Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Kde sehnat tuto patici?

NápovědaFórum » Technika » Osvětlení 

Akvaristik.eu

Kde sehnat tuto patici?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   24.07.2025 21:44 Žena Bella [1053] - Rostliny
Toz hlasim, ze mam tech 8 paticek. Vypada to dobre, ale nejsou tak bytelne jako ty puvodni, pusobi odlehcenym dojmem... tak uvidime... zatim neni cas na montaz :-(

Dekuji afc1886 za nabidku, pokud tohle nezafunguje, ozvala bych se.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.07.2025 13:51 Žena Bella [1053] - Rostliny
Zahrnula jsem vetsi polovicku odkazama a zda se, ze neco ulovil, tak dam vecer vedet jestli je to ono nebo ne.

Jeste jednou dik vsem! :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   24.07.2025 13:02 Muž Bphot0 [240] Re: Bella
omlouvam se, zrejme jsem mel trochu zkrat a ruku rychlejsi nez hlavu, chtel jsem napsat T8.
ale mozna nemam pravdu

nicmene se zkus podivat na tento odkaz

www.kvelektro.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   24.07.2025 10:33 Žena Bella [1053] - Rostliny
Dekuju vsem za reakce.

Neco mi ted taky pomohl najit chatgpt :-) ale musim jeste overit kompatibilitu, a u nekterych si nejsem jista typem uchyceni, protoze to z obrazku ani popisu neni jasne.

Bphot0 - jestli ti na to zafungoval google, mohl bys mi prosim pekne poslat odkaz? Protoze to co jsem zatim nasla nebylo to stejne co hledam (a jak pise lypif, stejny uz asi nesezenu... leda ze to ma nekdo doma nasysleny jako afc1886 :-) )

Afc1886 - znas to, podas malicek... Potrebovala bych 8ks :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   24.07.2025 09:29 R Muž afc1886 [15608] Re: Bella
To jsou patice na zářivky t8. Možná je někde doma ještě najdu, ale myslím si že jdou ještě koupit. Až budu večer doma, tak se podívám, ale raději se mi připomeň. Jsem trochu sklerotik. stydim
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   24.07.2025 09:20 Muž lypif [99] Re: Bella
Zdravím, totožnou novou patici už asi, obávám se, nekoupíte. Doporučuji si přečíst tento krátký článek, který právě pojednává o vývoji zářivkových patic www.ledakce.cz/….
Jinak, co jsem v rychlosti kouknul na net, dají se koupit podobné patice www.zarovky.cz/…, ale před nákupem bych se raději zeptal, jestli je to kompatibilní. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   24.07.2025 09:15 Muž Bphot0 [240] Re: Bella
patice G8, jsou i vodotesne. google mi na to funguje :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.07.2025 08:21 Žena Bella [1053] - Rostliny
Fotka k příspěvku Po 16ti letech se mi jaksi rozpadaji... :-(

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.07.2025 08:18 Žena Bella [1053] - Rostliny – Kde sehnat tuto patici?
Fotka k příspěvku Prosim pekne, nevedel by nekdo kde sehnat tyto patice pro zarivky? Googlim a nenachazim :-( asi uz jsem moc retro a nevyrabi se? Mozna to ma nejakej specifictejsi nazev nez patice pro zarivky?

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 111x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/19720-kde-sehnat-tuto-patici