Přihlásit se RYBICKY.NET »

Akva Humble

NápovědaFórum » Obchody » E-shopy 

Akva Humble
 Reagovat na tento příspěvek 0  - fazola
Také jen pozitivní zkušenosti. palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Myšák
Já si nemohu na Akvahumble stěžovat. Objednávky přišly v pohodě a bez nějakých větších komplikací. Navíc mě osobně vyhovuje i díky tomu, že jsem z Brna a zboží si můžu osobně vyzvednout. hop ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - leknínkaRe: scalpel
Mě jejich stránky normálně fungují : akvahumble.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bebe
Minulý týden jsem si od nich vyzvedával zboží. Jejich výpadky a nekomunikace byly zapříčiněny nemocí. Zboží bylo dodáno se dvoudenním zpožděním, ale naprosto v pořádku a samozřejmě za dohodnutou cenu. Na brněnském odběrním místě bylo několik dalších zásilek pro další zákazníky.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - tonik666Re: scalpel
Mě také nelze stának otevřít, a ve firefoxu to hází podivnou hlášku.
Smyčka při přesměrování
Server přesměrovává požadavky na tuto adresu sám na sebe a to takovým způsobem, které zabraňují jejich dokončení.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - azalka Re: scalpel
Ještě včera jsem s nimi mejlovala, tak snad ne...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - scalpel – akva Humble
Nerad bych šířil klepy, ale neskončila náhodou akvahumble? Vždy se mi objeví hláška "server nelze najít"...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - lišákRe: Igor
No upřímně, kdyby měl akvahumble zkrachovat, tak by mne to asi dost mrzelo, je to asi nejlepší int. obchod, široký sortiment a skvělé ceny.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pokorný – Problémy v obchodě
Dobrý den, tento týden byl pro nás bohužel velmi náročný. V expedici nám onemocněli dva pracovníci, nic se tedy nestíhalo- dotazy na objednávky jsem musel řešit až ve večerních hodinách. Tento týden už bude vše v normálu. Velice se omlouvám

Pokorný
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Igor
Teď se na ně nedá dovolat, žádný kontakt, takže něco na tom bude. Údajně nevyřizují žádné objednávky. Aby z toho nebyl další bankrot.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - čenda – akva Humble
Já si na tento obchod nemůžu stěžovat. Objednal jsem pár věcí - vzduchování, filtr apod. a došlo do výdne a za vynikající cenu. Takže to nebude asi tak zlé. potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Fennanek – E-shopy
Zdravím ve spolek, doporučuji cokoli kupovat v zavedeném a kvalitním eshopu, což akva humble opravdu není. Dobrý e-shop se pozná i podle cen, takže ne za každou cenu nejlevnější. Cena určuje kvalitu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - martinRe: Libor
Ja tam mam take objednanou uv lampu z 19-3. Mela me dorazit nejpozdeji zacatkem tohoto tydne. Ale nedosla. Tak jsem jim volal ve stredu, kolem 11 odpoledne a pak cely den. Zvedli me to az v 19:30. S omluvou, ze zbozi odeslou v pondeli 2 dubna. Tak snad to dojde. Takze pro priste. Akva humble ne...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Libor – Akva Humble
Nevíte, co se děje s Akva Humble? Nejde se tam dovolat, neodpovídají na e-maily. Mám tam objednávku, nejsou před krachem, nebo budou fungovat? Nemám si raději objednat jinde?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - milan11Re: milan11
Dnes to přišlo - je to skoro měsíc. Ale je to doma a můžu filtrovat a svítit. :) Příště to vyřeším asi telefonem a né přes internet. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - mch.sokolov Re: milan11
Můj názor? Asi si někdo přečetl tyhle komentáře. A hlavně je přeci neděle. :) To ani Vietnamci nepracujou. Tak aspon že se zachoval takto!! Ať se daří. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - milan11Re: milan11
Zdravím, si představte, že mi dnes odepsal člověk, který má nastarost mou obědnávku v Akva Humble a napsal mi, že objednávku přijal, ale zapoměl zapsat. Prej zítra zbalí mou objednávku a pošle mi jí bez poplatku za poštovné. A strašně se mi omlouval. Tak jsem zvědavej jestli to tentokrát vyjde. smich Dám vědět jestli to odrazí. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - milan11Re: suchy
Já si také objednal patice na 2x30W Glomat a filtr Shark 800l/h a stále nic. Ani na email mi zatím neodpověděli. Doufám, že to příjde. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - suchy – akva humble
Já jsem si z akvahumble objednal patice na osvětlení Glomat a přišly mi asi za 7 dní. Ale je pravda, že jsem na ně zase tak moc nespěchal a protože je měli opravdu na netu nejlevnější, tak jsem dost ušetřil. ano ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - milan11Re: Vodník
Dnes jsem poslal email kontaktní osobě, tak doufám, že se mi ozve. Jestli ne objednám to někde jinde. Díky za reakce ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - VodníkRe: milan11
Oni nemaj telefon ? Taky při objednávce po netu rozumná firma pošle mailem potvrzení objednávky.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - milan11 – Aqua Humble
Objednal jsem si z E-shopu ''Aqua Humble'' filtr a patice na zářivky dne 21.9.2006 dnes je 5.10.2006 a ještě nic. Mám to na dobírku. Nemáte někdo zkušenosti s jejich dodací lhůtou? Mají tam psanou dodací lhůtu 1-6 dní, ale pořád nic. Jsem z Ostravy. Díky a ať plavou ;-) :-) ahoj

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 1188x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/2593-akva-humble