Přihlásit se RYBICKY.NET »

Akvarijní burzy Ostrava

NápovědaFórum » Obchody » Burzy 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Akvarijní burzy Ostrava
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: romant
Tak pokud změníš názor, dej vědět.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: Pepan
Však já jsem tam byl a dokonce za prodejním stolem, ale to není toho času nazbyt, nicméně v dohledný době se tam nechystám, ovšem nikdy neříkej nikdy. pivo
Klidně se vmis a klidně i přijeď. Ono to fakt stojí za to. Rádi Tě uvidíme.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: Pepan
Vo tom žádná, musel jsem se vmísit, neb to jak kolega popisoval dělalo dojem, že to platí jenom v vás v regionu razovitem. ;-)
romant napsal: V té naší ostravské burze se ,,skrývá" daleko víc než nabízí prodejní stolky. ;-) Tohle platí obecně na drtivou většinu obdobných akcí u nás pořádaných. Zajímavý špíčky se na pultech, stolech, školních lavicích nevystavují, ale obchoduje se s nima tzv. na přímo. ;-)
Ony totiž obvykle nejsou v takovém množství, aby se daly vystavit a plošně nabízet.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: Ciffik
V té naší ostravské burze se ,,skrývá" daleko víc než nabízí prodejní stolky. ;-) Tohle platí obecně na drtivou většinu obdobných akcí u nás pořádaných. Zajímavý špíčky se na pultech, stolech, školních lavicích nevystavují, ale obchoduje se s nima tzv. na přímo. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: Ciffik
Ciffik napsal: Čekal si víc? Co ti chybělo?

Mimochodem ono se stačí občas trochu líp koukat, nebo se zeptat a domluvit se. Prodejci často vozí jen to, co se ,,prodává". Pokud chceš něco spešl, tak si o to musíš říct a domluvit se. V té naší ostravské burze se ,,skrývá" daleko víc než nabízí prodejní stolky. ;-)

To můžu potvrdit.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - TitanArmy Re: Ciffik
Jasně, může být. Jenže já vás tady osobně neznám. Jsem tady jen krátce. Snad časem.. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 2  - ivaha Re: Ciffik
Aneb - kdo se neptá, nic se nedozví ano
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Ciffik Re: TitanArmy
Čekal si víc? Co ti chybělo?

Mimochodem ono se stačí občas trochu líp koukat, nebo se zeptat a domluvit se. Prodejci často vozí jen to, co se ,,prodává". Pokud chceš něco spešl, tak si o to musíš říct a domluvit se. V té naší ostravské burze se ,,skrývá" daleko víc než nabízí prodejní stolky. ;-)

Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 1  - petulinakk Re: ivaha
Vitej zpatky :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - TitanArmy – burza
Tak po cca. 25 letec jsem byl zase na burze. Celkem zklamání. :( Očekával jsem od toho více. Prodejců rostlinek málo. Jeden stánek měl tak ošklivé rostliny, že jsem se divil že to někdo může prodávat. Ceny jak kde. Zdálo se mi, že tam bylo málo světla. Veliké přítmí. Nakonec jsem přeci jen něco koupil. ;-) Lidí strašně moc, to jsem nečekal. Nakonec to za to vstupné stálo za to. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Pepan Re: ivaha
Aji my Tě. Musíš jezdit častěji. palec
 Reagovat na tento příspěvek 4  - ivaha
Ahoj! Jak jsem slíbila, hlásím, že jsme dojeli. Už sice v 17 hodin, ale nebyl dřív čas jít na net. Ráda jsem vás zase viděla potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313 Re: Pepan
:-D No tak já třeba tam za poslední rok nechyběl ani jednou, i když jsou tam nabízeny pokaždé skoro stejné ryby a zvířata, pěkně nakoupím zásobu červů, cvrčků atd. Kouknu za kolik se prodávají strašilky a zda nemám zdražit/slevit :-D a jdu spokojeně domů. To nic nemění na tom, že by se mi rozhodně nechtělo pokaždé dělat fotky, když bych fotil furt totéž. hop
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: predator3313
predator3313 napsal: :-D Tak komu by se chtěla furt fotit, když tam je vždycky skoro totéž.
A protože je tam pořád skoro totéž, chodí tam pokaždé davy lidí a utrácejí neskutečné peníze. Za skoro totéž.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Drahoš . Re: predator3313
To máš pravdu ahoj spim spim
 Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313
:-D Tak komu by se chtěla furt fotit, když tam je vždycky skoro totéž.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: jamajcan
jamajcan napsal: Nikdo nefotil? :-)
Nejsou ani fotky z minulé burzy.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - jamajcan
Nikdo nefotil? :-)
 Reagovat na tento příspěvek 6  - Zoidik Re: TitanArmy
Ano prodávají se tam i rostlinky. Ohledně Riccie ti už 15.8. psal vs001 že jestli chceš, máš se mu ozvat. Je o o 8 příspěvků níž ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - TitanArmy – burza info
Ahoj. Mám dotaz. Na burze budu poprvé. Prodávají se tam i rostliny? Potřeboval bych sehnat Riccia Fluintas. stydim
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: Zoidik
Zklamalo mě to že sebou nevzali toho svého rotvajlera. Já tyhle mazlíky doslova zbožňuju.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zoidik Re: Pepan
A já se těšil jak tě zklamu, že tam nebude sama...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: Zoidik
To vím taky, ale nemusím všechno vytrajdat. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zoidik Re: Pepan
Přijede i s manželem a dětičkama :-P
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: keydoc
Fajn. Vypadá to že přijede i Ivaha.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - keydoc Re: Pepan
Pokud nebudu v praci, tak ano.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan
V neděli je burza. Dojdete pak na pokec do bufetu?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - vs001 Re: TitanArmy
Kdyby jsi chtěl Riccii není problém, ozvi se!
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zoidik Re: TitanArmy
Bývá od 8 do 12, ale je lepší tam být dřív i když fronta posutpuje hodně rychle.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - TitanArmy – info
Od kolika do kolika je ta burza? dá se tam sehnat i Riccia fluantis?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - predator3313 Re: Pepan
Dneska byla fronta menší než poslední 2 burzy, sice ne o hodně ale byla :-D
A až mi to připadalo tu první pulhodinku takové divné, jak kolem mě nebyla žádná tlačenice :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - georg Re: Pepan
Byl jsem tam od 8 do 10 hodin. Fronta byla ráno velká, ale tlačenice u prodejců slabší. Hodně lidí to udělalo asi stejně jako ty,vlastně i já. Koupit co bylo třeba a domů, resp.někam do stínu na koupaliště.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Pepan
Jsou vůbec prázdniny? Byl jsem dneska na burze a připadá mi že lidí bylo stejně jako v jiná roční období. Akorát jsem se nemohl moc dlouho zdržet, tak jsem jenom nakoupil dohodnuté věci a pokec necháme na podzim.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 7  - ivaha
Fotka k příspěvku Jedna fotečka z bufetu, nějaký další fotky má Martina, mě docházela baterka v aparátu stydim

Reagovat na tento příspěvek 3  - Vissena
Zdravím a přidávám se k pochvale za minisraz, bylo to bezva zase po dlouhé době (pro mě aspoň)vidět nějaké akva lidi :) Tak zase někdy ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Pepan Re: ivaha
ivaha napsala: Poslušně hlásím, že jsem v pořádku dojela :)
Tak je to spravne a tak to ma byt.
 Reagovat na tento příspěvek 5  - ivaha
Poslušně hlásím, že jsem v pořádku dojela :)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: malyLibor
No snad dojedeš častěji.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - malyLibor
Taky se připojuji a děkuji všem, s kým jsem mohl strávit milé dopoledne na minisrázku uživatelů rybicky.net na Akvatera burze. Bylo nám s vámi moc dobře a oba se Scotty jsme si to moc užili palec Díky a na podzim nashle. pivo
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zoidik
Příjemné posezení, těsím se na další ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan
Dneska to bylo moc fajn. Děkuji všem za úžasnou společnost a fantastický pokec dole v "bufáči".
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Drahoš .
Fotka k příspěvku Zdravím všechny foto z dnešní burzy řada. Šlo to dobře ahoj hop palec

Reagovat na tento příspěvek 2  - baletka
Všem díky za milé setkání. Těším se na další!!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - malyLibor
ja uz jsem tady
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ivaha Re: keydoc
Kolem téhle hodiny se tam jistě všichni nějak mihneme mezi odbíháním pro to, co jsme ještě ještě zapomněli ano
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zoidik Re: keydoc
Šikovný chlapec. Já se tam ukážu až pokoupím a a přojdu si to tam celé. Snad se mi tam do půl deváté podaří dostat.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - baletka Re: keydoc
Super!! Moc se těším. Vezu sebou jednu cryptošku, abys mi ji pomohl určit, pokud to bude v Tvých silách ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - keydoc Re: Zoidik
Natiskl jsem cedulku na stůl se srazem lidicek z Rybicky.net. Osobne se v bufaci vyskytnu jak psala baletka - okolo 9:30, coz jsem dal i na cedulku. Snad nenabouravam nekomu plany, ale nejak jiny cas jsem tu necetl. Tak zítra. ahoj

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 69

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 84599x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/2863-ostrava-aquaburza?od=1228