoro totéž.

Tak komu by se chtěla furt fotit, když tam je vždycky skoro totéž.
jamajcan napsal: Nikdo nefotil?
Nejsou ani fotky z minulé burzy.
Ano prodávají se tam i rostlinky. Ohledně Riccie ti už 15.8. psal vs001 že jestli chceš, máš se mu ozvat. Je o o 8 příspěvků níž

Ahoj. Mám dotaz. Na burze budu poprvé. Prodávají se tam i rostliny? Potřeboval bych sehnat Riccia Fluintas.

Zklamalo mě to že sebou nevzali toho svého rotvajlera. Já tyhle mazlíky doslova zbožňuju.
A já se těšil jak tě zklamu, že tam nebude sama...
To vím taky, ale nemusím všechno vytrajdat.

Přijede i s manželem a dětičkama

Fajn. Vypadá to že přijede i Ivaha.
Pokud nebudu v praci, tak ano.
Starší reakce
Kdyby jsi chtěl Riccii není problém, ozvi se!
Bývá od 8 do 12, ale je lepší tam být dřív i když fronta posutpuje hodně rychle.
Od kolika do kolika je ta burza? dá se tam sehnat i Riccia fluantis?
Starší reakce
Dneska byla fronta menší než poslední 2 burzy, sice ne o hodně ale byla
A až mi to připadalo tu první pulhodinku takové divné, jak kolem mě nebyla žádná tlačenice

Byl jsem tam od 8 do 10 hodin. Fronta byla ráno velká, ale tlačenice u prodejců slabší. Hodně lidí to udělalo asi stejně jako ty,vlastně i já. Koupit co bylo třeba a domů, resp.někam do stínu na koupaliště.
Starší reakce
ivaha napsala: Poslušně hlásím, že jsem v pořádku dojela 
Tak je to spravne a tak to ma byt.
Taky se připojuji a děkuji všem, s kým jsem mohl strávit milé dopoledne na minisrázku uživatelů rybicky.net na Akvatera burze. Bylo nám s vámi moc dobře a oba se Scotty jsme si to moc užili

Díky a na podzim nashle.

Všem díky za milé setkání. Těším se na další!!
Kolem téhle hodiny se tam jistě všichni nějak mihneme mezi odbíháním pro to, co jsme ještě ještě zapomněli

Šikovný chlapec. Já se tam ukážu až pokoupím a a přojdu si to tam celé. Snad se mi tam do půl deváté podaří dostat.
Super!! Moc se těším. Vezu sebou jednu cryptošku, abys mi ji pomohl určit, pokud to bude v Tvých silách

Natiskl jsem cedulku na stůl se srazem lidicek z Rybicky.net. Osobne se v bufaci vyskytnu jak psala baletka - okolo 9:30, coz jsem dal i na cedulku. Snad nenabouravam nekomu plany, ale nejak jiny cas jsem tu necetl. Tak zítra.

Přidat reakci
1 ...... 69
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84599x